Lajiehdotuksia? Help!

Tickle Your Fancy

Seinä alkaa lähestyä, salitreeni tökkii! Help!

Uudet treenikamat

Uutta musaa

Uusi ohjelma

Kaikki kokeiltu! Juoksukin on jäänyt tämän jälkeen, mokoma jalka on edelleen arka. Seuraava askel motivaationmetsästyksessä ei ole väkisin kohti meidän alakerran kuntosalia, vaan johonkin aivan toiseen suuntaan, mutta mihin?!

Haluan talveksi uude lajin! Lajin, jota voi treenata vaikka pari kertaa viikossa, ehkä enemmänkin. Jotain uutta, jotain freesiä, jotain haastavaa, jotain missä tulee hiki. Tuleeko teillä mieleen mitään, mikä voisi sopia mulle? Oikeesti jotain mestaa Helsingissä? Ehdotuksia otetaan vastaan :)

Kävin kesällä kokeilemassa Bodyweight -tunteja Mäkelänkadun CompactFitissä. Kehon painolla tehtäviä liikesarjoja, toiminnallista harjoittelua, liikeratoihin keskittymistä, käsilläseisontaa ja lihaskuntoa pienehkössä porukassa. Henkilökunta oli mukavaa ja erittäin osaavaa. Tämmönen treeni oli todella virkistävää ja tykästyin tosissani paikkaan.

Lähellä sijaitseva CompactFit on siis ehdottomasti yksi vaihtoehto tulevaan (ellei jo alkaneeseen) pimeään kauteen, mutta mielelläni kuulisin jos teillä olisi jotain muita lajiehdotuksia?

 kuvat kesäkuulta CompactFitistä

T.Sara

Kommentit

Sape (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/elamani-kunnossa

Mee parkouraamaan! http://www.parkourkeskus.fi/

October (Ei varmistettu)

Crossfit!! Oon ite nyt alottanut ja ihan koukussa. Kannattaa koittaa, jos salitreeni tökkii :-)

Syssy (Ei varmistettu)

ja seuraavassa postauksessa on sun uusi laji ja taaaas toteutettu yhteistyössä, voin hyvin kuvitella -_-' mut miten olis eri tanssilajit? sulle sopis street tai hip hop :)

Sara (Ei varmistettu)

Kaimakin suosittelee!! Ehdottomasti rankin ryhmäliikuntatunti jossa koskaan olen käynyt. Kulutuskin on kovempi kuin 60min spinning tunnilla. Ja mikä voittajafiilis ton jälkeen! kannattaa testata!

Dani (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Savate Clubille savateen/kuntosavateen/kuntonyrkkeilyyn! Itsekin monia erilaisia lajejea kokeilleena, ja lopettaneena, kuntosavate on ainut mikä on aina vuosienkin jälkeen jaksanut innostaa! Viime kesänä olin n. 2kk tauolla sieltä, kun innostuin käymään enemmän salilla, mutta siitä alkoi tulla melkein pakkopullaa, kun ei ollut muuta kuin sali. Sitten tuli kauhea ikävä takaisin savaten treeneihin! Ja taas jaksaa välillä käydä salillakin, kun on vaihtelua urheilussa. Tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä, että en voi ikinä lopettaa Savate Clubilla treenaamista! :D

JuuliMuuli (Ei varmistettu)

Mä oon käyny ! On tosi kiva ja rento paikka. Lämpäks tulee vedettyy hyppelyy ja juoksuu Parkour and Freerunnin. Sit vähän Boulderointii ja vikaks kunnon Crossfitii ! Kätevää kun kaikki tämä saman katon alla. Itse innostuin vanhana tanssijana taas liikkumisen ilosta ! Treeniä kun tekee alkuun lähinnä oman kehon painolla, niin kehonhallinta ja liikkuvuus ainakin itselläni on kehittynyt huimasti. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ! Henkilökuntakin on aivan mahtava ja inspiroivaa porukkaa, jotka auttaa tarvittaessa, näyttää esimerkkiä ja hengaa jopa itse mukana (ellei ole jotain kurssia/tuntia/tapahtumaa meneillään) ! Hinta vain 8e/kerta ja muitakin vaihtoehtoja löytyy. Nettisivuilta löytyy lisää infoa.

skipe (Ei varmistettu)

TUU MUN KANS CROSSFITTIII! ihan parasta

KiaJessika (Ei varmistettu)

Lauttasaares on ainaki yks.. Ei ny ihan vieres mut sinne pääsee ihan hyvin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

tota mä oon kelannu! ootko käyny?

saratickle
Tickle Your Fancy

Kunnon crossfit sali on kyllä ehdottomasti yks vaihtoehto. Missähän olis paras täälläpäin?

Iida (Ei varmistettu)

Jooga ja kahvakuula! Mulle on myös tullut seinä vastaan salilla. Tämän syksyn innostus onkin kahvakuula, ja itse asiassa pääsin käymään Kukka Laakson kahvakuulan tekniikkakurssin. :) Toinen uutuuslajini on jooga. Tänäänkin treenattiin käsien voimaa, kyllä hiki virtasi! ^^

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Oisin kans tullut tankotanssia hehkuttamaan. Tai sitten sirkus! Huippukivaa :)

Anski (Ei varmistettu)

Joo sama juttu ton potkunyrkkeylyn kanssa! Suosittelen erittäin lämpimästi ja helsingistä löytyy monta hyvää paikkaa missä voi käydä treenaamassa! =)

saratickle
Tickle Your Fancy

wow kuulostaa mielenkiintoiselta! Tää vois toimia! Pakko googletella lisää :) Kiitti!

Laura D (Ei varmistettu) http://www.themostsweetestdream.blogspot.com

Crossfit! Oon ihan sata varma, et tykkäisit. Niin moni on siihen ihan hurahtanut ja koukussa. Mä aloittaisin heti jos olis sali lähempänä. Asun 8km keskustasta ja kaikki salit onkeskustassa niin ei sovi mun arkirytmiin :( Siel on ryhmähenki, kova treeni, takuu varma kehyttyminen ja aina valmentaja mukana kattomassa tekniikkaa! Mee kokeilee ja kerro mis salilla kävit :)

Peippo (Ei varmistettu) http://beforefight.blogspot.com/

Kouluratsastus! Ja siis ehdotan tätä tosissani. :D Uutta check (kai? en ainakaan heti muista että oisit sanonu ratsastanees joskus), freesiä check, haastavaa check, tulee hiki check. Viikottain kun käy niin edistymisen tulee huomaamaan ja nopeasti. Aika kallis harrastus se on, mutta niin joka pennin arvoinen. Itte jouduin lopettamaan ratsastuksen juurikin rahan takia, ja ikävöin heppoja. ;___;

Es (Ei varmistettu)

crossfit ehdottomasti! olen itse aloittanut keväällä ja kyseinen laji on mielestäni erittäin koukuttava!

Laura (Ei varmistettu)

Mites ois ihan joku pilates/jooga? Ja kun kuulemma pääkaupunkiseudulta löytyy noita joogia jos jonkinmoisia. Hotjooga? Naurujooga? Ihan tavallinen jooga? Olis varmaan ihan hyvä sulle, lisäis venyvyyttä ja rentouttais kireitä lihaksia. Meinaan kun sulla kuitenkin salitreeni on pyörinyt kuvioissa jo kauan :) Tai no, ne ei hikeä nosta pintaan kyllä.. Entä jotkut ryhmäliikunnat kuntosaleilla? Spinning? Body Pump? Pumppi kun vastaa melkein salitreeniä, mut on kuitenkin erilaista kun tehdään ryhmässä ja ohjelmat vaihtuu vähän väliä.. Tanssia meinasin kans ehdottaa, mutta tuolla edellä totesitkin et se ei oo sun juttu :) Seinäkiipeily? Sitähän sä ootkin kokeillut, mut ihan harrastuksena? :) No, tässä nyt tulikin muutamia :D

AnnaKoo (Ei varmistettu)

Mä meen huomenna kokeilemaan SportSetterin kautta tota Taitoliikuntakeskusta tuolla Nosturin lähellä. Paljon erilaisia "jumppia" nähtävästi tarjolla ja ite päädyin valitsemaan kokeilukerraksi ton Circus Acron, saas nähä mitä venkoilua on luvassa!
Oli siellä kaikkea trampoliinitreenistä alkaen. Vaikuttaa ihan huipulta mestalta!

Ite oon todennut ton SportSetterin niin mahtavaks just näissä oman lajin etsimis-kriiseissä, että sieltä vaan passeja kehiin niinku oot lukeman perusteella ottanutkin.

kaisa (Ei varmistettu)

Jos oot valmis kokeilemaan kaikkea, niin suosittelen kaverin kanssa lähteä kokeilemaan voimistelua! www.voimisteluseurahelsinki.net sivulla meet kohtaan lukujärjestys ,sieltä aikuisten vuorot. On hauskaa ja uutta! Ei tosin varmaankaan kuin parin kerran kokeilu, ei niinkään jatkuva treeni:) mut suosittelen!

Elviira (Ei varmistettu)

Tankotanssi ei ole ihan uutuuslaji, mutta tosi hauskaa ja tehokasta. Se kehittää myös ketteryyttä. Toinen laji on potkunyrkkeily josta innostuin viime kesänä. Ulkona harrastaessa se on vielä hauskempaa kuin sisällä! Talvella rakastan hiihtää( sanoo entinen kilpahiihtäjä) :) mutta uuden lajin löytäminen kesti mulla aika kaun ja oon aika vaativa mitä haluan liikunnalta ja harrastukselta :)

Kiki (Ei varmistettu)

memmi (Ei varmistettu)

Jotenki uskoisin et crossfit vois olla sun juttus! Sais tehä hyväs ryhmähenges monipuolisesta treenii ja kokeilla rajojaa. Sulla todennäkösesti löytyy oikee asennekki tollast liikuntaa kohtaa. Tai sit myös joku tankotanssi vois olla aika hauska kokeilla. Vai ootkohan joskus kokeilluki?;o Siinäkin sais aika monin tavoin haastettuu itteensä. Ite oisin ihan sika innoissani jos pääsisin kokeilee tankotanssii, vaikka tuskin siitä juur mitään näillä tän hetkisillä lihaksilla tulis, haha :D

Nora (Ei varmistettu)

Beach volley :) Kerää oma porukka kasaan ja varatkaa irto- tai vakiovuoro tai mene mukaan lajikurssille ja löydä pelikaverit sieltä :) Oon itse pelannut vasta ihan vähän aikaa mutta täysin koukussa jo. Ja sopii täydellisesti treeninä kerta/pari per viikko piristämään kylmää talvea ja kesällä voi harrastaa ulkona :)
www.biitsi.fi

Essi (Ei varmistettu)

Ehottomasti less millsin GritStrength!! Aivan loistava tunti, eikä mittään akkojen aerobickiä haha :D Suosittelen ehottomasti testaamaan, hiki on taattu :)

R (Ei varmistettu)

Niinkin yksinkertaisen ja tylsän kuuloine kun UINTI! Takuu veto pois kun matkaa ui...kaikilla tietty matka eri mittanen ;). Tenniksen, joogan ja ratsastuksen puolesta peukutan kans!

Ssss (Ei varmistettu)

Heippa!
KRAV MAGA!! Itsepuolustuslaji siis. Suomessa melko uus juttu, ja yleinen luulo että vaan mihille vaikka sopii myös naisille. Asennetta kyllä tarvii, mutta sitä sulta löytyy. Tarvitaan kans voimaa, skarppiutta nopeutta. Ja pokkaa. Samalla oppii hyödyllisä tekniikoita. Ja hiki tulee aivan varmasti joka kerta!

Ss (Ei varmistettu)

Ja unohtu mainita että krav magas ei tarvii käyttää mitään ihme kiinalaishepeneitä vaan ihan perus tummia treenivaatteita vaiks itsepuolust onki. Vähän sellanen moderni versio siis

Kiiiiia (Ei varmistettu) http://missindependentbyk.blogspot.fi

THAINYRKKEILY !! aivan mahtavaa paineittein ja stressinpurkamista ;) ja ikinä ei oo tylsiä treenejä ja hiki virtaa varmasti!

jode (Ei varmistettu)

No mä nyt en tiedä onko tää sitä mitä etit/ sulle sopiva lajiehdotus, mutta pelataanko Suomessa padelia? Tuli vaan mieleen kun ite hurahdin peliin Espanjassa asuessani :)

Niina (Ei varmistettu)

Roller derby !! Kannattaa testaa :)

Nora (Ei varmistettu) http://noras-smile.blogspot.com

Nyt kun sulle on kaikkee hulluu ehdotettu niin sanon vielä että uimahyppy! Hullullekkin hyvä koska pääsee ja joutuu haastamaan itteään koko ajan. Ja on hyvää treeniä!! Stadista mäkelänrinteen uimahallista ja tiksistä tiksin uimahallista. Sopii kaiken ikäsille, joten sinne vaan kokeilemaan!! ;)

nekku (Ei varmistettu)

Crossfittiä suosittelen! itse kävin On- ramp kurssin kuukausi sitten ja en voi muutakuin suositella. Kehitys on huimaa ja kroppa saa joka kerta erillaisia ärsykkeitä. Joka kerta eri treeni joten ei kyllästy! mutta kaikista parasta crossfitissä on itsensä voittamisen tunne. Kannattaa kysellä jos jollakin salilla on ilmainen kokeilu kerta jossa saa tutustua lajiin.

Kaima-Saara (Ei varmistettu)

Hellurei, oon meinannut jo aikoja sitten kirjoittaa sulle et harkitse joogaa. Mä oon itse pelannut kilpatennistä junnuna ja muutenkin aina ollut hyvin poikamainen treenaaja, jota ei esim vielä tänä päivänäkään saisi kirveelläkään tanssitunneille. Muistan joskus silloin kokeilleeni joogaa ja se oli niin booooring.

Anyways, nyt 24-vuotiaana huomaa että tän ikäisenä meen enemmän jumiin ja se häiritsee mun palautumista ja kun palautuminen taas häiritsee kehittymistä jne. Joten päätin kokeilla uudelleen joogaa, mutta edelleen epäröin, että miks meen käyttämään tunnin omaa aikaani jos kuivin paidoin lähden kotiin. Joten päädyin hotjoogaan! Kaisaniemessä Yoga Nordic, josta saa 10krt kortteja opiskelija-alella, eli ei tarvitse sitoutuu vaan käy silloin kun huvittaa. Hotjoogassa tulee hiki ja ne vaikeemman asteen tunnit on jo hyvin staattisia, et siel vaa koko kroppa tärisee. Tuo oikeesti hyvää vaihtelua ja erityisesti monipuolisuutta treeneihin! :)

Mutta hyvänä kakkosena varmaan toi crossfit olisi tohon sun kuvailuun paras vaihtoehto, itse en ole kokeillut mutta kuullut pelkkää hyvää! :) Kyllä se motivaatio pamahtaa sieltä jostakin vielä, trust me!

Annikev (Ei varmistettu)

Thai boxing! Tai kahvakuula - se on yllättävän koukuttavaa vaikka vaikuttaa ehkä tylsältä. Ja sillä saa nopeestikkin tehokkaan treenin, jos kiireinen elämä vaivaa..;)

S (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Crossfit! Se on vaan niin kivaa ja uskon että se olis täysin sun laji. Painonnostoa, voimistelua, liikkuvuutta, aerobista.. Ois myös kiva lukea lajiaiheisia postauksia täältä ;) Helsingissä on Hietaniemenkadulla Basement, joka on tosi kiva sali, sitten on Konalassa ja Herttoniemessä saman omistajan salit (sekä Espoossa) ja Lauttasaaressa joku aika uus sali sekä Crossfit Central Jätkäsaaressa. Eli eiköhän sunkin läheltä joku boxi löydy :)

Krisse (Ei varmistettu)

Mä oon nyt kans pyöritelly uuden lajin alottamista varmaan puol vuotta :D Oon tosi aikaansaava ihminen, mut vaihtoehtoi on monii ja haluisin PALJON haastetta ja kehittyä.

Oon miettiny mm.
Akrobatia
Pikajuoksu
Cross Fit
Beachvolley
ja laji, jota ehdottomasti haluisin kokeilla on Multisport (seikkailu-urheilu)!!

:DD Ihana kun teit tästä postauksen niin voin kasvattaa listaani edelleen kun luen näitä ehdotuksia :D

jemina (Ei varmistettu)

Mee testaamaan capoeiraa! Harrastin itse lajia monta vuotta aikoinaan. Aivan mahtava positiivinen energiä ja samalla saa tutustua hieman uuteen kulttuuriinkin. Rohkeasti vaan kokeilemaan. Jos herää lisää kysymyksiä eikä ole ketään tuttua, kellä olisi kokemusta, laita vaikka sähköpostia tänne päin.

maikkim (Ei varmistettu)

Ei treeniehdotusta mutta kysymys: mistä nuo harmaat treenihousut on? Omasta listasta puuttuu vielä nuo uudet treenikamat ..

tytttö (Ei varmistettu)

Geokätköily ;) Hikeä en voi taata, mutta haastavaa se ainakin on omalla tavallaan. Lisäksi pääsee tutustumaan uusiin paikkoihin ja maisemiin kun kävelee tai pyöräilee kätköjen perässä. :D

annn (Ei varmistettu)

Jo aiemmin mainittu tankotanssi. Aivan mahtavaa! Haastavaa, hauskaa ja tulee hiki ;)

Petra (Ei varmistettu)

Kuntopaini!!! Siis kamppailulajien isä :D sillai helpompaa kun muut kamppailulajit (kokeiltu niitä) ja heti päästään vääntämään parin kanssa ja liikkeet opetellaan paria vastaan ja treenaa muuten kehon jokaista lihasta! Muutenkin ainakin meillä tunnit koostuu airobisesta, kovasta lihaskunnosta, itse painiotteista ja sitten akrobaattisista liikkeistä joita on helppo toteuttaa molskilla! Kokeille!! Ite aloitin tänä syksyyn ja hitto kun ilo liikuntaan on palannut ja keho oppii kokoajan uutta.

Salla (Ei varmistettu)

Moikkamoi! Mä ehdottaisin kokeilemaan Les Millsin Bodycombattia =) itse oon ihan täysin hurahtanut siihen!! Oon löytänyt siitä kyllä täydellisen lajin itselleni =) Toinen on tuo jo tuolla aiemmissakin kommenteissa mainittu Grit Strength. Jos haluat enemmänkin lihaskuntoa harjoittaa, niin näistä parempi on tuo jälkimmäinen. Mutta itse annan pisteet combatille!

Ps. Tykkään sun blogista tosi paljon, sun tapa kirjoittaa on jotenkin ihanan aito ja rento!

atshuu (Ei varmistettu)

Moni täällä ehdottaa Crossfittiä, mutta kaiken sen mitä saisit Crossfit-salilta saat myös Compactfitiltä.. Ja sen lisäks paljon päälle :) Ite oon treenannu myös Crossfittiä, mutta Compactfitin treenifilosifia lyö sen kyllä aivan selvästi! Eli jos sali on sijainnillisesti hyvä, en lähtisi seikkailemaan Crossfit-saleille..

Aenoo (Ei varmistettu)

Mulla on ollut sama ongelma, LISÄÄ HAASTETTA TREENIIN PERHANA :D ajattelin lähteä testaamaan crossfittia, en tiedä ootko jo kokeillu!

Christa (Ei varmistettu) http://christa.ratata.fi

Miten olisi kiipeily? Se treenaa koko kroppaa ja hiki tulee! Varsinkin boulderointi jossa kiivetään ilman turvavaljaita (paksu patja alla). Ainakin mulla tärisee lihakset jälkeenpäin.

Ellaa (Ei varmistettu)

Sulle vois sopii TRX !!! Itse oon muutaman kerran käyny trx-tunneilla ja käyttäny salillakin jonkin verran ja on ihan huippua :D hihnojen avulla pystyy tekemään lähes minkälaista treeniä vaan ja on tehokasta ! Laji oli muistaakseni jenkkien laivastolle kehitetty alunperin ja sekin jo kertoo lajin tehosta jotain :D suomessa trx-tunteja on vielä vähän mutta ainakin pasilan urheiluhallissa on :) lisäks sulle saattais sopii crossfit tai triathlon

saratickle
Tickle Your Fancy

TUHANNET KIITOKSET VINKEISTÄ JA EHDOTUKSISTA!!

Meinaan ehdottomasti testata näistä useampaakin. Ootte parhaita <3 :) JEEE!

T.Sara

Johanna (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta blogista. Minkä merkkiiset nuo sun kuvissa olevat housut on? Kivan näköiset :)

Kommentoi