Lauantain rehellisiä ajatuksia

Tickle Your Fancy

 

Aamutreenit takana ja auringonvalo tulvii ikkunoista sisään. Olo on just nyt raukea ja positiivinen.

Muutenkin tänään on jotenkin hyvä päivä, oikeastaan aika pitkästä aikaa. Jos ollaan ihan rehellisiä niin viikko on ollut suoraan sanottuna aika raskas. Lyhyeen aikaväliin on mahtunut useampi huono uutinen, ja ajatukseni sinkoilevat siellä täällä. Olen tällä viikolla jälleen kerran havahtunut siihen miten arvokkaita ovatkaan perhe ja ystävät. Tukiverkon merkitys erityisesti tällaisina hetkinä on korvaamaton.

Ja kiitos edellä mainittujen, tänään tuli todella vahva fiilis siitä, että kaikki asiat tulee järjestymään. Aivan takuuvarmasti tulee.

Se mikä lämmittää myös mieltä on tähän postaukseen tulleet kommentit. Haluan kiittää teitä kannustuksesta ja positiivisesta keskusteluilmapiiristä. Tämä inspiroi niin minua kuin varmasti kollegoitanikin paneutumaan ekologisuusaiheisiin jatkossakin. Aihe on tärkeä (ja moniulotteinen) ja olen helpottunut, että tästä puhutaan nyt ääneen hyvässä hengessä. Kiitos <3

 

 

Olen treffaamassa äidin ja siskon kohta IPI Kulmakuppilassa brunssin merkeissä. Tuntuu hassulta ajatella, että kyseisestä paikasta tulee pian meidän lähikahvila, ihana IPI kun sijaitsee aivan uuden kodin nurkilla.

Meillä on himassa tänään pystyssä futisstudio, joten päätin karata siskon luokse yökylään. Tai työkylään, niin me sovittiin. Molemmilla on tälle päivälle pinollinen töitä, mutta niitä on aina mukavampi tehdä yhdessä!

Mukavaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa auringosta! 

 

Pictures: Elisa Lepistö // Helsinki Contemporary/Rauha Mäkilä

 

KappAhl blazer

Lindex shirt

Gina Tricot jeans

Chanel bag

 

xx Sara

Kommentit

BIPODADA
DEPISDADA

Moikka! Muistathan laittaa postaukseen taiteilijan eli Rauha Mäkelän nimen ja teoksen nimen + gallerian :) T. Kuva- ja tekijänoikeusnatsi ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Lisätäämpä se varoiksi vielä :) 

BIPODADA
DEPISDADA

*Mäkilä

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Oletteko äänittäneet uusia podcasteja vähään aikaan? Jos niin mistä ne löytää? Tykkäsin kovasti niistä ensimmäisistä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ollaan! Uusi Suplan podisarja julkaistaan reilun viikon päästä! Mä teen tästä vielä jutun blogiin ja muutenkin nostan viikottain ilmestyviä jaksoja tänne :)

Kiva kuulla, että kiinnostusta löytyy :)

Jennika (Ei varmistettu)

Ihana blogi! Meksiko kiinnostaa.. Millainen hintataso on Meksikossa esim. ruoissa ja juomissa? Ja vähän hassumpi kysymys, onkohan ruoissa aina korianteria vai onko se yleensä päällä oleva koriste jonka voi pyytää jättämään pois? :D Mitenkäs hämähäkit ja käärmeet, onkohan niitä siellä sun täällä? Entä turvallisuus? Ja jos saa toivoa niin vielä joku "Meksiko vinkit" postaus ois kiva (majoitukset,lennot,ruoka). Ihanaa kevättä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

Meksikovinkkejä tulossa blogiin ensi viikolla! Maltatko odottaa? :)

Sanotaan, että halvallakin pääsee herkuttelemaan ja korianteria ei ihan kaikkialla ole. Käärmeitä tai hämähäkkejä ei nähty ollenkaan!

Saranda
Tyhjä ajatus

Tykkään tällaisista postauksista tosi paljon! Nauroin tolle työkylätermille, ihan huippu. :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Niin ihana kuulla! Haha se oli osuva termi :D

Kommentoi