LET IT RAIN

Tickle Your Fancy

 

Pikaterkut työhuoneelta! Breikki raportoinnista tähän väliin.

Kuuntelen Ashantia ja seurailen valuvia vesipisaroita isoissa ikkunoissa. En voi uskoa, että meidän pitää luopua työhuoneestamme tämän vuoden loppuun mennessä. Meinaavat rakentaa tähän hotellin. Ja huomattavasti aiemmin, kuin oli alunperin tarkoitus, kurjuus! Tosin tästä rakennuksesta tulee varmasti mieletön hotelli, ei siinä. Mutta toivottavasti tämän tilalle löytyy vähintään yhtä ihana uusi työhuone.

Ollaan pian kokoontumassa juurikin työhuoneen porukan kanssa pieneen koulutukseen, jossa jokainen tuo pöytään omaa osaamistaan. Jaetaan vinkkejä ja huomioita viime kuukausilta. Käydään läpi onnistuneita kampanjoita ja uusimpia sometrendejä. Aina yhtä inspiroivia tapaamisia nämä!

Päivän toinen kohokohta on ehdottomasti tänään alkava saunavuoromme! Jostain syystä aktivoiduttiin taloyhtiön saunan osalta vasta pari päivää sitten ja saatiin keskiviikkoinen saunavuoro. En ole edes käynyt koko kasikerroksen saunatiloissa, vaikka ollaan talossa jo 5kk asuttu.

Ihanaa sateisen tunnelmallista keskiviikkoiltaa tyypit, palataan pian! 

Pssst. uusi podcast ulkona! Jaksossa käydään läpi toistemme somekanavat ja vertaillaan some-minän & todellisen minän eroja!

 

pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

 

xx Sara

Kommentit

pamikyltsi
pamikyltsi

Oih kuinka tunnelmallisia kuvia. Tekisi mieli itsekin lähteä sateenvarjon kanssa ulos tanssimaan. Mistä muuten mahtavat olla nuo kuvassa olevat kaulakorut? Mukavaa loppuviikkoa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos ihana! :) Koruista pyöreän laatan olen ostanut ihan vaan kultasepänliikkeestä. Lyhyempi on Glitteristä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa! Mua kiinnostaisi tietää että mistä se sininen mekko on peräisin joka sulla on ollut häissä päällä? :) Bongasin sen muistaakseni jostain sun ig-kuvasta jokunen aika sitten ja näytti upealta! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Moi! Joo toi mekko on keränyt tosi paljon kehuja :)

Mekon merkki on tfnc (näillä muutenkin ihan superkauniita juhlamekkoja!) ja tilasin sen Zalandolta. Kävin vaan lyhentämässä helman! Palvellut hyvin useammat kesähäät :)

tässä vielä linkki:

https://www.zalando.fi/tfnc-calliope-maxi-iltapuku-green-tf121c0f1-m11.html

Kommentoi