KYLÄSSÄ

Tickle Your Fancy

Hyppäsin tiistaipäivänä Kampin kaukoterminaalista bussiin, jonka kyljessä luki "Porvoo". Janni vaihtoi miehensä kanssa asuinpaikkakuntaa kuukausi takaperin, enkä ollut heidän uudessa kodissa vielä ehtinyt käymään!

Uskokaa tai älkää, tämä oli minun ensimmäinen "kunnon" kertani Porvoossa. Kaupungin läpi ja ohi tulee ajettua lukuisia kertoja vuodessa, sillä se on puolivälissä matkalla kotikaupunkiini Kotkaan. Jostain hyvin kummallisesta syystä Porvoossa ei vaan koskaan ole tullut vietettyä aikaa.

Vaikka lämpömittari näyttikin -20 astetta, vakuutti lounas ja sisustuskauppakierros Porvoon vanhan kaupungin värikkäissä puutaloissa minut täysin. Vitsi miten kivalta paikalta tuo vaikuttikaan! Kaupungin ilmeestä ja fiiliksestä tuli ihan talvinen Kööpenhamina mieleen! Täällä on nyt alettava viettämään enemmänkin aikaa!

Ja jos Porvoo oli inspiroiva, niin kyllä oli Jannin uusi kotikin - jäätävä sisustusinspiraatio!! Juotiin aika monta kuppia cappuccinoa, leivottiin piirakkaa, loikoiltiin sohvalla kera karvaisen pikkukaverin ja tuumailtiin sisustusratkaisuja. 

outfit Lindex (gifted)

 

Spend the day at my friend's new apartment in Porvoo. Porvoo is a city near Helsinki and, believe it or not, a city that I have never been to. And why is that? - Seriously, I have absolutely no clue. Walking past those cute coffee places and inspiring interior shops convinced me. The city reminds me of Copenhagen which is one of my all time favorite towns! I have to start visiting here!

 

Pictures: Janni Ehari

xx Sara

Kommentit

Emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

porvoo on kyllä ihana kaupunki :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Samaa mieltä! :)

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Porvoo on ihana kaupunki, mutta apua, toi sun asu on sitäkin ihanampi!!! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

haha sanoppa muuta, tää on ihan huippu setti! :)

annigee (Ei varmistettu)

Kesällä sit vihdoin toi Porvoon saaristo kanssa??

saratickle
Tickle Your Fancy

Gullareidenkaa <3 <3

Pumpuli
Pumpulielämää

Tarvitsen tuon asun!!

Kommentoi