Lukijatreenit puistossa

Tickle Your Fancy

BOOM! Maanantaiaamun lukijatreenit pulkassa ja leveä hymy huulilla! Ei vitsi mikä keli meille osui, en kestä! 0m/s tuulessa ja auringonpaisteessa todellakin kelpasi vetää sprinttejä :)

Paperilla lyhyt treeni sai taas vaihteeksi sykkeet maksimiin ja jalat maitohapoille, mutta kaikki me selvittiin kunnialla. Asenteet oli kohdillaan ja kannustus oli sitä luokkaa, että jengiä kerääntyi ympärille katsomaan. Ihan hullu meininki! Kiitos älyttömästi jokaiselle treeneihin tulleelle, kerrassaan mahtava porukka :) Koitetaan saada uudet treenit järkättyä jo ensi kuussa!

Iso kiitos TFW Helsingin Petri, Paula ja Elias sekä valokuvaajana toiminut Juuso. Ja jättimäinen kiitos myös yhteystyökumppanit Vitamin Well, Estelle&Thild ja Nu3 <3 Ihan mahtavaa saada tällaisia energiabuusteja järkättyä näin kivalla porukalla :)

TFW Helsingin valmentajat Elias ja Petri

 

TFW Helsinki x Tickle Your Fancy - summer edition, check! Morning workout with my readers, this must be the best possible way to start a day!! Thank you everyone for coming, you were awesome!!

 

Pictures: Juuso Kukkonen

xx Sara

 

Kommentit

minimalist (Ei varmistettu) http://mminimalisticss.com/

Kiitos huipuista treeneistä! Mahtava tapa saada päivä ja viikko käyntiin oikein rytinällä! Saa nähä miltä huomenna tuntuu.. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hei mahtavaa! huomista odotellessa :D

S - beauty of life (Ei varmistettu) http://www.beautyoflife.fi

Kiitos Sara &amp; CO munkin puolesta! Oli aivan mieletön meno ja ihan superkivaa ;))!

Ihanaa viikkoa sulle.

saratickle
Tickle Your Fancy

jeii! Mäkin oon ihan fiiliksissä vieläkin! Iso kiitos kun olit paikalla (ja vedit täysiä!) :)

Mahtavaa viikkoa!

Julia L (Ei varmistettu) http://julialintunen.blogspot.fi

Oli kyllä huikee fiilis ja TFW:n filosofia iski ainakin muhun! Kiitos treenistä, päivä lähti sen siivittämänä käyntiin ihan eri energiatasoilla kuin tavallisesti :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ja sama täällä!! :) Mahtavaa, että iski!

Kommentoi