LUX HELSINKI

Tickle Your Fancy

Kulttuuria keskelle pimeää pakkasta, oh yes please!! Kuinka moni on kävi LUXissa?

Kyseessä siis tänään päätökseen tullut, muutaman päivän mittainen tapahtuma, joka koostui Helsingin keskustan alueelle sijoitetuista valoteoksista. Varustauduttiin kunnon untuva-toppakamoihin ja lähdettiin kiertämään valorataa. Siisteintä kulttuuritapahtumissa on aina nähdä ne hymyilevät naamat ja innostuvat ihmiset -ja niitähän riitti :) Jammailtiin itsekin Kansalaistorin tanssilattialla :D

Muuten olin pukeutunut lämpimästi, mutta Air Forcet?! Niissähän on siis tuuletusaukkojakin?! Mitä oikein kuvittelin? Tajusin, etten omista yksiäkään talvikenkiä, joissa ei olisi korkoa. Jäätyneet ja loppuillan väriltään valkoiset varpaat inspiroivatkin tilaamaan Timberlandit. Ei enää jäätyneitä varpaita kiitos!

 

T. Sara

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

Heippa Sara.

Upeita kuvia sulla taas kerran!

Tuli muuten timberlandeista mieleen, että teit kyllä oikean päätöksen kun tilasit ne! Vaikka ne ovat talvikengät ja jalat pysyvät lämpiminä, niin ne pysyvät myös kuivina. Nimimerkillä: kun kävelin tänään turun "talvisilla" kaduilla nenä kiinni puhelimessa, astuin (tietty) huomaamattani valtavaan vesilätäkköön. Mutta onneksi jalassa olivat timberlandit: ne olivat aivan kuivat sekä sisältä että ulkoa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti paljon Laura!

Ja jes, mahtavaa kuulla, kestää siis tommostakin! :D

Hanna (Ei varmistettu)

Timpsukat olleet mielessä täälläkin! Mistä tilasit? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Zalandolta! :)

Kommentoi