Lenkkireittien suosikki

Tickle Your Fancy

Liekö kiittäminen suotuisaa lenkkisäätä vai vanhempieni luona vietetyn viikonlopun mahtipontista kakkutarjontaa (veikkaan kakkuja), mutta tänään riitti lenkillä energiaa! Kesän eka 20km hujahti iisisti ja virtaa oli tehdä lenkillä pari kilsan spurttivetoakin. Feeling SUPER!

Miten siellä on lenkit sujunu?

sport bra H&M Sport* / shorts Nike* / phone case Gigantti / sneakers Nike* / top Nike (* = gifted)

Vedin huvikseni jalkaan kome vuotta vanhat ja samalla ihka ensimmäiset Free lenkkarini. Askel tuntui jotenkin erityisen hyvältä näissä!

Alla näkyy lenkkireittini, joskin aika epäselvästi :D Tää on kesällä suosikkini. Välillä skippaan Katajanokan ja välillä tulen kauppatorilta lyhyintä reittiä kotiin, mutta tuo meren läheisyydessä lenkkeily on vaan parasta mitä tiedän! Tästä setistä tuli laskurin mukaan 20,5 km.

My first 20km run on this summer. The weather was perfect and  I had so much energy, probably because I ate like 6 pieces of cake during this past weekend :D Anyway, feeling super!

 

T.Sara

Kommentit

Linda (Ei varmistettu) http://www.revontulipalo.blogspot.fi

Wau mahtavan pitkän lenkin jaksoit käydä! :D Veden lähellä on munkin mielestä kiva lenkkeillä, jotenkin tulee voimaa siitä näköpiirissä liplattavasta vedestä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! Niin fiilis! :)

Jonna (Ei varmistettu)

Vouuu, ihania lenkkivaatteita ja hurjan pitkiä lenkkejä vedät !!! :)
Kova mimmi ;)
Kuin sä syöt päivässä et jaksat ku kummiski tollasii lenkkei ja salei vedät? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti!! Ihan tavallista sapuskaa mä syön, lenkin jälkeen palkkaria ja ateria :)

Ani (Ei varmistettu)

It's so nice that you summarize the content of your blog post in english. The google translator always doesn't really help to understand what you've written in finish. So thank you :)

It was also nice to see that you've visited Berlin. You visited all the places/restaurants I would have recommend you. Hope you like the city.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oh great to hear! :) I know what you mean, when I read for example swedish blogs, it's so much nicer when bloggers write even few sentences in english :)

Wow, did I?? :) I fell in love with Berlin, what a great city!! Food was good too :)

elzzzz (Ei varmistettu)

Kauanko sulla meni ton 20km juoksemiseen?:) vautsi vau!

saratickle
Tickle Your Fancy

semmosta 10km/h vauhtia mä yleensä keskimäärin tykittelen. Välillä tosin kovempaa ja välillä vähän hitaampaa. En mitannut tätä ajallisesti, mutta suunnilleen pari tuntia meni!

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Mä juoksin viikko sitten elämäni ekan puolimaratonin ja nyt on juoksuinnostusta vaikka muille jakaa! Enpä olisi 3kk sitten uskonut, kun aina olen "vihannut" juoksemista. Kuumuuden ja mäkisen maaston takia se puolimaraton ei mennyt niin hyvin kun toivoin, mutta se on tavallaan vaan positiivista, pakko juosta mahdollisimman pian uusiksi että pääsisi tavoiteaikaan (eli alle 2h!) :) Tänään kävin juoksemassa ekan lenkin ton puolimaratonin jälkeen ja hyvin kulki. Sun postauksista saa kamalasti aina energiaa ja motivaatiota itsellekin, kiitos siis siitä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana kuulla, että juoksuintoa löytyy! Tää on ihan paras fiilis. Huomaan, että itekkin kun välillä pidän vähän taukoa, alkaa homam taas luistamaan (Y). Tsemppiä sinne ja kiitos kovasti :)

Janina (Ei varmistettu)

Hei sama mulla, tänään riitti energiaa kummasti! Alunperin 12 km pituiseksi tarkoitettu lenkki venyikin 17 kilsaan. Oli vaan pakko jatkaa ja jatkaa kun suju niin hyvin :D Sulla on aina niin kivoja treenivaatteita :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tuttua!! :D Ja sillon se pitääkin. Musta ois kamalaa jos juoksisin liian suunnitellusti tyyliin "tänään 8km ja ylihuomenna 15". Entä jos ei huvittaisikaan, tai entä jos tekisikin mieli juosta pidempään?? Mä oon niin fiilisurheilija kun ihminen vaan voi olla, ei ikinä mitään liian tarkasti suunniteltuja sali/juoksuohjelmia mulle!! :D

Anna (Ei varmistettu) http://www.arcticvanilla.com/

Hei Sara ihan huikeata seurata sun treenaamista näin blogin kautta. Tässä postauksessa onkin tosi kiva ehdotus mullekin lenkkireitiksi (kunhan olen ensin kohottanut kuntoani riittävästi ;)!

Olen nuori lääkäri, ja vapaa-ajallani kirjoitan muotiblogia.

Nyt uusi, Saint-Tropezissa kuvattu asupostaus blogissani!

http://www.arcticvanilla.com/

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh kiva jos tykkäät! :)

Musta on mahtavaa, että oot alottanut bloggaamisen ja blogisi vaikuttaa ihan mukavalta, mutta tää jatkuva postausten mainostaminen toisten blogien kommenttiboksissa alkaa nyt valitettavasti mennä jo yli. Menee maku koko hommaan!

Mami (Ei varmistettu)

Mun pitkälenkki on noin, 19 km ja se menee lähes samoja reittejä, tosin ilman tota Vallila/Hermanni pätkää. Mulla on ollut jotenkin hankaluuksia saada matkaan lisää pituutta, eli ehkä alan jatkaa lenkkiä sinne :)

Ja todellakin meren läheisyys on ihana. Just juoksin aamulenkin kaivarin rantaa pitkin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei suosittelen! Ja toi Arabianranta-Vanhakauunki on ihan parasta lenkkimaastoa myös :)

Tiedän kun matkat jumittuu samoihin, mäkin voisin alkaa vähän kokeilemaan jotain uutta. Esim jengi kehuu lehtisaaren suunnan lenkkimaastoja, vois sinne loikkia joku päivä :)

Meri (Ei varmistettu)

Hei Sara, juokset paljon ja sulla on ihania treenivaatteita mutta onko noi hennesin urheiluliivit miten tukevat juoksuun? Olis ihana käyttää tollasia kevyitä mut aina päädyn shock absorbereihin kun lähden juoksemaan/jumppaan. Tietysti oma koko ja tuen tarve vaihtelee henkilöittäin mutta noiden tuki näyttää sopivan tyyliin joogaan O_o

saratickle
Tickle Your Fancy

Valitettavasti mä olen pienirintaisena varmaan väärä henkilö vastaamaan kysymykseen tukevista liiveistä. En tarvi kauheasti tukea urheiluliiveiltä. Nämä riittävät mulle ainakin tosi hyvin :)

katsku (Ei varmistettu) http://www.keepongrowing-kk.blogspot.com

wau, sulla on kyllä kova kunto! Itsekin innostun kesäisin juoksusta, talven aikana en siitä tykkää :-( Kerran oonkin bongannut sut kauppatorilta juoksentelemasta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tutulta kuulostaa, talvijuoksu ei oikein nappaa :/ Hehe, ai olet!

Emilia (Ei varmistettu)

Vitsit, yks kateellinen täällä ilmottautuu... Mullakin puhtia riittäis juoksuun kyllä vaikka muille jakaa, mutta nyt tämän kevään jälkeen penikkatauti on alkanut vaivata. Onks sulla ikinä ollu tätä ongelmaa tai jotain vinkkejä? :/ Ihanan pirteät juoksuvaatteet!! :)

Kommentoi