LOUNAS + JÄDE TEURASTAMOLLA

Tickle Your Fancy

Naapurustossani sijaitseva Teurastamo ei ole pelkästään inspiroiva valokuvausympäristönä ja hitti tapahtumapaikkana, vaan alueelta löytyy myös erinomainen lounasravintola!

Teurastamon Kellohalli on heittämällä yksi kaupungin siisteimmin sisustetuista ruokaloista, jonka lounas ei ole pettänyt vielä kertaakaan. Paikka on tuttu mm. Master Chef Vip:stä sekä Ravintola X:stä, ja ompa rakennuksessa juhlittu mm. Aussien Blog Awardsejakin!

Ja se jälkkäri, sitä saa itseasiassa samasta rakennuksesta. Vieressä sijaitseva Jädelino tarjoaa tuoretta ja itsetehtyä, äärettömän herkullista italialaista artesaanijädeä (huom. auki ke-la), jota sään salliessa pystyy helposti nauttimaan kahvilan aurinkoisella terassilla! Pistaasi, valkosuklaa ja lakritsa jo testattu tämän vuoden puolella, naaaam!!!

Viime visiitillä Kellohallin lounaslistalta löytyi hedelmäinen vuohenjuustosalaatti passionhedelmäkastikkeella. Anteeksi, mutta kuinkas hyvää tämä oli!!!

Ja sitten naapurista hakemaan ne jälkkärijädet!

 

Ihanteellinen yhdistelmä etenkin kuvauspäivään: valokuvausta, lounasta, valokuvausta ja jädeä (Y). Veikkaampa, että kesällä tulee vedettyä tällaisia päiviä enemmänkin!

 

Kellohalli sure is one of the coolest lunch places in Helsinki! And the food is good too! You'll find it from Teurastamo (Hermanni/Kalastama). After the lunch you must try this mind blowing home made ice cream from the next door, Jädelino. 

 

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Kommentit

Sini (Ei varmistettu)

Nam mikä salaatti! Millainen hintataso on tuolla raflalla ja heidän salaateillaan?

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyseessä tosiaan pelkästään lounasravintola. Lounasvaihtoehdot vaihtelevat jossain 9-11e välillä.Päivän salaatti/keitto n. 9-10e

Janette (Ei varmistettu)

Voi mitä herkkuja! :p

saratickle
Tickle Your Fancy

jeeeep! :)

Henna (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, että jätskit maistuivat! Jädelino on vielä toistaiseksi avoinna vain ke-la, mutta kevään edetessä aukioloajat pitenevät. :) Hietalahden kauppahallissa palvelemme ma-la, joten tervetuloa sinnekin! Terkuin Henna Jädelinosta

Kommentoi