LISBON PHOTO DIARY

Tickle Your Fancy

 

Lissaboniin sitä vaan rakastuu päivä päivältä enemmän. Tänään lämpömittari näyttää yli 30 ja meikäläiset lähtee surffaamaan! Huippua viikonloppua kaikille!

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Näyttääpä ihanalta kaupungilta! Mitkä on sun lempikohteita Euroopassa? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Lissabon menee ainakin helposti tosi korkeille sijoille. Yksi Euroopan helmia.

Mutta joo, ihania paikkoja on paljon. Rakastan pariisia, kreikan saaria, kroatian pikkukyliä, kööpenhaminaa, berliiniä, alppeja.... Barcelonakin on aika huippu. Samoin Rooma... :D Mitähän vielä.

Eltsiii (Ei varmistettu)

Näyttääpä ihanalle!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää on yksi tunnelmallisimmista ja kauneimmista, ja varmaan myös monipuolisimmista kaupungeista, joissa oon vieraillut!! <3

katsu00 (Ei varmistettu)

&lt;3&lt;3

nakunaku (Ei varmistettu)

Edelliseen postaukseen viitaten on se kiva pitää bileitä kun sherwood on kaupallisena yhteistyönä. Ei siis tarvitse itse kustantaa juomia ollenkaan ja voi ryypätä vapaasti. Esittää että ihanaa kun saa juoda ja ilmaseksi!? Aika säälittävää touhua. Virnistellä kuvissa että voi kun on ihanaa vaikka todellisuudessa sun bileet ei oo voinu välttämättä onnistua mutta et silti kerro siitä sun lukijoille, tosiasioita sis. Et siis tiedä ollenkaan miltä tuntuu järkätä OIKEITA bileitä ilman että kukaan sua auttaa/sponssaa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hmmm, mielenkiintoista

Annielvi (Ei varmistettu)

Hei mikä oli se paikka Lissabonissa, josta sai niitä herkullisen näköisiä pannukakkuja? Sulla taisi olla niistä joku kuva instastoriessa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Heyy! Mä tägäsin sen paikan instakuvaani! :)

Kommentoi