LIIAN ISOT REIDET?

Tickle Your Fancy

Syyllistyin viikonloppuna pohtimaan otsikon kysymystä. Syyllistyin vaikken todellakaan haluaisi. Vedin pitkästä aikaa yhdet boyfriend-farkkuni jalkaani, ja siinä housuihin ujuttautuessani ja lattialla hyppiessäni tajusin niiden tuntuvat oudon kireiltä reisistä ja lantiolta. Voihan perse. Kirjaimellisesti.

Parin kuukauden maastaveto- ja kyykkyinnostus on siis purrut alakroppaani. Ja mikä tässä oli se huono juttu?

Yläkropan osalta ei mitään ongelmaa, mutta aina kun huomaan alaraajoissani lihaskasvua, on ensimmäinen pinnalle uiva ajatus, että no nyt pitää vähän rajoittaa. Käsivarsissa saa siis olla jerkkua, mutta siinä vaiheessa kun sitä alkaa ilmestyä reisiin mennään paniikkiin. Miksi ihmeessä? Kuulostaako tämä kenenkään muun korvaan yhtään tutulta?

training pans Nike (gifted)

Tästä ajatusmaailmasta on nyt päästävä eroon. Myönnän, että ehkä se suurin huoli onkin lähinnä se, mahdunko näillä reisillä enää kaikkiin niihin suosikkifarkkuihini, joita vaatekaappiini on puolen vuoden aikana kerääntynyt. No, päätin juuri, ettei voisi vähempää kiinnostaa. Mikäli en, niin sitten hankitaan uusia suosikkeja.

Energistä tiistaipäivää! :)

Ps. kiiiiiitos kaikille teille lukijatutkimukseen vastanneille!!! Olette parhaita <3  Mikäli et ole vielä osallistunut, pääset tutkimukseen ja mehulinkojen arvontaan täältä

Two months of strength training and my thighs are getting bigger! I realized it when I couldn't really fit my jeans last weekend. For some reason it's ok to have a big upper body but when it comes to your lower body, big muscles are just too much. Well I just need to get rid of these thoughts. Even if I have to buy 7 pair of new pants I decided that I'm not gonna stop training my lower body.

 

T. Sara

Kommentit

muikku (Ei varmistettu)

Ei tsiisus miten isot reidet!!!

anniina (Ei varmistettu) http://anniinanir.blogspot.com

Itse yritän vasta aloitella salillakäyntiä, joten ei kuuulosta tutulta! :D paitsi poikaystävän suusta, kuulemma farkkuja on hankala löytää. Mutta näytät tosi hyvältä, ei syytä rajoittaa!? Ihanat pöksyt myöskin:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :) Muistan joskus alakroppani ollessa "isoimmillaan" ei ollut tod helppoa löytää farkkuja, mutta se riski on nyt otettava :) go hard or go home!!!

hilja (Ei varmistettu)

iihanat trikoot! :-) mun mielestä näytät tosi hyvältä!

Elisa (Ei varmistettu) http://www.karhusportscience.com

Näytät aivan mahtavalta! Älä missään nimessä usko noihin ajatuksiin, ne kumpuaa vaan nyky yhteiskunnan aivopesusta ja ajatuksesta että kaikkien pitäisi tavoitella äärettömän pientä ja hentoista kroppaa. Olet vahvan ja terveen näköinen mutta myös tosi rasvaton joten ei ole mitään syytä kiristellä. Mukavaa päivää! :)
www.karhusportscience.com

saratickle
Tickle Your Fancy

sä oot niin oikeassa, yhteiskunnan aivopesua parhaimmillaan :) Kiitos kommentistasi! Ihanaa päivää sinnekin!!

pianastina (Ei varmistettu)

Haha! :D Mietin pari päivää sitten ihan samaa! Iski hirvee stressi peilin eessä, ja pohdin et miten tässä näin on päässy käymään... Et siis ole yksin! Mutta ehkä tää lihasten kasvu on vaa hyvä juttu... :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ha! Ajankohtainen aihe selvästi! :D Joo eiköhän tukehduteta ne typerät ajatukset ja nautita siitä tekemisestä ja kehittymisestä ihan niin kuin tähänkin asti!

Tsemppiä!! :)

Tintti (Ei varmistettu)

Kuulostaa tutulta ja olen kamppaillut asian kanssa usein. Nuoruuden alppihiihto taustan takia olen nuoresta asti omannut vahvat reidet. Ja tuntuu että kun vähän kyykkää niin alakroppaan tarraa lihas hyvin ja yläkropan kanssa saa taas todella tehdä töitä että siellä jotain näkyisi.
Tässä kolmenkympin kypsässä iässä olen vasta alkanut oppia hyväksymään sen että minulla on paksut ja vahvat reidet. Yritänkin suhtautua kroppaani lempeästi ja jos nyt joudun ostamaan isompia housuja reisieni takia niin lohduttaudun sillä että kroppa on vahva ja se toimii. Treenistä saan sellaista nautintoa ja hyvää oloa että se menee kaiken muun edelle.
Ja mieluummin olen lihaksikas ja vähän isompi kuin pieni mutta löllöä. :)
Sitä paitsi sulla on vielä aika hoikat reidet ja oot muutenkin tosi fitissä kunnossa joten nyt ne itsekriittisyyslasit pois päästä. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana kommentti! Ymmärrän mistä puhut! Geenit ja tausta tekee paljon. Meidän perheen naisista ei turhaa puhuta etuliitteellä "reitevät" :D Niihin tarttuu lihas helposti, ja tarttuu kyllä kaikki muukin... Mutta kuten sanoit, mielummin pysytään vahvoina ja nautitaan treeneistä. Itsekriittisyys pois päältä!!! :)

Yassu (Ei varmistettu)

Ihailen sun reisiä, haluan samanlaiset! :D

Janette (Ei varmistettu)

Haaveilen juurikin tuollaisista reisistä kuin sulla! Eli ei todellakaan liian suuret ;-)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti! :)

nana (Ei varmistettu)

Hahah pystyn samaistumaan! En tiedä mikä ihme kompleksi toikin on koska hyvä asiahan se vaan on, että lihakset on kehittynyt! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Aivan!! :)

Emmi (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com/

Tämä aihe osui ja upposi, juuri eilen pohdin samaan! Olen jopa rajoittanut vähän jalkapäiviä, koska reisiin se liha (ja muukin) tarttuu helpoiten. Onneksi saliharjoittelulla olen saanut balanssia myös yläkroppaan, vaikka kehitys siellä onkin tuskaisen hidasta... Sinun reitesi ovat vahvan, mutta myös timmin oloiset - juuri tuollaiset haluaisin omistani! :) Eli ei todellakaan tarvitse rajoittaa!

Ps. Ihanat trikoot!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

I feel you soulmate! toisilla taas käsivarret kehittyy nopeasi ja toisilla selkä. Meitä on moneksi :)

Hehe kiitos paljon, lets ei rajoiteta! :D

Roosa (Ei varmistettu)

Ei hätää, ei vielä niin isoilta kuitenkaan näytä! ;)
Tässä noin kuukausi takaperin olin vetämässä niitä lempifarkkuja jalkaan ja kas kummaa kiristivät niin paljon reisistä että oli pakko sovittaa kaikki omistamani housut. Myyntiinhän ne sitten lähti.. vain kaikki joustavimmat jäi! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haa venyviin pitää alkaa siis investoimaan!! :D

P (Ei varmistettu)

Mäkin haluun tollaset reidet!!

Ellae (Ei varmistettu) http://www.ellaelers.wordpress.com

no haloo sulla on ihan megalomaanisen upeet koivet, mä tuijotin täällä ihan sopimattoman pitkään (saattoi myös kuola valua tai olla valumatta) että HILJAA JA KYYKKYYN <3

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah eltsu!!! <3

Sonvas (Ei varmistettu) http://Sonvas.blogspot.fi

Naisella reisissä ja takapuolessa saa muotoa ollakkin!! Hyvältä näyttää siis ;)

http://sonvas.blogspot.fi

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä oon kyllä ihan samaa mieltä että saa ollakkin :)

Nelli (Ei varmistettu)

I feel you... Mulla on aina ollut päänsisäinen ongelma mun reisien kanssa ja aina ollut hirveän vaikea löytää housuja. Teini-iässä reiteni suorastaan vitutti mua, mutta nyt tässä kahdenkympin iässä oon yrittänyt kääntää rikkaudeksi mun lihaksikkaat jalat. Vaikka huosut eivät aina menekään jalkaan ja ahdistaa, niin voin kyllä myöntää, että mun jalat näyttää aika hyviltä bikinikausina ja kun saa vetää shortsit jalkaan! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtavaa, että tilanne on nyt tuo! Ihailtava asenne! :)

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Ei tollasta saa miettiä!! Sullahan on ihan täydellinen kroppa (ja täydelliset housut!). Mutta pakko kyllä myöntää, että oishan se aika kamalaa jos ei mahtuisi enää suosikkifarkkuihin.. No olisi ainakin syy ostaa uusia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää on ristiriitainen juttu, toisaalta erittäin jees, mutta äääh ne farkuuut!! :D

armi (Ei varmistettu)

Mä taas oon sitä ilosempi mitä enemmän massaa mulla on alakropassa, rakastan tunnetta kun housukoko vaan kasvaa ja vanhat hipsterit kiristää takamuksesta! :D Sulla on mielettömän upeat ja lihaksikkaat reidet (ja timmi maha, so jealous!!), älä häpeile yhtään niitä! :) Tositreenareilla EI ole mitään tikkujalkoja ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa mahtava asenne! Loistohomma :)

Marjo (Ei varmistettu)

Toisaalta pystyn samaistumaan ja toisaalta en. Tavallaan yksi tavoitteistani on saada alakroppaan enemmän massaa koska mulla on ollut aina vähän turhankin hoikat jalat, mutta sitten kun niitä tuloksia on näkynyt niin on vähän kauhistuttanutkin :D Mutta silti liputan isojen reisien puolesta, paljo kivemman näköset!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeeep! Sama täällä, se farkuista ulos kasvaminen vaan rassaa! :D

Annukka (Ei varmistettu)

Siun jaloissa ei tosiaankaan oo mitää vikaa, kelpais miullekin! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe ihana!

emppis (Ei varmistettu)

Valitettavasti tällaisten postausten jälkeen väkisin muistaa sinun aikaisemmin kertoneen syömisongelmastasi, jolloin myöskään kymmeniin mehu/raakaruoka/otan syömisen rennosti/"en ole laihduttanut, vain laihtunut täysin rasvattomaksi" on vaikea suhtautua kovinkaan neutraalisti. Silloin kun suhde ruokaan on kompleksinen, aina kun paino tippuu on vaara, että se aktivoi jälleen haitallisia ajatusmalleja päässä ja saa tykkäämään taas laihduttamisesta ja ennen kaikkea laihuudesta..tämä lähinnä yleisenä pohdintana ja muisutuksena kaikille ruokasuhteen kanssa kamppaileville.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ikävä kuulla, mikäli ajattelet näin. Tällä ei nyt kuitenkaan ole tekemistä ruoan tai lihomisen kanssa.

Jos mietin sitä edellistä minua, joka ei syönyt kunnon ruokaa lihomisen pelossa niin se on historiaa. En voi oikeastaan tällä hetkellä sanoa, että "otan syömisen kanssa rennosti", koska se ei ole totta. Vannon kohtuuden nimiin esim herkuttelussa (mikäli rennolla tarkoitit tätä?), mutta aterioiden kanssa en ole kovin "rento". En halua jättää aterioita väliin, se yksinkertaisesti tuo kroppaani huonon olon. Kyse ei ole syömättömyydestä vaan sen välttämisestä. Siinä missä ennen skippailin ruoka-aikoja, otan nykyään ruoka-ajat varsin vakavasti.

Miksi raakaruokaa ja mehuja esim vehnän sijaan? Siksi että ne tuovat vartalooni hyvän olon. Kärsin useita vuosia jatkuvasta turvotuksesta ja huonosta olosta, johon ajan myötä lopulta tottui. En halua enää ikinä palata siihen.

Suhteeni ruokaan on tällä hetkellä on todella hyvässä jamassa, no worries :)

Inspiroitunut (Ei varmistettu)

Hei, olisi ihana saada kuulla vielä tarkemmin sun filosofiastas ruuan ja syömisten suhteen. Tiedän sun aiheesta kirjoittaneen, mutta ne vaan inspiroi ja antaa uskoa myös omien syömis ja liikkumistottumusten kanssa. Olet ihastuttava ihminen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 kiitos postausvinkistä! Tällaisen varmasti toteutan :)

Sonja (Ei varmistettu)

Omasta mielestäni reenatun näköiset isot reidet on vaan niin paljon paremman näköiset kuin ei reenatut ja pienet! :) Eli turhia huolit, sosiaalinen media todellakin antaa huonon kuvan asioille ja itsekin otan stressiä välillä asioista, joihin sos. media on antanut oman kuvansa, ja se on huono asia. Reenausta siis vaan hyvällä omallatunnolla alakroppaan! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Komppaan sua kyllä täysillä :)

Linda (Ei varmistettu)

Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja mun mielestä sun kroppa on täydellinen!<3 sopivan hoikka ja lihaksikas.
Mutta ymmärrän tuon tunteen, itse haluisin kans treenaa vaan corea ja käsiä, koska pelkään että reidet kasvaa:D Ja ite huomaa heti kun ne kasvaa vähänkin...

saratickle
Tickle Your Fancy

I get the point! Yläkropan muutoksia ei välttämättä edes noteeraa, mutta tiukistuneet farkut muistuttavat heti kasvaneista reisistä. Ja kukapa sitä haluaisi suosikkifarkuistaan luopua!

Kiitos sinulle <3

Miitu (Ei varmistettu)

Sulla on ihan mieletön kroppa, älä tommosia murehdi! :) Mä kamppailen saman ongelman kanssa, mulla on vaan käynyt farkkujen kanssa niin, että reisistä nappaa kiinni, mutta sitten vyötärö on liian iso... eli tuloksena on jatkuvasti alasvaluvat farkut, joita saa kokoajan vetää ylös! Ärsyttävää, mutta en valita sen enempää. :D Mulla nappaa myös aika nopeasti olkapäihin kiinni, joten oon rajoittanut olkapäätreeniä ihan siitä syystä, että tuntuu että käsivarret ei kehity samassa tahdissa (ja se näyttää urpolle) :D Onpas muuten päheet pöksyt <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos :) Joo ongelmat kuulostaa niiiin samalta. Löysä lantiolta ja tiukka reisistä!

nooraten (Ei varmistettu)

Valitettavan tuttu juttu. Pelasin tosi nuoresta lähtien yli kymmenen vuotta todella intensiivisesti ringetteä, jolloin reisissäni oli todellakin kokoa ja voimaa. Koin olevani aina ikäisiäni riisitikku-jalkaisia tyttöjä isompi, vaikkakin lihastahan se kaikki massa oli - eikä edes välttämättä näkynyt ulkopuoliselle mitenkään radikaalisti. Kuitenkin yläaste- ja lukioiässä sitä vertailee itseään aika paljon muihin ja "mulla on liian isot reidet" -ajatuksesta tuli aikamoinen taakka ja oravanpyörä kesti aina lukion loppuun. Lajin lopetettua ja lihasten alkaessa surkastua aloin jopa liikaa innostua laihtumisesta ja siitä kuinka helppoa isojen lihasten kuihduttaminen on. Lähipiiristä alkoikin tulla huolestunutta kommenttia toisensa perään ja lopulta löysin salin, ja etenkin säännöllisen sekä terveellisen ruokailun uudelleen. Tajusin, etten halua näyttää näännytetyltä vaan terveeltä ja vahvalta. Balanssi on tärkein.

Poikaystävä aina onneksi sanoo tykkäävänsä vahvoista jaloista, joka helpottaa sillon, kun reisipiru nostaa päätään. Nykypäivänä tosiaan vähintään kahta tuumakokoa pienempänä, suhteellisen sirona ihmisenä muutenkin, viihdyn vihdoin omassa kropassani, mutta kyllä mulla silti on ajoittain näitä kuuluisia "reisikriisejä" - etenkin, kun ei tarvii paljoa salilla prässätä tai kyykätä että kauhee pumppi pysyy monta päivää ja lihakset kasvaa hurjaa vauhtia :'D

Mutta Sara, sulla on upeat ja vahvat jalat, joten karista turhat ajatukset pois ja anna treenin viedä tolla sun positiivisella asenteella :) Kiitos, kun jaoit sun ajatuksia aiheesta.

Ääääkk mä haluun noi huikeet treenipökät!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos tästä tarinasta! Mahtavaa, että tilanne on nyt toi ja olet sinut kroppasi kanssa! :) Eiköhän me mennä vahvoilla reisillä? ;)

<3

lauran (Ei varmistettu)

Joo se on hieno tunne kun oot lähdössä treffeille ja pitkästä aikaa olis kiva vähän panostaa ja laittaa farkkuja jalkaan, ja neljänsien liian tiukkojen kohdalla toteat että no ehkä pitäis uusia harkita kun on se vaan pylly sen verran kasvanut.. sitten löydät yhdet "löysät" farkut mitkä mahtuu jalkaan, ja alat miettiä että no niiin, minkäs takin sitä laittaiskaan kun siitä kivoimmasta villakangastakista repesi hiha hartiasta muutama viikko sitten kun on vähän nuo hartiatkin leventyny... :D ei mutta oikeesti, hyvältä se näyttää kun on tasaisesti lihasta siellä jaloissakin, eikä pelkästään yläkropassa. Itellä on ihan käänteisesti että en haluais yläkroopaan yhtään enempää massaa kun jotenkin näyttää kädet niin paksuille, mutta jaloissa taas ei haittaa kun aina ollut niin rimppakintut :) mutta ehkä me naiset ei koskaan olla täysin tyytyväisiä, joten yritetään ottaa nyt tästä kropasta kaiken ilon irti kun tiedä millanen sitä on kymmenen vuoden kuluttua ;D

Pages

Kommentoi