Kuvaustilanteiden suosikit

Tickle Your Fancy

skirt H&M  / shirt H&M / coat 2hand / shoes Zara

Kuvaustilanne on asia, mikä harvemmin välittyy valmiista kuvista lukijalle. Saatan itse vihata jotain asukuvia, vaan koska ne otettiin kamalassa kiireessä ja valinnanvaraa oli kaiken kaikkiaan ruhtinaalliset 20 otosta (joista niistäkin puolet heilahtaneita). Toinen yleinen kuvaustilanteen pilaaja: turvonnut vatsa. Kameran edessä liikkuminen on ärsyttävää kun vatsa näkyy ja tuntuu jalkapallolta.

Välillä spurgut ovat tulleet huutelemaan viereen/astuneet mukaan kuvaan. Tosinaan juniorit huutavat huomiota lastenrattaissa kun kuvaussessioita pidetään äitien kanssa. Välillä tuulee niin tavattomasti, ettei hame pysy alhaalla. Joskus ohikulkijoita on niin paljon, ettei koko kuvaamisesta tule yhtään mitään.

Välillä ihmiset kerääntyvät seuraamaan tilannetta huvittuneena ja toisinaan jotkut tarjoutuvat ottamaan kuvaa minusta ja kuvaajasta yhdessä. Bloggaaminen ja kaupungilla kuvaaminen on siis edelleen osalle vierasta touhua. Aluksi se oli todella ybernoloa itse bloggaajallekin, mutta nykyään en enää ujostele siinä. Oikeastaan ujostelu tekee koko hommasta vaan tyhmemmän näköistä. Julkisilla paikoilla kuvaamista on tehty vuosien varrella niin paljon, etten enää keskity ohikulkijoihin lainkaan.

Yksi hauska asia on se, että nuo "epäonnistuneet kuvaustilanteet" ovat yleensä niitä, jotka blogiin päätyessään keräävät loppujen lopuksi eniten kävijöitä ja kommentteja?? Ja toisinaan kun julkaisen blogissa asukuvat, joiden ottamiseen ja paikan valintaan käytettiin kunnolla aikaa, eivät ne tunnu herättävän lukijoissa juuri mitään :D Osaako joku minua fiksumpi kertoa mistä tämä johtuu?

No mitenkäs tämän päivän kuvauksista sitten selvittiin? Kolmessa minuutissa ja vesisateessa kuuluu vastaus :D Onneksi meikäläisellä oli sukelluspukukangasta sekä paita, että hame. Vielä kun tukkakin olisi vettä hylkivää...

T. Sara

Kommentit

Miss T (Ei varmistettu)

Nämä on ainakin pirun upeat kuvat! Ihana asu, meikki, hiukset ja noi kengät - woah! Saran kengät ollut mulle aina vähän heippoisen tuntuisia, onko nää hyvät jalassa?

Miss T (Ei varmistettu)

Saran kengät - Zaran kengät siis :D.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Oon samaa mieltä sun kanssa, enkä mielellään osta kenkiä vaateketjuilta, mutta nää ovat osottautuneet super hyviksi! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo molmmat käy! :D

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu) http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

On kyllä upeita, ehkä kiire vaan yksinkertasesti sopii sulle ja kuviesi ottajalle :D Toi ensimmäinen kuva on kyl iso wau!

Tiia (Ei varmistettu)

Ihan super kaunis asu!! <3 sun pukeutuminen on kehittyny todella huimasti vähässä ajassa ja se on hyvä! Toivon todella että voitat sen vuoden inspiroivin muotiblogi -palkinnon ja sua siinä äänestinkin!(: sulta saa valtavasti uusia ideoita asuihin ja oot kaikissa kuvissa, oli ne sitte niitä panostettuja tai äkkiseltään otettuja, ihanan luonnollinen ja nättinä(: Jatka samaa rataa!

Mukavaa loppuviikkoa!<3

Annika (Ei varmistettu)

Ehkä aidommat ja rehellisemmät kuvat kiinnostaa ihmisiä kuitenkin enemmän, kuin muotilehtimäiset liian asetellut ja päälleliimatut kuvat. Niitä on jokapuolella ja niitä on aina lehdissä nähnyt. Ja jos todella jos todella kauniita esteettisiä kuvia etsi,i niin ulkomaisissa muotilehdissä niitä voi ihailla. Blogit päästävät ihmisen lähemmäs kuin lehdet ja aito elämä on aina loppujenlopuksi kiinnostavanpaa kuin lavastetut kuvat, tilanteet ja visiot. Senhän jo tosi-tv:n suosiokin todistaa. Kiva ettei blogisi ole lähtenyt minkään muotilehden alle ja olet pitänyt maanläheisen fiiliksen mukana.

Eveliina15v (Ei varmistettu)

En yleensä kommentoi blogeihin, mutta nyt oli niin hienot ja hyvät kuvat, että oli pakko. ja nuo kengät on ihanat! Tykkään sun blogista ja vähän erikoisemmasta tyylistä. Sun jalat(sääret, pohkeet, reidet) näyttää kauniilta näissä kuvissa :D Ja niin näytät sinä kokonaisuudessaan!

Kommentoi