Lomalta paluu ja vaahtokarkkitakki

Tickle Your Fancy

 

Jengi on kysellyt miltä tuntuu palata karuun Suomeen ja ihmetellyt perästä vastaustani:  ihan tosi kivalta!

Uskokaa pois, se on totuus. Musta on ihanaa olla täällä just nyt.

Koristeltiin koti eilen valoilla ja pystytettiin joulukuusikin. Päivitettiin olkkarin taulut uuteen uskoon ja ollaan hörpitty glögiä joka ilta. Ja miten kiva on käydä salilla yhdessä?!

On ollut huippua nähdä tyyppejä pitkästä aikaa. Ja aivan erityisen huippua oli nähdä tätä maailman ihaninta, joka odotteli mua kotona <3 Just nyt on fiilis, etten halua lähteä mihinkäään, enää ikinä! :D

 

 

Ollaan Johannan kanssa luukutettu toimistolla Rod Stewartin joululevyä (ja syöty kahdessa vuorokaudessa klementiinejä suunnilleen keskiverto suomalaisen vuoden annos). Ja eilen istuttiin Mariannan kanssa aamiaisella ja käytiin chia-puurojen äärellä läpi marraskuun käänteitä. 

Lomalta paluu on aina pientä häsläystä ja läpikäytäviä meilejä on edelleen jonoksi asti. Mutta to do -lista alkaa rivi toisensa jälkeen lyhenemään. Viikon palavereissa on suunniteltu ensi vuotta ja viime hetken joulukampanjoitakin on luvassa!

Ja miten Suomeen palaaminen ei voisi olla mukavaa kun saa pukeutua tällaisiin karkkitakkeihin?! Takkihenkarin ilopilleri ja värikkäin tulokas odotti mua eteisessä kun astuin sunnuntaina rinkkani kanssa ulko-ovesta sisään. Syötävän söpö!

 

Pictures: Marianna Mäkelä // edit by me 

 

Topshop/Zalando coat here*

Stockmann beanie

Chloé bag 

Gina Tricot jeans

Zara shoes

(*adlink)

 

xx Sara

Kommentit

LauraKaa (Ei varmistettu)

Sulla on Suomessa kiva elämä jota ei tarvitse lähteä lomalle "pakoon", siksi kotiinpaluu on kivaa :). Ja silloin lomailukin on todellista totta ja siitä nauttii kun se ei ole sitä että siellä sitten vaan nauttisi elämästään.

Itse huomasin sen juuri kesällä reissatessa ettei niitä arjen ongelmia lomamatkat korjaa :(. Ja sen kohtaaminen on raskasta kun tajuaa ettei maisemanvaihdoskaan piristä ja asioille pitäisi oikeasti tehdä jotain..

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi on kyllä ihan totta. Siitä tietää, että oma arki on mielekästä kun lomalta on kiva palata kotiin!

Äh voihan hitto, toivottavasti oot löytänyt ratkaisuja <3 Ainakin tärkein, eli asian oivaltaminen on jo hallussa! :)

Hemppe (Ei varmistettu) http://mythinghenzu.blogspot.fi

Iiiiihana tuo sun takki &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3

Kommentoi