LITTLE BIG THINGS

Tickle Your Fancy

 

"Enjoy the little things in life, because one day you will look back and realize they were the big things"

 

Tämä lause on pyörinyt mielessäni viikon verran. Tässä heinäkuun kynnyksellä venaillaan kesälomia, etelänmatkoja, festariviikonloppuja ja suunnitellaan tulevaa, vaikka oikeastihan asioita voisi tehdä just nyt, just tässä. Kesäloma voi olla siisti, tai sitten koko kesä (tai koko vuosi, TAI koko elämä!) voi olla siisti. Hetkessä elämisessä ja arjesta nauttimisessa kyse on loppupeleissä tosi pienistä jutuista. Vaaditaan vaan vähän kekseliäisyyttä: pyörälenkki kivassa maastossa, eväsretkelle työpäivän päätteeksi, porukalla pelaamaan jalkapalloa, pellolle kukkia keräämään, aamukahvi pihalla, jätskikioskin kautta kallioille nauttimaan auringonsäteistä, iltatreeni puistossa, minigolfia, leijan lennättämistä, suppailua, iltauntia, kalastusta.... Mitään kovin siistiä ei koskaan tapahdu sohvalla makoillessa, joten menkää ja rakentakaa hienoja muistoja, ihan vaikka näin tavallisen torstain kunniaksi! :)

Juuri nyt meikäläinen fiilistelee aamun pyöräilyä, superhuippua treeniä (ja treeniseuraa!) TFW:llä ja kukkia, jotka kävin treenin jälkeen poimimassa. Ja tosiaan, yksi ilon aihe on myös heinäkuun lopussa häämöttävä uusi TFW:n lukijatreeni, joka lyötiin just äsken lukkoon. Tästä ihan pian lisää! :)

 

Picture: @minnihei

xx Sara

Kommentit

Lauraaa (Ei varmistettu)

Haha jotenki viime aikoina kelailtu ihan samoja juttuja :D tai aina oon miettiny jotain asiaa päivällä ja sit luen sun postauksen "oon tässä miettiny.." Mut tosiaan mietin itsekkin tänään että oon melkein koko kesän venannu 10pv päässä häämöttävää kesälomaa ja parin viikon kiertelyä euroopassa. Sit tajusin että siis mitä kun tullaan takasin on melkein elokuu ja kesä on käytännössä ohi?!?! Siispä täytyy keskittyä vähän enemmän myös tähän hetkeen :D

Ihanaa fiilistelyä. Se on just näin! ♥  

 

Kommentoi