LOMAN VIIMEISET

Tickle Your Fancy

bikinis H&M

Viimisen biitsipäivän aamuna totesin, ettei vatsani ole koskaan palanut auringossa. Teoriani mukaan se oli jopa mahdotonta. Muutama tunti tästä ja teoriani todistettiin vääräksi. Siihen ei tällä kertaa tarvittu kuin uimisen jälkeen hutaisten suoritettu rasvaussessio sekä vähän turhan jännittävä kohta kirjassa. Tähän päälle vielä hillittömät lentokoneturvotukset ja järkyttävän väärä housuvalinta 30h lennoille (kuka laittaa farkut???). Voi masu parkaa :D Lupaan helliä sitä Suomessa oikein urakalla.

Meidän reissu on pian ohi. Totuteltiin edessä häämöttävään kylmyyteen jo paluumatkallamme päiväreissulla Pekingissä. Tai totuteltiin ja totuteltiin. Pekingissä oli siis 6 astetta vähemmän kuin Suomessa?! Tämänhän tietty OLISI voinut vielä tarkistaa ennen mestoille saapumista. Pakkanen ja tuuli oli sietämätöntä. Kokoon sullottava kevyt toppatakki oli meikäläiseltä epäonnistunut valinta, menetin yhdessä kohtaa kykyni hengittää ja kävellä :D Oli pakko marssia ensimmäiseen kauppaan ja ostaa kunnon takkia ja lapasta sekä hörppiä heti perään kattilallinen nuudelisoppaa.

Vaikka reissu oli täys kymppi ja lämmössä viihtyisi pitempäänkin, on myös super kiva palata takaisin Suomeen :) Ja joulukuusi, mä niin raahaan sen tänään varastosta sisälle!!

 

-Sara

Kommentit

drre (Ei varmistettu)

Heii kivoja kuvia taas :) tuli mieleen itsekin kiinassa käyneenä että hommasitteko siis viisumin tuota yhtä päivää varten vai miten tuo stoppi onnistui? Olen ymmärtänyt että kaikkialle mannerkiinassa tarvitaan viisumi ja sen vuoksi ei ole tullut aasian reissuilla suunniteltua lyhyttä stoppia kiinaan paitsi hongkongiin johon pääsee ilman viisumia..

saratickle
Tickle Your Fancy

72h viisumi on avoin ja ilmainen kaikille! Tää taitaa olla ilmeisesti suht uusi käytäntö. Eli viikonloppureissuja varten esim juuri täydellinen :)

Janette (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

kiiti!! :)

Niina (Ei varmistettu)

Ihania kuvia reissusta! Tuleehan vielä lisää? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Saattaapi tulla!! :D

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Voi vitsit mulla kävi ihan samalla tavalla viime reissussa auringon alla. Just kerkesin selitellä, ettei jalkaterät varmaan ikinä pala ja rasva jäi levittämättä niin seuraavana aamuna ne olikin tulipunaiset ja arat :D Toivottavasti sun palanut maha rauhoittuu pian, muista after sun :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Ooh joo :D Täällä jalkapöydät on varmaan nenän jälkeen niintä arimpia palamismestoja!

Kommentoi