Lettuja ja loimulohta

Tickle Your Fancy

Viisi peräkkäistä cityjuhannusta alkoi jo riittää, nyt oli päästävä lomapäiviksi luonnon keskelle mökille! Pakattiin auto täyteen ruokaa, juomaa ja lautapelejä, ja ajettiin Ellin mökille Saukkolaan. Näissä maisemissa hiljaisuutta kuunnellessä olis voinu istua vaikka kolme viikkoa. Käsittämättömän ihana juhannusviikonloppu!

 

T.Sara

Kommentit

Niipu (Ei varmistettu)

Ihan mahtavalta näyttää teidän juhannus, just siltä ku pitääki. Ite jouduin viettään cityjuhannuksen, ja voin kyllä sanoa että jäi viimeiseksi, eihän se ole mistään kotoisin! :D

Niipu (Ei varmistettu)

Ihan mahtavalta näyttää teidän juhannus, just siltä ku pitääki. Ite jouduin viettään cityjuhannuksen, ja voin kyllä sanoa että jäi viimeiseksi, eihän se ole mistään kotoisin! :D

-------------- (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Ja vitsit, muurinpohjaletut. <3

http://katonalla.blogspot.fi/

hanuskiiiiiiiii (Ei varmistettu)

Muistaakseni oot tehy useemmanki postaukse jalkakarvojen pois otosta? Ootko siis vielä käyttäny epilaattoria ja onko sulla (vaalehiuksine ku oot) ni vaaleet jalkakarvat? :D

nanette____ (Ei varmistettu)

Kerroit siinä aikaisemmassa postauksessa, missä puhuit yksipuolisesta ystävyydestä bloggaajaan, että muuttaessasi Helsinkiin sinulla ei ollut täällä ystäviä ja koit itsesi yksinäiseksi. Kuitenkin kuvien perusteella sinulla on nykyään hyvinkin kattava ystäväporukka. Mistä ja miten olet löytänyt itsellesi ystäviä? Tuntuu että tämän ikäisenä niitä on vaikeampi saada, jos suhteita ei ole luonut jo ala-asteelta lähtien.
Omalla kohdalla ongelma taitaa olla siinä, että olemme muuttaneet elämäni aikana kolmelle eri paikkakunnalle. Olen syntyperäinen helsinkiläinen, mutta muutimme kun olin ala-asteikäinen tunnin ajomatkan päähän Helsingistä, joten kaveriporukat vaihtui. Sittemmin muutimme ihan toiselle paikkakunnalle (joka oli taas kaukana edellisestä asuinpaikasta), ja tällöin olin ylä-asteikäinen, ja taas piti luoda uudet kaverisuhteet.
Nyt olen muuttanut takaisin Helsinkiin opiskelujen takia, mutta tuntuu että uusia kavereita on tosi vaikea löytää. Opiskeluiden kautta on tietenkin tullut joitain, ja töistäkin muutama. En oikein tiedä mitä kautta ja miten loisin uusia kaverisuhteita? Viihdyn parhaiten kuitenkin ihmisten ympäröimänä, enkä yksin. Haluaisin aina olla menossa ja tekemässä kaikkea, mutta seura vain puuttuu. Mietin miten itse olet luonut uudet kaverisuhteet ja miten pidät niitä yllä?

ellanoora (Ei varmistettu)

Aaa loimulohta ja lettuja <3 Muutenkin sun juhannus näyttää todella mukavalta :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

:D cityjuhannukset on vaan jotenki kuivia! enskesänä sitte kato landelle!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

<3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

karvat on vaaleat ja epilaattoria/sokerointia oon käyttäny :) niistä pitä löytyä kyllä postauksia!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Mulla on vähän sama tilanne kun sulla. Oon syntyny Savonlinnassa, asunu sen jälkeen ensin Kotkassa, sen jälkeen Lahdessa ala-asteen ja taas Kotkaan. Kokoajan kaverit vaihtuu. Kotkasta Lappeenrantaan, sieltä Helsinkiin. On tosi tärkeetä, että sulla on koulu, työ, harrastukset, joiden kautta ystäviä löytää. Ite oon saanu näiden kautta paljon uusia ja tärkeitä ihmisiä elämääni! Mä oon pitäny tätä mun muuttolintumeininkiä positiivisenakin asiana. Mulla on paljon ystäviä eri kaupungeissa. Nähdään joidenki kanssa harvemmin, mutta silti ollaan ystäviä :)

Kaikki synttärit ja tuparit ja tapahtumat yms on semmosia, joissa tapaa uusia ystäviä, ja tutustuu helposti. ole aktiivinen ja rohkea. Pyydä opiskelukavereita kylään tai ehdota jotain työporukalla :) Varmasti löytyy! Ihanaa kesää :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kiitos :) <3 se oliki ihanan rentouttava!

Kommentoi