LAYERS

Tickle Your Fancy

Viikonloppu vähän venähti, tultiin vasta eilen porukoideni luota Kotkasta. Koska vanhempani lähtevät talveksi Vietnamiin (ihan perus, kiitti kun otitte mut messiin), vietettiin viikonloppuna porukalla ei Halloweenia, vaan Joulua! :D Ei ollut joulupukkia eikä kinkkua, mutta saunomista, hautausmaakierros, lenkkeilyä, brunsseja, lautapelejä ja sisäfilettä.

Jottei totuus unohtuis, niin minä ja siskohan vietetään oikea joulu sitten kahdestaan täällä Helsingissä. Karua! Pelkkä ajatuskin ihan hirvittää. Oon ollut joka joulu yhdessä perheeni kanssa ja noudattanut jopa pakonomaisen tarkasti perinteisä joulukaavaamme aamusaunasta joulurauhanjulistukseen, kuusen koristelusta lahjojen avaamiseen ja joulusapuskoista joulukirkkoon.

Tilannehan on jopa niin säälittävä, että meillä on mm. tietty biisi, jonka äiti pistää aina jouluaattoaamuna soimaan, ja johon kaikki sitten heräävät (:D). Eli mitähän tästä tulee, ei aavistustakaan. Mä osaan lämmittää porkkanalaatikon uunissa, mutta siihen se sitten taitaa jäädäkin. Ehkä joku muovikuusi nurkkaan ja alakerran kasibaarista joku partaukko esittämään joulupukkia. #christmasalone #help

Päällä oli kerroksia. Pitkät harsopaidat ovat parhaita tämmöseen!

 takki H&M*, pipo Cubus*, neule JC, harsopaita Gina Tricot*, housut Vila, nilkkurit Din sko, koru Glitter*

T.Sara

Kommentit

Q (Ei varmistettu) http://www.mymindwithme.blogspot.com

meilläki mennää perinteitten mukaa hyvin tarkasti ja mä en kestä ajatusta siit ku joskus pitää muuttaa jotain erilaiseks jouluna!! :D saatika jos ilman perhettä pitäs olla huhhuh:D

saratickle
Tickle Your Fancy

NO AIJAA!! Ihan sama täälläki :D aivan rikki!!

Niina (Ei varmistettu)

Ei muuta ku kuokkimaa johonki naapuriperheesee jouluks! :D Eivaa, uusia perinteitä kehii sitte.
Täälläki menee joulukuviot ihan uusiks ku jouluaatto menee töiden parissa iltavuorossa. Kyllä saa osaston mummot laulaa mun kanssa kaikki joululaulut läpi.

saratickle
Tickle Your Fancy

oii ne varmaan ilahtuu :) joo ei auta muu! aateltiin vetää ihan uus kaava tähän. sushia ja vaikka pulkkamäkeen yöllä :D

emmainkeri (Ei varmistettu)

todellakin pulkkamäkeen yöllä! :D se on awesomeness

Zammm (Ei varmistettu)

Bongaa joku suomeen muuttanut australialainen jouluseuraksi. Sen mielestä on outoa että jouluna on lunta kun se on tottunu meneen aina aattona biitsille. :O

Ps. Eihän se biisi oo Kello löi jo viisi, eihän....?

saratickle
Tickle Your Fancy

kova veto! haha ei sentään :D tai sentään ja sentään, tää on varmaan paljo nolompi :D

emmainkeri (Ei varmistettu)

OONKIN TÄÄLLÄ JO VÄHÄN OOTELLUT :D Instagramissakin pari kuvaa ja silleen, melkeen rupesin piirtelemään kauhukuvia mielessäni :D Ei mutta vitsi toi viikonloppu kuulostaa olleen mukava. Kyllä te siitä joulustakin selviätte! Meillä oli jouluperinteet siihen asti kun vanhemmat eros about 10 vuotta sitten, nykyään perinteet vähän hapuilee mutta koitetaan pitää sukua kasassa! Tai lähinnä se että meillä on isän puolelta aina mummo, serkkujen perhe ja sieltä toiselta puolelta isovanhemmat sekä meidän perhe viettänyt yleensä joulua yhdessä, ei aina mutta se tuntuu siltä the joululta. Kunnon ruoat ja kasa paketteja kuusen alle ton porukan kanssa, muuta en kaipaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi teidän joulu kuulostaa kivalta :) jo se, että suku on kasassa tekee joulun! ehkä me jossun kanssa selvitään, heittelen sillä aina välillä linkkejä biisiin "All i want for christmas is you" et eiköhän me kahestaan pärjätä :D hehe vähän hiljaseloa, mutta täällä mä olen!

Sss (Ei varmistettu)

Meil on kanssa joulu aina vähän semmonen kysymysmerkki.. Olis ihana viettää se poikaystävän kanssa yhdessä (taino monen vuoden seurustelun ja yhdessäasumisen jälkeen avomieshän se on, mutta en oo koskaan oppinu käyttää sitä nimitystä yäk), mut kumpikaan ei halua viettää sitä myöskään erossa vanhempiensa perheestä.. Että semmonen dilemma. Ja btw ei ainakaan mitään tekokuusia, ne on ihan hirveitä!! Me tehdään meiän pieneen kämppään aina katosta roikkumaan jouluoksa, se on ihana! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mäkään en tiedä osaisinko päättää tossa tapauksessa kumman luona olen! Oi jouluoksa kuulostaa söpöltä :) Semmonen me hankitaan!

Minna Rosé (Ei varmistettu) http://minna-rose.blogspot.fi/

Tuo takki on aivan ihana <3

Vertse (Ei varmistettu) http://vertseslogic.blogspot.fi

Räjähdin tolle joululauluhommelille! :'DDDDDDDDD Ihana!

saratickle
Tickle Your Fancy

:D se on pikkusen liikaa jo :D

TanjaL (Ei varmistettu)

Voi apua mä niiin tiedän! Olin yhtenä vuonna Malsessia reissussa jouluaattona miehen kanssa ja hei - mä itkin siellä +30 asteisessa biitsiunelmassa mielettömän vesiputousreissun jälkeen ravintolassa (ei todellakaan ollu jouluruokaa lähimaillakaan), kun pohdin kuinka mun perhe kotosuomessa menee nyt hautuumaalle, nyt ne alkaa varmaa syömään jouluateriaa, nyt kokoonnutaan joululahjojen jakoon, kukakohan tänävuonna jakaa lahjat? :DD Hei morjes ja olin kuitenkin jo ihan aikuinen! :D

Ei tulis enää mieleenkään vapaaehtoisesti jättää joulua juhlimatta perheen kanssa, little freak maybe?

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha ihana <3 :D ja siinä tapauksessa mä ilmottaudun friikiksi myös. Varmat itkut luvassa!!

M (Ei varmistettu)

Mikset mee viettää joulua poikaystävän ja sen perheen kanssa?

saratickle
Tickle Your Fancy

Vielä siskon kanssa kahdestaan joulunviettoakin surullisempaa olisi jättää sisko yksin. Ei ikimaailmassa :)

ez (Ei varmistettu)

Voi ei Vietnamiin!! viime talvena oltiin kolme viikkoa siellä nyyh ja haluan heti sinne kanssa. Meinaavatko kierrellä Vietnamia vai asustella jossain tms? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

oiii! kade! kai ne meinaa vaan hillua ja käydä eri maissa jos siltä tuntuu, mutta pääosin Vietnamiin :)

Kommentoi