THE LAWN CANGGU

Tickle Your Fancy

 

Viime kerralla Balilla ollessani tämä mesta oli remontissa (ja avasi ovensa tyyliin seuraavana päivänä kotiin lähdöstäni, tietty), mutta nyt The Lawn oli auki <3

Eilen, Lauran synttäreiden kunniaksi vietettiin tyttöjen kesken iltapäivä tällä upealla terassilla drinkkejä hörppien ja merinäköalaa ihastellen.

Jos tulet Balille ja Cangguun, lisää tämä paikka must visit -listalle. Uima-allas-/tersassialue on mm nimetty Voguen mukaan Balin viihtyisimmäksi. Eikä suotta.

The Lawn tarjoaa myös ruokaa. Pöytä on hyvä varata olitpa sitten tulossa drinkeille, illalliselle tai viettämään aurinkoista allaspäivää :) Hinnat ovat täällä hieman perusbaaria kovemmat (mutta edelleen halvat suomalaisen silmin...).

Ps. Mango Mule on varma hitti!

 

 

xx Sara

Kommentit

Nora1 (Ei varmistettu)

Heippa Sara! Olen jo pitkään lukenut blogiasi ja täytyy sanoa, että kuvasi ovat hurjan kauniita ja inspiroivia. Olen itse (kuvistasi intoutuneena) matkustamassa balille maaliskuun lopussa (upudiin ja cangguun), ainoa mikä huolettaa on dengue kuume ja vatsapöpöt. Onko sinulla jotain vinkkiä tai rauhoittavaa sanaa edellisiin? Mitä balilla kannattaa ehdottomasti syödä ja onko tuo kuume todellakin niin helposti sairastuttavissa (pitääkö tosissaan pelätä)? Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja oikein ihanaa loppulomaa sinulle ja perheellesi :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka! Jättimäinen kiitos kauniista sanoista! Ja vau, mahtava kuulla! :)

On tyypillistä, että vatsa menee täällä jossain vaiheessa sekaisin, tosin itse oon siltä nyt välttynyt. Lämmin suositus: kasvisruokaa! Meidän campilta pari sai ainakin taudin kanasta. 

Mä suihkuttelen täällä hyttysmyrkkyjä joka ilta. Ihan perus Offia, jota ostin lähikiskalta. Ei oo tullut kun pari puremaa :)

Ihanaa reissua sulle! Tuut rakastamaan paikkaa <3

 

Kommentoi