Kyllä täällä tarkenee (vielä)

Tickle Your Fancy

Tänään pilvisempään päivään herätessäni tajusin vasta kuinka huikeita ilmoja meillä on tänä syksynä oikeastaan ollut. Aurinko on paistanut poikkeuksetta lähes koko syksyn ja minusta onkin kuoriutunut varsinainen syksyfani (kenestäpä ei)! Kun auringonpaiste ei tänä aamuna tulvinutkaan keittiön ikkunoista sisään, harhailivat ajatukseni aamukahvia hörppiessä tulevaan talveen.

Bloggaajalle se kaikista ihanin kausi, jossa luovuutta mitataan ihan kunnolla :D Voi morjes. Asukuvia heikossa valossa räntäsateessa tai vaihtoehtoisesti -25 asteen pakkasessa niin, että jäseniä ei tunne kuvausten jälkeen seuraavaan kolmeen tuntiin. Valoa on päivässä tarjolla niin vähän, että kaikki pitää aikatauluttaa sen mukaan. Toinen vaihtoehto on lainata luovuutta länsinaapurista: Ruotsin suosituimmilla bloggaajilla on kuulemma asukuvasessioissa yleensä lamput mukana (tämän takia tuntuu, että Tukholmassa paistaa aina aurinko!). Voi olla, että tänä talvena pitää itse kokeilla samaa. Voi myös olla, että hommaan sellaiset lamput, jotka toimivat samalla lämpölamppuina... hah.

Siihen pimeimpään ja kylmimpään talveen on onneksi vielä vähän aikaa, nyt nautitaan näistä keleistä kun pystyy vielä huoletta painelemaan sukkiksissa :) Ihanaa päivää!

shirt Selected Femme / denim shirt Cubus / denim skirt Cubus / shoes Zara 

 

They just told in the news that this autumn has been one of the driest autumns of all time. Of all time!! Non-stop sunshine and beautiful days week after week. Before this year I couldn't really say if I'm a fan of autumn or not but now I definitely can. Love this season, especially this sunny version of it!

Pictures: Kaisa/Si Moda

xx Sara

Kommentit

Suvi55

Mietin kans tossa parin tunnin aamulenkilläni, että ekaa kertaa ikinä oikeasti nautin syksystä ja kaikenlisäks viel syysaamuista, ku ennen oon vihannu molempia sydämeni pohjasta?! Veikkaan, että sateettomuudella ja valoisuudella on vahva merkitys tässä yhtälössä. :D

En myöskään meinaa kestää tota kesäfiilistä, joka näistä kuvista huokuu. Upeeta. ♥

saratickle
Tickle Your Fancy

Haaa! Sama homma täälläkin! Syksy on ollu mulle aina se sateinen, kolea ja "siirtyminen masennukseen" -kausi :D Sen on pakko olla se aurinko!

Kiitos tuhannesti <3

Toimitus
Toimitus

Toimituksen syksyfani täällä huutelee kanssasi hurraata! <3 -Laura-

reetta emilia
brigadoon

Mä olen hiukan kade nyt näistä "kirpeistä syysilmoista" joista saa joka puolelta lukea! Heti kun on itse eri ympäristössä niin sitä ikävöi vähän tuttua ja turvallista. Ehkä pientä romantisointiakin mukana mun ikävöinnissä, ei meinaan ole ikävä sitä kun on koko ajan pimeä ja kaikkialla palelee :D Terkut täältä Yhdysvalloista jossa on plus 25, aurinkoista ja täysi kesä, ei tääkään huono ole hahah. 

http://www.lily.fi/blogit/brigadoon/

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha voi vitsi! No eipä oo huonommin asiat sielläkään! :D Ps me tullaan reilun viikon päästä perässä! :D

Kommentoi