LILAC

Tickle Your Fancy

Onneton kynsien lakkaaja. Sitä minä olen. Tyypillisesti lakkaan kynnet vanhojen päälle joko samalla lakalla TAI vaihtoehtoisesti vähän tummemmalla (...). Jaksanko odottaan lakan kuivumista? En. 60 sekunnin jälkeen alan kaivamaan meikkipussista jotain tai vetämään kenkiä jalkaan. Itse lakkaamistaidoillakaan en voi kerskua. Väriä on yleensä sormet ja jalat täynnä jne.

Yllä syy siihen miksi tämä kynsilakkasarja kuuluu suosikkeihini. Hyvän geelimäisen lopputuloksen saaminen on äärimmäisen helppoa. Lisäksi lakka kuivuu minuutissa (!!!!). Suunnitelmissa oli käydä kesän aikana koko sarjan karkkivärit läpi. Katsotaan onnistuuko :D

My favorite nail polish! I fixed my nails yesterday and used this incredibly cute color from Lumene. 

 

T. Sara

Kommentit

miinamamma

Noi on kyllä ihan mahtavia lakkoja, komppaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

!!!! <3

mikihara

Noi ON hyviä, hinta-laatu -suhde erittäin kohillaan! Onko just toi sävy Hedelmätarha? 

saratickle
Tickle Your Fancy

Niin on!! Kasteenraikas on nimi :)

Sanne Välinen

Mulla kavi alkuvuodesta hyva tuuri, kun tadin tyopaikka muutti ja tadin piti tyhjentaa kaappejaan toissa. Hamstrasin sielta ison kasan naita lakkoja ja testailin pari kertaa viikossa uutta varia. Naa on ihan PARHAITA lakkoja enka oikeestaan suostu muita ees kayttamaan! :D Tosiaan kuivuu alyttoman nopeesti ja nailla tulee aina tasainen lopputulos toisin kuin muut lakat saattaa jattaa epatasaisia pintoja! :) Eli komppaan sua taysin, naa on ihan kynsilakkojen aatelia! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Aaah kuin hyvä säkä!! Allekirjoitan kaikki mitä just sanoit <3

minxy (Ei varmistettu)

Mä oon IHAN samanlainen lakkaaja!! Mun kosmetologi-kämppis yhessä vaiheessa tyyliin itki kun katto etkoilla mun lakkausräpellystä ja siitä lähtien lakkas aina kynnet mun puolesta :''''DDD inhoon lakkaamista, mut jostain alesta nappasin tätä just samaista lakkaa ja tän kanssa pelleily ei oo yksinkään ollut ihan niin jäätävää vaikka huono edelleen oonkin :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah just eilen sain kommenttia "siis etkö sä öljyä sun kynsinauhoja" TEE MITÄ?! No en, herranjestas :D Kuhan nyt ensin oppisin edes lakkaamaan... Mutta oot oikeessa, tää on kyllä helpottanu huomattavasti!

ssarassara (Ei varmistettu) http://saraxfashion.blogspot.fi/

Söpö väri :) Noi lakat vois sopia mulle, kun satun myös olemaan yksi maailmankaikkeuden laiskimmista lakkaajista :D täytyy testata !

http://saraxfashion.blogspot.fi/

Kommentoi