Iho

Laadukas kasvonaamio yölle ja päivälle

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Origins

 

Jos seerumit kuuluvat ykkössuosikkeihin, tulevat naamiot kyllä heti perästä. Harvalla tuotteella saa niin syväkosteuttavaa lopputulosta kuin laadukkaalla yönaamiolla. Kuiva syysiho herää yön aikana eloon ja on aamulla elinvoimaisen näköinen. Hehku pystyy vaikka kasvot pesisikin!

Luottoyönaamioni rinnalle on ilmestynyt samaa sarjaa oleva 10 minuutin kosteuttava Drink Up -pikanaamio, jonka olen napannut tänä syksynä viikottaiseen käyttöön. Jos iho tuntuu yön jäljiltä yhtään kuivalta, levitän naamion pelastamaan tilanteen. Kasvot pysyvät kuulaana viimaisinakin syyspäivinä!

 

 

Aprikoosinsiemenöljyä sisältävä Drink up 10 minute -naamio tasoittaa ja pehmentää kosteutusta kaipaavaa ihoa. Tehokosteuttava pikatuote toimii erittäin hyvin erityisesti syys- ja talvi-iholla. Niinä aamuina kun iho on kaivannut runsaampaa kosteutusta, olen levittänyt naamion aamiaisen ajaksi puhtaille kasvoille (tai seerumin päälle, riippuen ihon tilanteesta). Tämän jälkeen päälle vaan pohjustusvoide ja meikkivoide. Meikki pysyy raikkaana ja iho hehkuvana koko päivän!

Drink Up Intensive -yönaamio on pidempiaikainen tuttavuus. Se on kuulunut suosikkinaamioihini jo alkuvuodesta asti. Avokadoa ja aprikoosinsiemenöljyä sisältävä syväkosteuttava tehonaamio ehkäisee ihoa kuivumiselta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Käytän yönaamiota kerran tai kahdesti viikossa. Puhdistan ensin kasvot, jonka jälkeen hieron naamion kevyesti kasvoille. Ihoni on niin kuiva tähän aikaan vuodesta, että se suorastaan imaisee koko tuotteen. Yöni nukun aina selälläni, jolloin iho pääsee kunnolla hengittämään ja tuote vaikuttamaan. Aamulla kasvoilla on ihana hehku!

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Olen viime aikoina saanut kommentteja ja kysymyksiä liittyen kasvojeni kuntoon. Kasvojeni iho kuulemma näyttää hyvinvoivalta ja hehkuvalta!

Tänä syksynä olen keskittynyt juurikin kasvojeni kosteuttamiseen. Jos tunnen yhtään kuivuutta, pyrin kosteuttamaan ihoani naamioilla, seerumeilla ja öljyillä. Tämä näyttää selvästi tehonneen ;)

 

 

xx Sara

Kommentit

Essi Helppi
E S S I H E L P P I

Tuo kosteuttava kasvonaamio on ihan super tuote ja sopii hyvin talvella käytettäväksi. Olen jo pitkään vannonut tämän naamion nimeen ja pidän itsekin sitä yön yli aina, ja aah, kuinka iho näyttää hyvältä aamulla.

nik (Ei varmistettu)

Mitä on ihon ennenaikainen ikääntyminen? Milloin se on ennenaikaista ja milloin normaaliin aikaan tapahtuvaa ihon ikääntymistä? Vai olisiko se vain kosmetiikkamainoksista opittu fraasi, jonka pöhkö merkitys on myyty meille. Ihot vanhenevat. Kunkin iho omaa tahtiaan. Ei kenenkään iho ennenaikaisesti, koska normaaliaikaista ei voida määritellä. Jollekin tulee pysyvät naururypyt parikymppisenä. Toiselle ei vielä nelikymppisenäkään. Samoin vaikkapa hiusten harmaantuminen. Kukin ajallaan. Mutta mainosfraasit ovat usein avattuna tyhjiä ja epäloogisia. Vain pureskelemattomina ne kuulostavat asiallisilta.

Maria27 (Ei varmistettu)

Minne vanhan Saran blogi on kadonnut, kaupallista yhteistyötä toisen perään ja väliin muutama kiiltokuva. Ei sellaista jaksa kukaan lukea! Ennen olit aivan ykkössuosikkini, nyt tuskin jaksan avata postauksiasi. Tule pliis takaisin ja unohda liian lavastetut ja laitetut postaukset.

thanks (Ei varmistettu)

Thanks for your post! Through your pen I found the problem up interesting!

https://mutilateadoll23.com/
http://luffygames.com/

Kommentoi