LOOSE LEATHER PANTS

Tickle Your Fancy

 

pants Stradivarius / coat Lindex / sweater Gina Tricot* / sneakers Nike / hat Seppälä / bag COS (*=gifted)

Istuvat, mutta löysähköt nahkahousut miellyttävät silmää todella. Näiden löysien nahkapökien kohdalla löysyys tosin jatkuu myös vyötärössä ja se ei ole hauska juttu se (tosin muiden tapauksessahan se päinvastoin on. Meikäläinenhän nimittäin vilautteli räikeitä alushousujani ihan suht tehokkaasti tossa eilisen päivän aikana..

Muistelen, että nämä olivat jo vähän hunosti istuvat kun kaksi vuotta sitten ihastuin kultaisiin yksityiskohtiin niin pahasti, että päätin olla välittämättä istuvuudesta yms turhista pikkujutuista, ja menin ja ostin. No, luojalle kiitos hakaneuloista. Niitähän nyt virittelin vyötärölle parikin kappaletta ja näillä mennään. Luovuus ja onnettoman huonot käsityötaidot, se se vasta mahtava yhdistelmä onkin :D

 

T. Sara

Kommentit

sina v. (Ei varmistettu) http://sinaviola.blogspot.fi

Ihana takki <3

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 LÄMMIN!

emzi (Ei varmistettu)

Voi kun oot taas kaunis +ihana takki! Ootko hankkinut sen kauan sitten? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Takki on ihan uusimpia! :)

camilla (Ei varmistettu) http://everything-has-beauty.blogspot.fi/

Mitäs sitä käytännöllisyydellä, kun voi näyttää hyvältä.. ;)
On kyllä tosi kiva lookki!
Myönnän itse painelleeni jo paksuimmalla talvimuhkutakillani, joka ei todellakaan ole se kuvauksellisin, mutta kyllä se lämpö ja mukavuus alkaa tässä iässä mennä tyylikkyden edelle.

saratickle
Tickle Your Fancy

haha sanos muuta ;)

Joo kyllä ihan suosiolla voi siirtyä kohta untuvaan!

paulasofia (Ei varmistettu) http://fash1ontherapy.blogspot.fi

Todella upea asu, kaikessa yksinkertaisuudessaan<3 Mie kans oon ihastunu nahkahousuihin, ne tuo asuun kun asuun coolimman ilmeen. Mulla myös hakusessa tuolaiset tiukemmat nahkahousut, mutta viimeksi kun yhtä mallia kokeilin h&m:llä, niin ne oli todella matalavyötäröiset eikä oikeestaan menny edes kiinni. Isompikoko olis tehny niistä iha lökäpöksyt..:D

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo sopivien ja hyvin istuvien nahkahousujen löytäminen on ihan oma lajinsa :D

kiitos <3

??? (Ei varmistettu)

Täst tulee mieleen se Frendit-jakso missä Rossin nahkahousut on liian kuumat ja se koittaa saada niitä deitin kylppärissä mm. talkin avulla pois!

Kommentoi