Luonnollinen rusketus

Tickle Your Fancy

Talvella iho menee aivan kalpeaksi, ja fakta on se, että näytän niin paljon terveemmältä pienellä päivetyksellä. En käy solariumissa, mutta päivettäviä voiteita/itseruskettavia käytän. Oon varmaan testannut kaikki kauppojen hyllyiltä löytyvät itseruskettavat, mutta netistä en oo vielä koskaan tilannut! Ongelmana suurimmassa osassa on se vastenmielinen haju ja oranssi lopputulos, ei jatkoon! St Tropezin itseruskettava voide/geeli on ollut yksi kestosuosikki. Ehkä hieman normaalia arvokkaampi, mutta melko riittoisa.

Sain viime vuoden puolella eri merkeiltä testiin muutamia itseruskettavia. Kuulin silloin ensimmäistä kertaa Vita Liberatasta, itseruskettavia valmistavasta merkistä. Kokeilin Rich Silken Chocolatea, geelimäistä voidetta, joka levitetään iholle kintaalla.

  • geeli on tummaa, eli väri jää ja kuivuu iholle nopeasti. Kannattaa silti levittää illalla ja antaa imeytyä yön yli
  • levityskinnas on ehdoton
  • lopputulos on luonnollinen, ei oranssi
  • pumppaa pullosta varovasti, geeliä saattaa tulla forcella
  • pullo on todella riittoisa

Onko kellekkään ennestään tuttu merkki tai tuote? Tästä tuli mun suosikki!

T.Sara

Kommentit

Emppu (Ei varmistettu)

Sain samaa itseruskettavaa testattavaks alkutalvesta ja siitä tuli mun ehdoton ykkössuosikki! Mousse varsinkin on perfect vartalolle! Geeliä käytän yleensä kasvoihin :)

T. Emppu

saratickle
Tickle Your Fancy

Mousse pitää kyllä myös testata!! :)

Hama (Ei varmistettu)

Kääks, tuo sun käden kämmenselkä on kyllä paljon vaaleampi...... muuten väri näyttää kivan tasaiselta ja niinkuin aina rusketus - hyvältä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

joo tasaisuudesta jokainen on itse vastuussa! Toi oikein korostuu tossa valossa, pitää varmaan vähän tasailla vielä :)

Sara (Ei varmistettu) http://bringoutmyhappiness.blogspot.fi/

Mä olen käyttänyt apteekista saatavaa acon päivettävää kosteusvoidetta, ja musta se on ollut ihan hyvä. Haju on kyllä hirveä, ja limanen on kestää useamman tunnin :D
"Oikeisiin" itseruskettaviin en ole vielä uskaltanut koskea, mutta toi kuulostaa ihan hyvältä tuotteelta. En vaan halua näyttää oikeasti ruskettuneelta, vaan ihan hiukan päivettyneeltä. Siksi noi päivettävät kosteusvoiteet on ollut musta kivoja, kun sävy muuttuu pikkuhiljaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä myös kokeillu tota! Toimiva! Tosin just niinku sanoit, kevyesti päivettävä, kiva heleä lopputulos :) Mutta se haju :D

Lotte (Ei varmistettu)

Jääkö lakanoihin jälkiä ? :) Mikään ei oo niin ärsyttävää kun itseruskettavat jotka tarttuu vaaleisiin vaatteisiin ja lakanoihin !

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää kuivuu niin nopeesti, ettei jätä jälkiä! Ainakaan mulla. Vaatteisiin kyllä jää, niinkuin kaikissa. Esim t-paitaan mikä on yöllä päällä. Nää kyllä lähtee aina pesussa

höh (Ei varmistettu)

Toi sun rusketus vuosikaudet ihan oranssi ja vanhettaa ainakin 10v.:(( T:luonnollisuuden ystävä

emma (Ei varmistettu)

Vitsi just mietin et pitää alkaa kohta käyttää taas voiteita..:) mistähän tuota sais?

saratickle
Tickle Your Fancy

Tossa tuotteessa linkki nettikauppaan, josta sain sen. Eli sieltä ainakin :)

Laura (Ei varmistettu)

Mietin tässä et voiko vartalolle tarkotettua itseruskettavaa käyttää myös kasvoille?

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä käytän ihan huoletta. Kevyesti ja levittää vaan tasaisesti :)

Henna (Ei varmistettu)

Olisko sulla ennen ja jälkeen kuvia? Jotekin tuntuu että oot muutenkin niin ruskee :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh no esim toi eilinen asukuva varmaan näyttää miten paljon vaaleammalta iho näyttää :)

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Ihan uusi tuote mulle, mut näyttää kyllä hyvältä lopputulos! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

jees, testiin vaan :)

Anneli (Ei varmistettu)

Moi Sara! Ootko kokeillut St. Morizia? Saa Feeluniquesta ja Thebokselta ainakin, ihan huippu se mousse!

Toinen juttu tuli tosta sun mahasta mieleen :--D Muistan kun joskus oot tehnyt aikoja sitten postauksen siitä kun sun vatsa turpoili. Kiinnostaisi tietää oletko päässyt siitä eroon ja jos niin miten, koska mua itseäni ja varman montaa muutakin varmaan vaivaa samat ongelmat. :) Jos ei oo liian henkilökohtaista siis. Itse kokeilen nyt gluteenitonta, kaseiinitonta ja viljatonta muutenkin niin katsotaan mitä käy mut vinkkejä olis kiva kuulla :)

saratickle
Tickle Your Fancy

En oo kokeillu koskaan, pistetään mieleen :) Joo, yliherkkis maha ei oo hävinnyt mihinkään. Tää riippuu ihan siitä miten syön. Melko viljatonta ja sipulin/paprikan jne välttelyä niin pysyy aisoissa :)

Milla (Ei varmistettu)

Vitsit vaikuttaa hyvältä tuotteelta.. Ite tilasin just tanstore.fistä Fake bakea ja vaikutti ensi kokeilulta tosi hyvälle! Ite tykkään kyl sikana st.morizista, halpaa ja tulee sika hyvä bruna! Sitäki näköjää saa tuolta samasta kaupasta! : )

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi pitää kyllä testata, täällä on muutki kehunu! :)

Emma (Ei varmistettu) http://100yotakesaan.blogspot.fi/

ei oo st,morizin voittanutta:D Jos tykkää olla tosiruskea (esim. tanssikeikoilla on toiminu) niin se dark on ihan ehdoton. Eikä minusta yhtään oranssi:) Vaatii kyllä aina suihkun ennenkun aamulla voi lähteä mihinkään.. Sillä saa myös villit rajat jos on huolimaton.. Nimim. kokemuksen syvä rintaääni.

lotta (Ei varmistettu)

Kauanko tuo pysyy iholla? :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Varmaan aika yksilöllistä! Mä levitän suunnilleen kerran viikossa :)

Anna (Ei varmistettu)

Itse oon juurtunut doven päivettävän käyttöön, vaikkei se ookaan mikään erityisen hyvä ja haisee pahalle:D täytyy pistää mieleen toi! mut sellasta kysyisin, että pysyykö sulla esim. just toi tuote tasasena iholla vaikka treenat ja hikoilet? itse treenaan kans paljon ja esim. doven kanssa oon huomannu et se menee heti yhdenki treenikerran jälkeen tosi epätasaseksi ja esim. urheiluliivit+hiki kuluttaa sitä pois.
ja sit kun toi kuluu, niin kuluuko suht tasaisesti ? :)
kiitos!

Enni (Ei varmistettu) http://www.enninkengissa.fi/

Olen käynyt merkin suihkurusketuksessa, oli hyvä! sain kokeiluun samaisen itseruskettavan, mutta en ole saanut aikaiseksi testata ja menin antamaan sen siskolle!! Oijoi, ehkä pitää testata sitä äkkiä. :D en nimittäin myöskään halua, että itseruskettava haisee.

Kommentoi