Lapissa on hyvä

Tickle Your Fancy

 

Tuuli ei tunnu enää elokuulta. Se on voimakas ja kolea, ja tervehtii minua jo heti ulko-ovella. Vedän pipoa syvemmälle päähän ja suljen oven.

Kello on puoli kahdeksan. Päätin lähteä aamulenkille.

Aamu on aurinkoinen. Sellainen kiiltokuvamainen syysaamu, joka tulee ensimmäisenä mieleen kun miettii kaunista syysaamua. Suuntaan harjulle ja lähden hölkkäilemään hiihtolatuja pitkin. Niin puhdasta ja kaunista. Voin vaan kuvitella kuinka upealta täällä näyttää parin viikon päästä ruskan ollessa kauneimmillaan. Pitäisi juosta useammin metsässä, mietin.

Viiden päivän kuvausreissu Levillä on tuntunut lomalta. Tämä on ensimmäinen kertani Lapissa talvisesongin ulkopuolella, muttei takuulla viimeinen. Ensi syksynä uudestaan. Ja ehkä kesälläkin. 

Tänä iltana hypätään revontulilautalle. Josko tuleva yö olisi se ensimmäinen kerta kun näen revontulia!

 

viimeinen kuva: Tomi Taskula

 

* pr-reissun Levillä tarjosi Levin matkailu

 

xx Sara

Kommentit

elinaaam (Ei varmistettu)

Fiilaan tätä, kun sun kuvissa näkyy ihan oikea aurinko, eikä photoshop aurinko! Myös muutenkin tosi aito ja todentuntuinen muokkaus näissä kuvissa, mistä tykkään kovin, pääsee Lapin oma eksotiikka ihan aitona omana itsenään esiin.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos. Vitsi miten ihana kuulla. Tulipa hyvä mieli :)

Ridge (Ei varmistettu)

En kestä, niiiin upeita kuvia! Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, ei ole liikaa muokattu kuvia. Vielä kerran, vau!

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3 

Jonn (Ei varmistettu)

Vitsit miten nättejä kuvia! :) Olen ollut blogisi lukija ihan alusta asti ja harvoin tulee kommentoitua kehuja (vaikka pitäisi). Monesti tulee ainoastaan kommentoitua, kun provosoituu jostain tekstistä ja haluaa kertoa mielipiteensä : D Olet lähes täydellinen aina, mutta näissä kuvissa on jotain erityistä taikaa &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau, iso kiitos! Mahtava kuulla <3

Ihanaa viikkoa sulle! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyviä kuvia.
Vähän pelkäsin että ois joutunu katsomaan vaan Lapin luontoa mutta onneksi olit saanut edes yhden pyllykuvan mukaan.

saratickle
Tickle Your Fancy

onni onnettomuudessa!

Lappilainen (Ei varmistettu)

Kivoja kuvia, mutta huomiona se, että Levin Matkailu ei tarjonnut reissuanne vaan paikalliset yritykset, jotka mahdollistivat käyntinne ilmaiseksi eri kohteissa. Näistä yrityksistä ei kuitenkaan ole mainintaa missään. Mistä tämä johtuu?

saratickle
Tickle Your Fancy

Tässä on aika monta väitettä nyt väärin :) 

Kyllä Levin Matkailu vaan järjesti ja tarjosi meille tämän reissun.

Kommentoi