LONTOO FIILISTELYÄ

Tickle Your Fancy

*Yhteityössä Indiedays & Tjäreborg 

Puhutaan, että täällä sataa aina, mutta mitä vielä, aurinkoa pilveettömältä taivaalta ja 20c! Ensimmäinen päivä Lontoossa takana. Tuhannet kiitokset teidän jättämistä vinkeistä, niitä on lueskeltu huolella :)

Hotellimme, Best Western Mornington Hotel, sijaitsee Bayswaterissa, Lancaster Gate -metropysäkin läheisyydessä. Ihan tässä vieressä aukeaa upea Hyde Park. Kun aamulla aurinkoisessa Hyde Parkissa ensimmäinen vastaan tullut tyyppi lenkkeili sortseissa ja topissa vastaan, niin vitsi, että harmittelin lenkkareiden kotiin jättämistä.

Ensimmäinen päivä sisälsi perinteistä haahuilua, joka toisaalta on ihan parasta. Käveltiin Hyde Parkin läpi ja täynnä kauppoja oleva Oxford Street päästä päähän . Pyrähdettiin TopshopissaUrban Outfittersissä ja River Islandissa. Kadun keskellä möllötävä neljäkerroksinen Niketownkin tuli tutuksi. Etsittiin Acne Studios:in -liike ja ostin uudet Ray Banit paikallisesta aurinkolasiliikkeestä.

Istuskeltiin aurinkotuoleissa auringonlaskussa Green Parkissa ja fiilisteltiin iltavalaistuksella puhelinkoppien lomasta Big Beniä. Katseltiin sillalta London Eye:n valoja ja juotiin samalla isoja chai latteja. Mielestäni kaupungit ovat vaan niin paljon hienompia iltavalaistuksessa! Ja etenkin näin, kun ei ole mihinkään kiire.

Bongattiin illalla Covent Gardenista ihan mieletön Kreikkalainen ravintola ja lounaskin luomuraflassa maistui erinomaiselta. Näistä lisää kotiin palaamisen jälkeen! :)

Samanlaista aurinkoista keliä on luvattu tällekkin päivälle, palataan illalla! :) Enemmän kuvia löytyy mun instagramista @saratickle. Päivitetään reissun ajan myös tjäreborgin tiliä @tjareborg

Kaikki meidän lontoovinkit aina ravintoloista shoppailuihin ja nähtävyyksiin koottu samoille sivuille. Löytyvät TÄÄLTÄ

 

T. Sara

 

Kommentit

elinaaa (Ei varmistettu)

#kateudestavihreä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

:D ihana

Jenni (Ei varmistettu) http://destinationunfamiliar.blogspot.de

Eilen tuli sinun ja Jannin IG-kuvien jälkeen väistämättä ikävä aikoja, kun Lontoo oli vain 45 minuutin junamatkan päässä. Siinä kaupungissä on kaikki mitä ihminen voi koskaan haluta! Ja tietysti siihen päälle vielä liian korkeat elämiskustannukset :( Lisää kuvia ja juttua reissulta odotellessa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oih! Mä oon kyllä sun kanssa samaa mieltä. Kateltiin jotain vuokrattavia kämppiä. Oltiin silleen, että no toi ei oo paha vuokra kyllä. Selvis että se 600 puntaa olikin viikolta :D

Mä lupaan raportoida ja samalla ehkä lievittää koti-ikävääsi <3

larpa (Ei varmistettu)

Lontoo on vaan niin ihana! Pakko varmaan ens kesänä VIIMEISTÄÄN ottaa trippi sinne, edellisestä kerrasta on jo 2 vuotta aikaa. Lempparikaupunkeja ehdottomasti ♥

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 Tää on kyllä ihana! Haluisin niin pahasti päästä ihan joulun alla!!

Sara (Ei varmistettu)

Le Pain Quotidien, Ihan paras paikka brunssille tai lounaalle :) ps niiden 'baked' juustokakku on tajuttoman hyvaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

eikä! :D Toi lounaskuva on juurikin sieltä! Oli tosi kiva paikka <3 juustokakku jäi kyllä maistamatta, hööh!

They call me fattie (Ei varmistettu) http://Theycallmefattie.blogspot.com

Kuulostaa ihanalle!! Vitsit mun on kyllä pakko päästä lontooseen, mä kuulun nimittäin myös niihin harvoihin jotka ei koskaan siellä oo käyny..! Ja tuolhan on ihan kesä verrattina näihin meidän keleihin! :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis tää kesä yllätti mutkin!! :D Suosittelen, oli jo meikäläisellä aikakin nähdä tämä paikka!

Laura (Ei varmistettu)

Ihana lontoo ja ihana sinä! Pakko kysyä käytätkö mitä muokkausohjelmaa? Ihania kuviakin vielä :)

Kommentoi