Maailman hauskinta väkeä

Tickle Your Fancy

Viikon aikana käsitys nykiläisistä on muuttunut, pelkästään parempaan suuntaan. Siis maailman ihaninta väkeä! Parasta oli vaellella kaduilla Halloweenina ja nauraa räkättää jengin asuille :D Niin hauskaa porukkaa, en kestä. Parhaimpia olivat mm. viinirypälepariskunta (paitaan kiinnitetty hakaneuloilla ilmapalloja), vuoristorata (jokaisella tyypillä oma vuoristoratapenkki turva remmeineen) ja oransseiksi kartioiksi pukeutuneet tyypit, jotka piiloutuivat kartioihinsa ja asettautuivat keskelle tietä :D

NYC Maratonin aikaan sunnuntaina tunnelma oli huipussaan. Iloista ja innoissaan olevaa jengiä oli niin paljon liikkeellä, että melkein tuli tippa linssiin. Ihan viimeistään siinä vaiheessa kun joku juoksijoista oli napannut rullatuolissaan olevan isoäitinsä maratonille mukaan! Tuon turbomummon ilme oli kyllä priceless kun hänet 2km ennen maaliviivaa bongattiin!

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!Pakko kertoa, että Rautaveden maraton juostii onnistuneesti läpi!Laitoin sulle snäpin siit ku olin nii helpottunut! T:Henkilö joka koitti houkutella sua mukaa !

saratickle
Tickle Your Fancy

Jesss! MAHTAVAA!! :)

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Ihania kuvia Sara! Niin hyvä fiilis välittyy näistä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos Emmi! :)

Juanita (Ei varmistettu)

Mikset itse mennyt juoksemaan maratonia?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei ole nyt ihan menemisestä kiinni tuo NYCin maraton. Tonne on aivan naurettavan vaikea päästä messiin ja jonotuslistat on yleensä useamman vuoden pituisia. Kyseiselle maratonille osallistuminen on yksi suurimmista unelmistani ja kyllä se tulee vielä joku päivä toteutumaan :)

Hanna K
Sunday Blondie

Sara, nämä sun New Yorkin kuvat ovat aivan mielettömiä! ♡ Olen suunnitellut omaa NYC-reissuani ensi vuoden heinäkuulle ja saanut postauksistasi kivoja vinkkejä toiselle Nykin matkalleni. Esimerkiksi Beacon's Closet on pakko käydä tsekkaamassa! :--)

Valokuvaamisesta innostuneena mun on pakko udella: minkälaisella kameralla ja objektiivilla olet ottanut nämä kuvat? Kerroit joskus aiemmin kokeilleesi Nikonin D610 -kameraa sekä 50mm ja 20mm objektiiveja. Olivatko nämä mukanasi reissussakin, ja pärjäsitkö noilla kahdella objektiivilla (saa sekä lähikuvaa + laajempaa kuvaa)? :--) Nämä kuvat ovat aivan supertarkkoja, ja värit ovat aivan mahtavat!

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka! Voi mahtavaa, ja lisää vinkkejä on vielä luvassa, joten stay tuned :)

Mä kuvaan Nikon d610 ja reissuissa käytän paljon lähes pelkästään 20mm laajakulmaa (Annikalla oli messissä myös 35mm, tää on ihan huippu myös!) Asuja yleensä 85mm! :)

Iso kiitos sinulle :)

Hanna K
Sunday Blondie

Jess, ihanaa! NYC-vinkkejä odotellessa ;--)

No mä ajattelinkin, että monet näistä on varmaan kuvattu 20mm objektiivilla! Itselläni on käytössä 50mm + perus 18-55mm, mutta tykkään nykyään kittilinsseistä huomattavasti enemmän. Tuo 20mm voisikin olla hyvä hankinta seuraavaksi... Sun kuvat on kyllä aina yhtä mahtavia! Kiitos sulle! :--)

Kommentoi