Longboard kid

Tickle Your Fancy

Viikko täynnä kevään fiilistelyä. Sen sijaan, että olisin lukenut tenttiin nenä kiinni kirjassa (mitä olisi ehkä pitänyt tehdä) ollaan irroteltu ja käyty mm. lonkkaamassa ja rangella lyömässä. Viikko on ollu mitä mahtavin myös lenkkeilyn kannalta!

Kesän lähestyessä mun harrastukset aina triplaantuu, etenkin tänä talvena kun hiihtäminen ja lautailu on täällä päin Suomea tehty lumettomuuden takia melkein mahdottomaksi. Onneksi pääsiäiseksi pääsee Lappiin, woop! Mutta joo, nyt alkaa olemaan niitä vaihtoehtoja. Tällainen fiilisurheilija kun minä on aivan liekeissä kesän lähestyessä. Fiiliksen mukaan golfkentälle, stadikalle uimaan, lenkille, lonkkaamaan tai pyöräilemään :)

Saan niin paljon energiaa ulkoaktiviteeteista, ettei millään huvittaisi lukkiutua salille kyykkäämään. Miten ois pystyyn joku ulkoilmasali, markkinarakoa?

takki 2hand, huivi Vila, paita Vila, housut Dr.Denim, aurinkolasit Monki (saatu blogin kautta), kengät Nike, longboard Dusters California/Union Five (saatu blogin kautta)

Noh, kiitos ulkoiluviikon, nyt onkin viikonlopun suunnitelmat melkosen selvillä: kirjanpidon ja ALVien pariin. Love it…. Nauttikaahan te auringosta munki puolesta!

T.Sara

Kommentit

Emmi (Ei varmistettu) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Voi että, noi Niken kengät on kyllä ihanan keväiset ja pirteät :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! loooove them!

Alexandria (Ei varmistettu) http://thefaword.blogspot.com

Toi ilma kyllä niin houkuttelee ulkoilemaan, sisällä hikoilun sijaan. Vietiinkin sitten systerin kanssa viimeviikon treenit pihalle.Naapurit tosin varmaan ihmetteli kun tyypit punnersi kurasella nurmikolla, mutta ai että oli mahti fiilis auringon laskussa tehä treeniä! Näissä kuvissa on muuten ihan mahti fiilis!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa hyvältä! Näin se pitääki :) Kiitti!

Janni (Ei varmistettu)

Noi Air Maxit on vaan niin suurta rakkautta! Ja alkaa jo tässä vaiheessa itseäkkin kuumotella, että ostain lonkkarin kesäksi! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää on niin huippu kulkuväline :) Suosittelen!

HannaK (Ei varmistettu) http://www.gohannak.blogspot.com

Ooo ihana Sara!! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana ite Hansu <3

Janina (Ei varmistettu)

Turussa ainakin on noita ulkokuntoilupaikkoja useamman lenkkipolun varrella. Niissä tehdään omaa painoa painona. Todella monia laitteita paikasta riippuen.

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä oon nähny vaa semmosia pari keppitankoa eri tasossa ja vinopenkki -versioita :D Ei oo ikinä tullu vastaan mitää tommosta kunnollista. Pitää varmaan tulla Turkuun käymään!

Mira (Ei varmistettu)

Älä puhu alv:sta... :D Itsellä menossa tappava yrittäjyyskurssin liiketoimintasuunnitelman, rahoitussuunnitelman sekä kannattavuuslaskelman teko. Aargh mut pakko tehdä jos haluaa valmistua. Toivottavasti sulta löytyy enemmän motivaatioita kun multa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo sama meininki täälläkin, tuskin löytyy :D

Kommentoi