Lomailijan 30 minuutin HIIT-treeni

Tickle Your Fancy

 

Loma päällä ja salitaukoa kertynyt jo useampi viikko, kuulostaako tutulta? Ei hätää, tämä treeni on siellä missä sinäkin! Vedin setin viime viikolla neljänä aamuna Bilbaossa ja ai että tuntui hyvältä!

Mitään välineitä ei tarvita ja pienikin tila riittää liikkeiden suorittamiseen. Tämä nopea ja tehokas treeni tuo hien pintaan jo ensimmäisen kierroksen jälkeen. Treeni tehdään aikaa vastaan eli vastuksen päätät yksin sinä! Tulosten saavuttamiseksi suosittelen tietenkin vetämään täysiä ;)

 

bra Gina Tricot

 

Liikkeet tehdään putkeen ja kierrosten välissä pidetään parin minuutin tauko. Ensimmäinen kierros on pisin ja seuraavat kaksi hieman lyhyempää. Mikäli keho on jo ihan finaalissa toisen kierroksen jälkeen, lyhennä viimeisen kierroksen työaikaa 30 sekuntiin. 

 

1. kierros - 60 sek

2. kierros - 45 sek

3. kierros - 45 sek

 

8 liikkeen HIIT-treeni

1. kyykkyhypyt leveässä haara-asennossa (video)

2. luisteluhypyt (video)

3. ojentajapunnerrus (video)

4. burpee (video)

5. vuorikiipeilijä kierroilla (video)

6. uimapotkut selinmakuulla (video)

7. sprinttivatsat (video)

8. lankku, vartalonkierroilla (video)

 

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

Reettaa (Ei varmistettu)

Ihan parasta kun jaat aina näitä treenejä! Mulla on koneella oma kansio näille ja sieltä sitten aina voi helposti valita kun haluaa tehdä :D Näitten avulla oon oppinu kokoomaan myös itse omia HIIT-treenejä, ja kaikki tämän kaltaiset treenit on ihan lemppareita tällä hetkellä. Niin kivaa!!
Mua kiinnostais tosi paljon myös erilaiset juoksutreenit, mitä oot niitäkin muutaman jo aiemmin jakanut. Ne on itselle vielä tuntemattomampia mut kiinnostusta löytyis kyllä niitäkin kohtaan! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Heeei voi miten ihana kommentti! Aivan mahtavaa saada tällasta palautetta! :) Treenejä luvassa myös jatkossa, myös juoksutreenejä, jihuu! :)

MLaura (Ei varmistettu)

Treeni testattu aamulla ja joo saa hien pintaan! :D Otan tän lomareissulle käyttöön! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

JES!! :)

Niipu (Ei varmistettu)

Miks mie en tajua montako liikettä tehdään? Esim montako kyykkyhyppyä teet? :)

Kommentoi