Lazy Sunday: 7 x sarjavinkki

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: C More

 

Sunnuntai. Maailman paras päivä. Löhöilyä sängyssä kera aamiaisen ja juuri vaihdettujen lakanoiden. Me kaksi, pannullinen kahvia ja läjä hyviä leffoja ja sarjoja. En ihan oikeasti tiedä parempaa tapaa viettää pitkän viikon jälkeistä vapaapäivää. Luksusta!

Aloitin kevään mittaisen yhteistyön uuden kotimaisen striimauspalvelun, C Moren kanssa. Kyseessä on tosiaan suomalaisille suunnattu palvelu, josta löytyy runsas kattaus kansainvälisiä leffoja ja sarjoja, mutta myös kotimaisia ja pohjoismaisia herkkuja. Edellisten lisäksi tarjolla on paljon vaihtoehtoja myös lapsille. Urheilukin on hyvin edustettuna!

 

 

Ajattelin lazy sundayn kunniaksi listata teille omia sarjasuosikkejani C Moren tarjonnasta. Erityisesti rikossarjoja fiilistelevät, nyt kuulolla. Listalta löytyy nimittäin muutama todella kova skandidekkariuutuus!

 

7 x sarjasuosikki

 

Farang - Ylistetty ruotsalainen draamatrillerisarja ex- rikollisesta, jonka suojeltu henkilöllisyys paljastuu, kun hänen teinityttärensä ilmestyy kuvioihin. Tapahtumapaikkana toimii Thaimaa. Raikas ja erilainen sarja - yllättävän koukuttava.

Dicte - Tanskalainen jännärisarja, joka kertoo uutistoimittaja Dicte Svendsenistä. Tapahtumat sijoittuvat Århusiin. Rikoksia, kidnappauksia ja kaikkea koukuttavaa! 

Girls - Tämä sarja tuskin sen suurempia esittelyjä kaipaa. Realistinen ja rehellinen komedia parikymppisten new yorkilaisten naisten elämästä. Ihanan aito lähestymistapa ja mahtavat näyttelijät!

Midnight Sun - Ruotsalainen jännärisarja, jossa selvitellään ranskalaismiehen raakaa murhaa. 

Arne Dahl - Ruotsalainen rikossarja, jonka keskiössä toimii seitsemästä rikostutkijasta koostettu A-ryhmä, joka saa kontolleen monimutkaisimmat tapaukset! Yksi tarina koostuu aina kahdesta 1,5 h:n jaksosta. Aivan paras sarja!

Ex-Onnelliset - Draamasarja viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen.

Silta - Aspergerin oireyhtymästästä kärsivä ruotsalainen lääninrikospoliisi Saga Norén ja tanskalainen rikospoliisi Martin Rohde tutkivat murhia Ruotsin ja Tanskan välillä. En tiedä löytyykö sieltä yhtäkään, joka tätä sarjaa ei olisi vielä katsonut, mutta jos löytyy niin nyt, katso!!

 

 

Löytyikö näiden joukosta tuttuja sarjoja? :) 

Psst. Mikäli kiinnostuit palvelusta, niin C Moren sarjojen ja leffojen pariin pääset tutustumaan 1kk:n ajan ilmaiseksi täällä.

 

 

xx Sara

Kommentit

maria_h (Ei varmistettu)

Siltaon yksinkertaisesti vaan paras. En oo millonkaan ollut niin koukussa tommoseen dekkarisarjaan :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Komppaan täysillä. Voisiko siitä vaan tulla lisää tuotantokausia!!!!

Sarana (Ei varmistettu)

Kiitos Sara vinkeistä! Minulla tuo linkki ilmaiseen kuukauteen ei toimi. Olenko ainoa? :)
Skamin jälkeen elämässä nimittäin ois sarjan mentävä aukko.

saratickle
Tickle Your Fancy

Skamin jälkeinen aukko on korjattava! Päivitin linkit uudestaan, toivottavasti nyt pelaa!

ToniS (Ei varmistettu)

Linkistä puuttunee kaksoispiste (:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tuosta viimeisestä vai. Oon ihan pihalla kun mulla nää pelaa kaikki. Päivitin kaikki uudelleen, toimiihan nyt? :)

Emssu (Ei varmistettu)

Täältä löytyy joku, joka ei oo Siltaa ikinä nähny :D jaksoakaan...

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis jos nyt ihan rehellinen olen, niin mähän oon sulle kateellinen :D Olispa ihana vaan aloittaa se uudestaan täysin tietämättömänä!! Sun on pakko katsoa!

Kommentoi