LEO LEO LEO

Tickle Your Fancy

Lounaspaikan etsiminen on aina yhtä turhauttavaa. Etenkin jos oon päivän kirjastolla, ei sieltä ikinä jaksa liikkua kovinkaan kauas. Siellä päin ei tunnu olevan mitään kivaa ravintolaa tai ainakaan niitä ei ikiä tuu mieleen kun päätös pitäisi tehdä (tai sitten ne on kaikki vaan puhkikulutettuja), eikä kauemmaksi ehdi/jaksa koskaan lähteä. Vaikka rauhallinen kiva ravintola kuulostaakin täydelliseltä töiden ja opiskelujen lomassa, jää se lähes aina haaveeksi. Koska ollaan poikaystäväni kanssa molemmat opiskelijoita, päädytään monesti turhautumisen kynnyksellä ottamaan statuksen hyöty irti ja pihistämään: Unicafe it is. Ja pakko sanoa, että yliopiston päärakennuksen ruokalan lounassalaatit eivät oo pettäneet vielä koskaan! Paras lounas 2,5 eurolla!

Edullinen lounas vaatii kyllä vastapainoksi kunnon kahvit. Käytiin salaattien jälkeen perjantain kunniaksi hörppimässä kunnon cappuccinot espalla :)

paita Urban Outfitters, housut 2hand, takki 2hand, lenkkarit Nike 

T.Sara

Kommentit

Anneli (Ei varmistettu)

Huh, sulla on kyllä erikoinen maku! Antaisin itse mitä tahansa jos saisin päivittäin käydä missä tahansa AMK:n raflassa unicafen sijaan... ;) Kannattaa muuten kokeilla metsätalon tai ylioppilasaukion salaatteja, niissä saa itse koota sen ja lisätäytekin aika edullinen!

nööp (Ei varmistettu)

samaa mieltä, salaattien taso on nykyään aivan luokattoman huono, jopa niissä itsekasatuissa. valmissalaatit on nykyään puolet pienempiä kuin muutama vuosi sitten. kurkkua, lanttua, ja kylmiä linssejä...öh. kuviksen kasvisbaari oli paras, harmi että se lopetti. no, onneks on halpaa ja unicafeita on useita, siitä kaikki irti ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä oon kyllä toista mieltä. Ja nyt puhun ainoastaan päärakennuksen unicafesta. Noin halvalla kun saa kelpo safkan niin en voi valittaa

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää siis nimenomaan kirjastopäivinä Kaisaniemessä! Meillä on koulun yks kampus Kauniaisissa ja siellä on muuten törkeen hyvät sapuskat! :)

Anneli (Ei varmistettu)

Niin siitä mä oonkin kateellinen, että teillä on hyvät safkat! Ja kun Amkeja ei oo pahemmin keskustassa niin ei voi itse hyödyntää :( Sä oot kyllä osunut oikeesti joinain ylläripäivinä tonne päärakennukselle, tai sit mä oon vaan suernirso haha!

Anita (Ei varmistettu)

Sulla ku noit erilaisii tennareita riittää niin "tavalliseen" käyttöön ku treeneihinki niin musta ois IHANAA nähdä kaikki sun lenkkarit rivissä! Ja kertoisit mallin ja mihin käytät? :)

Kommentoi