LIEKEISSÄ LENKKIREITISTÄ

Tickle Your Fancy

Hämmentävää! Useita vuosia olen asunut jokseenkin näissä maisemissa ja juossut lenkkejä siellä täällä. Lähiympäristö ja sen ulkopuolikin on alkanut tulla tutuksi, kunnes viikko sitten päätettiin jatkaa peruslenkkiäni ja juostiinkin Vanhankaupunginselkä kokonaan ympäri. 13 km:n reitti oli ranta- ja metsäpolkuineen aivan ihana, ja sen varrella syntyi lukuisia "ei vitsi me ollaankin siis tässä!?" -elämyksiä.

Miten en ole koskaan aikaisemmin tajunnut tätä reittiä??

Kuinka paljon lisäenergiaa uusi kiva lenkkireitti voi tuodakkaan? Olen siis aivan innoissani, lenkkireitistä!?! :D Fiilis on tismalleen verrattavissa superhyvän playlistin löytämiseen! En malta odottaa, että pääsen juoksemaan sen taas. Sitä aina ajattelee, että lähiympäristön kaikki mahdolliset lenkkireitit on taputeltu, mutta näin ei tosiaankaan ole. Asetin juuri tavoitteen: tänä keväänä etsin ainakin kolme kivaa lenkkireittiä lisää. Näitä saa muuten myös vinkkailla!

clothes Nike* / shoes Zalando, Nike* / watch Suunto (borrowed) (*=gifted)

I'm so excited! I just discovered new running trail :D I've lived in this neighborhood for many years now and I thought I've tried all the jogging trails, but no. It's amazing how much energy quite small thing like this can bring you. Already waiting my next run! 

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Kommentit

P (Ei varmistettu)

Toi juoksutakki on super ihana <3 Mistä se on?

saratickle
Tickle Your Fancy

Nikestore! :) Kiitti!

Jonny (Ei varmistettu)

Juoksitte siis Lammassaaren ohitse? Lammassaari on aivan ihana paikka, erityisesti keväällä ja syksyllä (kesällä on liikaa ötököitä mun makuun...). Jokin niissä pitkospuissa viehättää, ja ne on mukava alustakin juoksuun.

Toisena tulee varmaan mieleen Keskuspuisto, jos kaipaa sellaista tummanvihreää, utuista metsäreittiä. Ja onhan siellä hevosiakin. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Lammassaareen juostaan aina silloin tällöin! etenkin kesäisin ihan huippu :) Keskuspuistossa en oo kyllä juossut aikoihin! Kiitti musitutuksesta!

Janette (Ei varmistettu)

Tosi kivat treenivaatteet!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti!

Vra (Ei varmistettu)

Iiihanat lenkkivaatteet!
Vinkkejä Ullanlinnan/Punavuoren läheisiin lenkkimaastoihin? Suomenlinna houkuttelee, ehkä pitäisi lautalla lähteä muureille juoksemaan :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha ei huono! Juokse ihmeessä Lauttasaareen, siitä saa kivaa vaihtelua peruslenkille ja rantaa pitkin esim Seurasaareen <3

Janinaa (Ei varmistettu)

Ton kivempia treenivaatteita olis kyllä vaikee löytää! Omistaispa sun treenivaatekaapin :) Mäkin kaipaisin kovasti uusia lenkkireittejä ja varsinkin sellaisia jotka pääsee YMPÄRI, eikä niinku täällä maalla jossa useimmiten pitää mennä yhtä suuntaa ja tulla samaa takasin :/

saratickle
Tickle Your Fancy

"ympäri-lenkit" on kyllä niin paljon kivempia!

hehe niitä on juu kasaantunut ihan kivasti tässä vuosien varrella :D

Noora (Ei varmistettu)

Hei kokeileppa joskus hietsusta rantoja pitkin lauttasaareen, sieltä kaskisaareen ja kuusisaaren läpi seurasaaren suuntaan ja ohi (jos haluaa pidemmän lenkin niin seurasaaressa kieppi). Kiva rantalenkki ☺️ Ja sopiva pitkä treeni maratonia ajatellen.

saratickle
Tickle Your Fancy

No pitää ehdottomasti kokeilla!!

Noora (Ei varmistettu)

Kävin tänään testaamassa tän uuden lenkin ja oli todella kiva! Tasan 13,50km tuli ☺️ En malta odottaa, että tulee kesä, se metsäalue hertsikan ja viikin kohdilla on varmasti aivan huikea silloin! Kiitos vinkistä!

Marjo Holopainen (Ei varmistettu)

Heips! Sulla on aivan huippu blogi.. :) Ja tosiaan, voin samaistua tuohon tunteeseen, ainakin toimivan playlistin kohdalla, haha!

-Marjo
http://www.lily.fi/blogit/forever-and-day

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti! :)

Noora (Ei varmistettu) http://nooradownunder.blogspot.com.au

Vau mitkä vaattet! Oon ite muuttamassa niille suunnille elokuussa ja eb malta odottaa miten silloin joka ikinen lenkkireitti tulee olemaan uusi! Eli kaikki vinkit tännekin kiitos ni pääsen aloittamaan Helsingin tutkimusmatkani!:)
Ja joo, vaatteet on niin upeat et ne motivoi katsojaakin lenkille !

saratickle
Tickle Your Fancy

heeei mahtavaa! Tervetuloa! :)

Helsingistä löytyy ihan parhaita lenkkireittejä! Muistan kun muutin tänne, oli niin siistiä päästä vetämään Töölönlahtea :D Siitä on ainakin kiva alottaa.

Kommentoi