Laskuvarjohyppy sisätiloissa

Tickle Your Fancy

Hoi te, jotka haaveilette laskuvarjohypystä ja olette aina haunneet tietää miltä vapaapudotus tuntuu. Tiesittekö, että sen voi kokea ilman lentokoneesta hyppäämistäkin?

Eilinen päivä jää mieleen ikuisiksi ajoiksi. Saatiin mahdollisuus päästä porukalla testaamaan kotikaupunkini Kotkan lähettyvillä sijaitsevan Sirius Sportin aktiviteetteja, joista joku ehkä jo näkikin vilauksen Snapchatissani? :) Paikan ohi tulee tosiaan ajettua melko useastikin (n. 100km Helsingistä Kotkaan päin), mutta tämä oli meille kaikille ensimmäinen kerta Siriuksessa.

Aktiviteettipäivä me startattiin tuulitunnelilentämisellä! Kääk! Kyseessä on Suomen ainoa paikka, jossa kyseistä aktiviteettia voi harrastaa, ja se kyllä näkyi. Vaikka kello oli 12 päivällä, oli ryhmiä paikalla useampia. 

Puolen tunnin koulutuksen jälkeen siirryttiin haalarit päällä tuulitunnelin odotustilaan.  Jokaisella olisi vuorotellen 2 x 1,5 minuuttia lentoaikaa ja meikäläisen vuoro oli ensimmäisenä. Siinä me istuttiin odotustilassa vierekkäin. Kypärät päässä, korvatulpat korvilla ja lentolasit silmillä. Jännitti. Enimmäkseen syystä, etten yhtään tiennyt miltä lentäminen tulisi tuntumaan. Koko touhu vaikutti muutenkin aivan absurdilta.

Putkeen astuminen tai paremminkin sanottuna sinne kaatuminen, palautti kuukauden takaisen laskuvarjohypyn vahvasti mieleeni. Fiilis oli todella verrattavissa vapaapudotukseen. Tuulitunnelissa tosin pienikin liike vaikutti isosti: jos leukaa ei muistanut pitää ylhäällä tai käsiä oikeassa kulmassa, alkoi asento heilumaan ja aloit joko vajoamaan alas tai nousemaan ylös. Vartalon tuli olla rentona ja lantion edessä. Ohjaaja oli mukana kokoajan ja käsimerkein muistutteli ja neuvoi mitä tuli tehdä. 

Ei terve miten siisti laji!!!! Ja korkeanpaikankammoiselle ehkä jopa laskuvarjohyppyäkin mielekkäämpää touhua :D En voi oikeastaan sanoa muuta kuin kokeilkaa, niin tiedätte. Iso kiitos äärimmäisen mukavalle ja osaavalle henkilökunnalle. Ihan mahtava meininki tuolla. Huikea elämys!

 

Indoor skydiving at Sirius Sport!!! I felt like a Superman, so much fun!

 

xx Sara

Kommentit

Iisaa (Ei varmistettu)

Ei vitsi kuinka siistiä! Oot päässyt blogin kautta kokeilemaan mitä mielenkiintoisempia lajeja. Enkä sitä itsekkin joku päivä uskaltaisi!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää oli kyllä ihan huikee kokemus! :)

Eve_ (Ei varmistettu)

Uu kuin siistiä! Mahtava kokemus varmasti, ois siistiä kokeilla! Itellä on ollu laskuvarjohyppy unelmana ja must-do juttuna jo kauan, nii jotenkii se on kuitenki pakko kokea vaikka toikin ois, koska hyppyyn liittyy jonkinlaista karmeeta kuolemanpelkoa, mitä varmaan tuuitunnelissa ei tuu (:D). Mut ei mitään, ihan super hauskaa tommonen ja siriously toi siriushaalari. Ma-kee!

saratickle
Tickle Your Fancy

oijee, ymmärrän kuolemanpelko-homman!! :D ja siis kuin huikee haalari!! :D

Julia Stripes (Ei varmistettu) http://girlwiththestripes.com/

Oi että toi on kyllä varmasti kivaa! Olis hienoa päästä itsekin kokeilemaan joskus, on vaan varmaan aika tyyristä hommaa..

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei mun mielestä edes ole. 60 e:lla saat kaksi lentosessiota ja opiskelijat/nuoret tästä vielä -25%. Tohon kuitenkin kuuluu koulutukset, kamppeet, video lennosta jne :)

Nooraaaaa (Ei varmistettu) http://sites.flockler.com/suuri-seikkailu

Aika cool! Pitäiskin joskus kokeilla, oikeaa hyppyä en varmaan koskaan uskalla tehdä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Älä koskaan sano en koskaan! :D Minä en IKINÄ kuvitellut hyppääväni, mutta kuinkas kävikään. En ole vielä tavannut tyyppiä, joka pelkäisi mua enemmän korkeita paikkoja ja niin sitä vaan mentiin!

Kommentoi