LIGHTS OF HOI AN

Tickle Your Fancy

 

Ensimmäisen kerran kun kuljin Hoi Anin iltavalaistuja katuja, tuntui kuin olisin eksynyt suoraan Disney-elokuvaan. Erivärisiä paperilyhtyjä roikkui katujen päällä tuhansittain! Käsittämättömän tunnelmallista!

Tuumasin, että muutama sirompi lyhty omaan kotiin tunnelmaa luomaan ei olisi pahitteeksi. Josko sitä loppureissusta saisi rinkkaan pari värilyhtyä mahtumaan... 

 

 

// Hoi An Ancient town by night <3

 

xx Sara

Kommentit

Glow And Edge by Krista

Oi, miten ihanan näköistä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuli mieleen, että ois kiva saada jotain rinkanpakkauspostausta tms vinkkejä, kun ilmeisesti ootte reppureissulla siellä? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Heii tosi hyvä idea, pistän muistiin tämän! :)

jappeq

Ei juma, miten ihanan näköistä! Mä nään mielessäni mun uuden kodin lasitetun parvekkeen, riippumaton ja läjän tollasia lyhtyjä roikkumassa! <3 

saratickle
Tickle Your Fancy

MÄKIN!!! <3

tumblr (Ei varmistettu)

Ihanat kuvat!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos! Oli kyllä valokuvausystävällinen paikka ;)

Sofia F (Ei varmistettu) http://bysofiaf.blogspot.com

Oon haaveillut nyt Vietnamin matkasta vuoden päivät ja nää sun kuvat saa mut melkein pakkomielteiseks sinne pääsystä! Aivan ihania kuvia taivaallisen näköisestä paikasta. Millä muuten kuvaat näitä matkakuvia?

saratickle
Tickle Your Fancy

heh voi kiitos! Voin kyllä lämmöllä suositella Vietnamia. Edullinen ja monipuolinen matkakohde :) Mä oon kuvannut miltei kaikki reissukuvani Nikkorin 20mm 1.8 ja kamerana Nikon d750!

Annnukka (Ei varmistettu)

Wow mitä kuvia! Aivan ihanan näköistä&lt;3

Kommentoi