lights, camera aaaaand action!

Tickle Your Fancy

Eilisen sadepimeyden keskellä piristi kun käytiin Erikan ja Maken kanssa kuvaamaan meidän kouluprojektia, elokuvatraileria. Tehtävänanto oli yksinkertainen: elokuvan aiheena mustasukkaisuus. Eihän näihin voi taas kovin tosissaan lähteä mukaan, huumoria kylkeen ihansama mistä on kyse :D Ei ollu housuun pissaaminen eikä hapen totaaliloppuminen kaukana kun tipahtelin kamera kädessä Espoon rannassa noita kohtauksia kuvaillessa/näytellessä niin pahasti :D aaaaaaaa. Itsemurhahyppy mereen, tekstareiden salalukemista, ranteet auki leipäveitsellä, vakoilemista, turpaan saamista, itkua, överiflippaamista metsässä, huulipunajälkiä, tulipalo, autolla kaahaamista... Tämmösiä vois duunailla vapaa-ajallakin!! Lupaavalta näyttää meidän traileri, tässähän joutuu kohta tekemään sen leffanki

joojoo hiiva löytyy, myönnettäköön!!! Ps. vatsarääkin jälkeiset fiilikset luettavissa mun kampauksesta

T.Sara

Kommentit

S (Ei varmistettu)

Aiotkos osallistua tohon Naked truth -juttuun?

S (Ei varmistettu)

Aiotkos osallistua tohon Naked truth -juttuun?

Saana (Ei varmistettu)

Heippa Sara!
Ootkos kuullu tästä Greenpeacen jutusta?
http://www.greenpeace.org/finland/fi/kampanjat/myrkyt/detox-eroon-myrkyista/zara/

Olis hienoa, jos muotibloggaajat lähtis mukaan puhtaiden ja turvallisten vaatteiden puolesta. Teillä jos joilla on tässä valtaa! Zara varmasti seuraa aika tiukkaan mitä siitä kerrotaan erilaisissa medioissa.

Linsku (Ei varmistettu)

Rupes kiinnostaa toi traileri, näytille vaan tänne! Sun huumori kolahtaa aina ihan kybällä :D

Minnie (Ei varmistettu)

tuleeko naked truthia?:)

at (Ei varmistettu)

Naked truth on joo ajatuksena tosi kiva, mut en tykkää tästä et nyt siitä tulee kauheet odotukset kaikkia kohtaan! Meillä on paljon bloggaajia jotka on ennenkin laittanu meikittömiä, luonnollisia kuvia ilman että sitä tarvis niin hirveesti korostaa. Näitähän on Sarastakin blogin aikana ollut useaan kertaan! :)

s (Ei varmistettu)

Hei mua kiinnostais sun pahin mahollinen vatsarääkkäysohjelma! ;)

A (Ei varmistettu)
Mill (Ei varmistettu)

Toi traileri kuulostaa niin siistiltä :D olis mahtavaa jos voisit laitta sen joskus tänne blogin puolelle!

pläää (Ei varmistettu)

toi sun pitkäotsis on vaan niin ihana!!! se vaan on sun tavaramerkki, pidä toiii:))

Zam (Ei varmistettu)

Glad you are back! ;)

Kabuu (Ei varmistettu)

Mä oon monesti ihmetelly sun ja Jannin tyylissä (ja monien muidenki, mutta te nyt tulitte bloggaajista ekana mielee) tuota että miksi tuo paidan helma pitää tunkea housun/shortsien/hameen sisään? Ymmärtäisin jos ois esimerkiksi joku hieno vyö(nsolki) jota haluaa esitellä, mutta ku eiii ole. Voitko pliiis valaista mulle syyn tuohon? :D

emmainkeri (Ei varmistettu)

Omasta mielestä ainakin on paaaljon kivemman näkönen (varsinkin ku ei olla mitään 170 senttiä tai ylikin) kun laittaa sitä helmaa vähän sinne piiloon. Näin varsinkin siis vaikka neuleissa jotka muuten menisi aika alas ja jotenkin ne vaan lässähtää sinne alas. Emmätiiä mikä siinä on mutta paremmalta se yleensä näyttää!
Noinnn. Sara en oo ainoo joka toivoo/kysyy voisko tota trailerinpätkää julkasta täällä että saatais mekin nauraa? :D Ja toi neule on aivan ihana. Ihanan värinen :)

Kommentoi