LUKIJALENKILLE?

Tickle Your Fancy

*sis mainoslinkin

Koska meidän TFW-salilla järkätyt lukijatreenit olivat niin huisin mahtavat, päätin, että järkkäilen liikuntamiittejä vielä (monta) lisää :)

Ja kuulkaas tyypit, tällä kertaa me juostaan! Yhdessä Vitamin Wellin ihanien tyttöjen kanssa päätettiin järkätä 25.5 lukijalenkki UUSI JUOKSUPÄIVÄ ON 8.6!!!!  Ja vieläpä mun vakkari rantareitillä! Juoksu starttaa klo 17 Kaivopuiston kompassilta ja etenee rantoja pitkin Katajanokan ympäri Hakaniemeen ja takaisin. Pituutta lenkille tulee n.10km. Juostaan rauhassa niin, että reitillä pystyy höpöttelemään ja tutustumaan. Välillä voi myös kävellä, mikäli siltä tuntuu! Loppuun vielä kunnon verryttelyt.

Run with Vitamin well & Saratickle -eventti löytyy Facebookista. Ilmottautuminen tapahtuu eventissä olevan linkin kautta. Mukaan mahtuu nopeimmat 70! Huom. ilmottautuminen tapahtuu Google Sheetsin kautta, eli mikäli ilmottaudut puhelimella, sinulla tulee olla Google Sheets applikaatio (lataa appi ja avaa sheets, näin pääset kirjoittamaan nimesi listaan).

Saavu paikalle lenkkivaatteissa. Kompassille jätetään auto, johon voi tarvittaessa jättää arvotavaroita säilytykseen. Tarjolla on myös totta kai Vitamin Well juomaa :)

Ps. Jeeeeeeeeeee, niin kiva taas päästä treenaamaan teidän kanssa!!

sneakers here* // tights here* // shirt here* // coat Adidas

 

xx Sara

Kommentit

Eva L (Ei varmistettu) http://www.evalindman.com

Ois ollu super siistii päästä mukaan, mutta oon ulkomailla tuolloin. Toivottavasti porukkaa riittää ja näitä tulee enemmän :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voihan möhkis! Tulee kyllä lisää, ens kertaan :)

liikunnastanauttiva (Ei varmistettu)

Oo ihana idea taas! Voisiko tälläset treenit järjestää joskus viikonloppuna? :) ois itelläki paremmat mahkut päästä mukaan. Energistä lenkkiä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Edelliset oli! :) Kesällä uskon, että treenaillaan arkena, kun jengillä on viikonloput kuitenkin kiinni, mutta katsotaan syksylle ehdottomasti taas viikonloppuja :)

Kommentoi