LAINAHÖYHENISSÄ

Tickle Your Fancy

Eeeei vitsi mä rakastan näiden kuvien värejä, valoa ja tunnelmaa! Kuvat on otettu Jannilla lainassa olevalla Canonin 5D:llä, ja muutaman kerran testailut alkavat vahvasti vakuuttamaan mut juuri tästä kamerasta (pakko hommata!!).

Ja lainassa ei ollut pelkästään kamera. Tongin nimittäin tämän asun Jannin vaatekaapista! Tosin rehellisyyden nimissä valitsin vaatekappaleet, jotka joko löytyvät omasta kaapistani tismalleen samoina tai lähestulkoon samoina. Harmaa takkikin joo löytyy, mutta äh, onhan tää nyt sata kertaa hienompi kuin se mun harmaa takki!! :D

Olen vahvasti sitä mieltä, että vaatteita pitäisi enemmän vaihdella ja lainailla! Omassa kaapissakin roikkuu vaikka kuinka paljon vähälle käytöllä jääneitä vaatekappaleita, joita en kuitenkaan raaski vielä myydä pois. Uusista vaatteista on kuitenkin aina eniten fiiliksissä heti alussa. Alkuhuuman mennessä ohi parin/muutaman viikon päästä, voi vaatteet taas palauttaa ja lainata vaikkapa jotain uutta. Ja kuinka siistiä olisi sitten lainan (laina-ajan päättymisen :D) jälkeen saada takaisin se omakin vaate, sehän tuntuisi taas kuin uudelta! Eli peukkua vaatelainoille!

coat Zara / knit H&M / pants Gina Tricot* / shoes Adidas, Stadium / beanie H&M / scarf Monki (*=gifted)

For these pictures I borrowed the clothes from Janni. I actually chose the pieces that I already have, so that it would be fair :D I think we all should borrow clothes more often. It would be like shopping new stuff for free and returning them when the excitement of the first few weeks is over. Perfection!

Pictures: Janni/Just My Imagination

T. Sara

Kommentit

pliisu (Ei varmistettu)

Hei,ei millään pahalla,mut joskus teidän asusteet näyttää siltä,niinku ne ois suoraan pakasta vedetty,niinku toi huivikin nyt ;-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voin kertoa, että ihan vaan suoraan täyteen ängetystä kaapista vedetyt olis nämä jäljet :D

saaraw (Ei varmistettu) http://saarawal.blogspot.fi

TOsikiva asu!! Ja joo lainailemalla kavereiden kanssa vaatteita saa kyllä nopeesti piristystä omaan vaatekaappiin, omatkin vaatteet saattaa näyttää kivemmalle kun on uusi vaikka paita mihin ne voi yhdistää, ilman että pitää kuluttaa ja aina ostaa uusi!=)

saratickle
Tickle Your Fancy

Samaa mieltä! :)

monaatti (Ei varmistettu)

harmi että uudet vaatteet alkavat kyllästyttää noin pian (pari, kolme viikkoa). eihän niiden kuitenkaan pitäisi mitään kertiskamaa olla? lainailu on askel parempaan suuntaan, mutta ehkä kannattaa myös miettiä mitä sillä uuden vaatteet ostamisella oikeasti paikkailee tai korvaa, jos kuteet jaksavat ilahduttaa vain uusina. joku haaste tähän liittyen olis paikallaan :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei en suinkaan puhunut kyllästymisestä vaan sen alkuhuuman menettämisestä! :)

Pakko mainita, että trendit ja vaatteet on tosiaan mun ammatti, ja saankin melkein suurimman osan vaatteistani pr-toimistojen kautta. Uusia vaatteita tulee osteltua melko harvoin!

Janette (Ei varmistettu)

Super kiva asu! (-:

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos, ja kiitos jannille! :D

nananas (Ei varmistettu)

Heeey jos sua alkaa se harmaa weekdayn takki kyllästyttää, niin täällä olis todella kiinnostunut ostaja! ;-) OUI?

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa hyvä tietää! :)

Nessa (Ei varmistettu) http://www.indiedays.com/ext/nessanelamaa

Aivan ihana takki! :)

Noora (Ei varmistettu) http://nooradownunder.blogspot.com.au/

I agree todellakin!! Nyt neljä kuukautta matkalaukullisella vaatteita eläneenä oli maailman parasta kun sisko tuli käymään täällä Australiassa ja annoin paljon omiani hänelle ja sain "uudet" kesävaatteet tilalle! Halpaa lomashoppailua ja ennen kaikkea säästää edes vähän matkalaukun ylipursuamiselta! : )

Upeita kuvia! :)

Kommentoi