Lappifiiliksiä videolla (ja kuvissa)

Tickle Your Fancy

 

Meinasin tukehtua iltapalavoileipiini kun klikkasin auki Elisan poikaystävän Tomin Whatsap-ryhmäämme lähettämän videon. Kuvattiin pätkiä meidän 1,5 kuukauden takaiselta Levin reissulta, ja nyt ne oli editoitu parin minuutin pituiseksi fiilisvideoksi.

Luoja miten hienolta se näytti. Ihan kuin joku traileri. Katsoin pätkän samalta istumalta monta kertaa putkeen.

Päädyin videon inspiroimana pläräämään julkaisemattomia lappikuvia, ja melkein tippa nousi silmään. Miten kaunista ja rauhallista. Vitsi mikä reissu meillä oli, haluan takaisin Lappiin <3

Video löytyy postauksen lopusta!

 

 

Tässä fiilisvideo Leviltä!

Video: Tomi Taskula

 

xx Sara

Kommentit

nik (Ei varmistettu)

Ihania kuvia minun kotikulmilta. &lt;3 Tekee hyvää nähdä aina välillä turistin silmin. Vaikka kaunista seutua se on ominkin silmin, niin kaikkeen niin helposti tottuu. Hei, jos ette oo vielä käyneet Arctic Challengessa, niin voisitte tykätä. :D Viime kesän tunnelmia tässä: https://www.youtube.com/watch?v=MIbNTlTgopI (allekirjottaneella ei muita sidoksia tapahtumaan kuin viimekesäinen osallistuminen. :D )

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana kuulla! :) Toi Arctic Challenge näyttää superhauskalta, kiitos vinkistä! Me oltiin Levillä just samaan aikaan kun meni Ruskamaraton, sekin olis ihan huisi!

Katsa (Ei varmistettu)

Tosi hieno video!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos siitä Tomille! :)

Kommentoi