Lenkkivarusteet

Tickle Your Fancy

Yleensä kesän lenkkeilyvarusteita ei tarvitse sen kummemmin kelailla, mutta nämä viime viikkojen säät ovat antaneet vähän haastetta juoksupukeutumiseen. Jaloilla harvemmin tulee kylmä ja sortseissa juokseminen nyt on vaan parasta, joten olen pärjännyt kivasti lisäämällä kevyen takin sortsien kaveriksi. Ja ihan rehellisesti, ei ole edes haitannut, on nimittäin makein juoksutakki mitä mulla (/maailmalla) on ikinä koskaan ollut!!

jacket Nike* / shorts Nike* / bra Nike* / top Nike / headphones Skullcandy* / sneakers Nike Flyknit 4.0* (* = gifted)

Sain Skullcandyltä uuden naisten malliston Bombshell kuulokkeet, jotka on tehty nimenomaan naisen korvaan sopiviksi ja soveltuvat erityisesti urheiluun. Ainakin juoksulenkeillä ovat toimineet moitteettomasti ja pysyneet hyvin paikoillaan. Varoitan jo etukäteen, että askel saattaa kiihtyä astetta vauhdikkaammaksi, näissä nimittäin basso kuuluu!!

Ootte kuullu tän blogissani varmaan jo tylsistymiseen asti, mutta Flyknit 4.0 juoksutossut ovat osoittautuneet tän kesän lemppareiksi. Sillä jaloissani ei  ikinä juuri mitään ongelmia ole ilmentynyt, nautin mieluusti kevyemmistä juoksukengistä. Näin se vaan on, mut on luotu juoksemaan lentämään kevyillä kengillä!

Nyt kesän ajan poikaystäväni kanssa Olarissa asustellessani pääsen nauttimaan Espoon taivaallisista lenkkipoluista. Juuri muu liikuntamuoto ei tällä hetkellä kiinnosta. Rantapolut, meri, luonto ja rauha vetävät sen verran kovaa puoleensa! Oon löytänyt näitä edellä mainittuja elementtejä/maastoja sisältävän, ihan täydellisen 13 kilsan juoksulenkin, ja sitähän tässä on nyt tampattu ihan muutama kerta :D Mutta kun se on niiiiin kiva T. lenkkireittijumittuja.

 

T.Sara

Kommentit

E (Ei varmistettu)

Minkä niminen takki? Ihana!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en tiedä nimeä! Yritin googletella, mutta turhaa

hansssu (Ei varmistettu)

Oon juossu nyt viimisen vuoden noita samoja lenkkipolkuja (jedan ranta yms..) ja voin kertoa että eihän niihin maisemiin oo mahdollista kyllästyä <3

saratickle
Tickle Your Fancy

no ei varmasti!! <3

Laura (Ei varmistettu)

Wau! Oon totaalisen rakastunut ton takkiin! Saanko
Udella mallia/ostopaikkaa sillää oon koittanut löytää samanlaista mutta tuloksetta. Vai ootko kenties tehnyt itse nike factoryn sivuilla?

saratickle
Tickle Your Fancy

Sain tän suoraan varastoilta, eli en tiedä yhtään missä tätä myydään. Selasin kaikki läpi, taitaa todella olla ainutlaatuinen takki!

Lapattu (Ei varmistettu)

Toi on todellakin MAAILMAN hienoin takki!!! <3 Mistä oot sen löytänyt?

saratickle
Tickle Your Fancy

Samaa mieltä! Olen saanut tämän Nikeltä :)

jeekesä (Ei varmistettu)

Heij! Se takin malli löytyy varmaan pesu/ohje/merkintälapusta joka on yleensä kyljessä? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eipä lukenut tällä kertaa, katoin kyllä siitäkin

jeekesä (Ei varmistettu)

Tai sitte ei... Just takeista ei ehk. :/

Ella (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/edgybeauty

Tuo takki <3

Mulla on vähän sama fiilis, kroppa ja mieli vetää lenkkipolulle, vaikka pari kuukautta sitten sali himotteli koko ajan. Ja sillä mennään mikäs sen parempaa kun 8 h toimistossa istumisen jälkeen viilettää raikkaassa ilmassa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanos muuta. Mun ohje on, että tee sitä mikä parhaalta tuntuu. Kroppa ja ennen kaikkea mieli kiittää :) Ihania hetkiä lenkkipoluille! <3

merde (Ei varmistettu)

Sara Sara sun on pakko mennä Espoon rantamaratonille/-puolikkaalle! Just nois täykyis maastois menee se reitti :):):) 20.9 muistaakseni tänä vuonna

saratickle
Tickle Your Fancy

jes tätä me vähän suunniteltiinki ;)

Kommentoi