Laadukkaat perusvaatteet?

Tickle Your Fancy

Laadukkaat perusvaatteet, sitähän ne sanoo. Ja olen samaa mieltä, erittäin järkeenkäypää. Mutta sen sijaan, että ostaisin kalliimpia perusvaatteita, haluan shoppailureissuillani jotain kivaa. Jotain paljon kivempaa kuin perusvaatteita!

Lähdetään liikkeelle siitä, että sana perus oikein ahdistaa. En myöskään voi sietää luotto-etuliitteitä, joihin blogeissakin paljon  törmää. En tiedä mistä se kumpuaa, en kai halua olla riippuvainen mistään vaatekappaleista. Tyylini vaihtelee kausien mukaan rajusti, ja välillä toiset jutut ovat pinnalla ja välillä ne jäävät kaapin pohjalle. Nyt 24,5 -vuoden iässä ovat vihdoin ne omat luotto- ja perusvaatteeni alkaneet pikkuhiljaa hahmottua ja niistä yhtenä vahvimmista on raitapaita.

Jokainen vähääkään blogiani lukenut tietää etten ole mikään merkki-ihminen. En vain ole. Suosikkivaatekauppani on Zara, -kenkäkauppani Vagabond ja treenivaatteista lemppari on Nike. Näissä on vaan eniten mun tyylisiä vaatteita, olisi edelleen vaikka tililleni ilmestyisi kolme nollaa lisää.

Pari tuntia Ralph Laurenin outletissa tuotti omalla kohdallani tulosta, ainakin pikkusen. Huom matkaseurani on huomattavasti pidemmällä tässä "laadukkaat perusvaatteet" ideologiassa. Samalla kun itse ahdistuin ovella kaikesta siitä palmikosta, istuvista t-paidoista, toppaliiveistä ja pikeepaitojen kauluksista oli Janni aivan liekeissä :D Jamppa investoi neuleita vähintään loppuelämälle ja minä päädyin ostamaan tämän raitapaidan. Ja huom L-kokoa, ofc. Se myyjien mielestä istuva raitapaita tulee sitten joskus 20 vuoden päästä.

 

T.Sara

Kommentit

Janni (Ei varmistettu) http://just-my-imagination.indiedays.com/

;-D No noi pikeepaidat oli jo vähä liiotteluu!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahahah

romppu (Ei varmistettu)

Sun tyyli on ihana kun se on just tuollai ns. perus, simppeli mut silti forever-tyylikäs. Terkuin mustavalkoraitapaita-pimatsu ruudun takaa(-:

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii kiitti :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Hahah, mulla on sama - mieluummin mä ostan jotain kivaa, ku etsisin niitä kalliimpia perusvaatteita. Enkä mä edes halua ostaa niitä perusvaatteita, koska musta tuntuu et mun tyyli on niin tylsä, et jos ostaisin niitä nii se olis vielä tylsempi :D

mut kivan näkönen toi raitapaita ja tykkään asustakin taas kovasti! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha aivan sama! Varmaan mä ostan peruspaitoja enää yhtään, sehän tarkottaa, että tyyli menee vaan entistä tylsemmäksi :D

Kiitos! :)

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Tosi kivan näköinen tuo raitapaita! Sopii hyvin sulle, vaikka onkin L-kokoa :D

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti :D L on enemmän mun koko kyllä! Löysä on aina parempi!!

Tiina (Ei varmistettu) http://mixedfancies.blogspot.fi/

oikea asenne! ja minusta sinun tyyli on niin inspiroiva just siksi, ettei se sisällä vain tiettyjä juttuja tai edusta tiukasti tiettyä suuntaan. tykkään ite rennoista vaatteista ja se näyttää olevan sinunki tyylissä olennaista!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtavaa, kaltaiseni! :D Kiitos paljon :)

Laura (Ei varmistettu)

ihana asu! raitapaita on vaa niin must vaatekaapissa :) vaikka itse en kans ole koskaan osannut perustaa luotto-/perusvaatteille, ostan aina mikä vaan on VAU, niin olen huomannu parin perussetin jälkeen (esim. juuri raitapaita), että niiden kanssa varsinkin saa koottua monen monta asua! ideat eivät varmasti lopu :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Juuri tän mäki oon tajunnu! Perusvaatteista saa koottua niin paljon erityylisiä settejä, eikä niihin kyllästy niin helposti kun esim radikaalimpaan collegeen. Raitapaita on kyllä <3

Kommentoi