Maalaispoika

Tickle Your Fancy

Kuvitelkaa eilinen tuuli. Okei, ja nyt kuvitelkaa SUPpaaminen siinä säässä. Yep. Meinasin saada paniikkikohtauksen puolivälissä matkaa Pikku Huopalahdesta Seurasaareen :D Aallot löivät lautaan sen verran kovaa, että tämmönen jo hississä matkapahoinvoiva tunsi itsensä varsin merisairaaksi. Välillä tuuli tarttui lautaan niin voimakkaasti, että syöksyin kaislikkoon tai muita päin. Mereen putoaminenhan ei ollut vaihtoehto, sen verran jäiseltä se tuntui jo roiskuessaan. Apinan raivolla meloin täysiä eteenpäin, kunnes takaa kuului käsky, että nyt käännytään takaisin. Toiseen suuntaan olikin sitten siistiä painaa. Ihan kun olis ollu snoukkaamassa! Noo, vähän haastetta tähänkin lajiin. Mutta mites on Minna, ens kerralla vähän iisimmällä säällä? :D

Ollaan tänään lähdössä mökille Mikkelin lähelle, ja siellä odottaa surffilauta! Josko suppailu onnistuisi vähän menestyksekkäämmin niissä tuulissa ja maisemissa.

Pari viikkoa sitten löysin itselleni vihdoin lappuhaalarin! Väri, malli, kulutus - kaikki toimi! Ainoa mikä ei toiminut oli koko. Ei ollut omaa, joten isommalla mennään. Pistin henkselit takaa ristiin, niin johan alkoi pysymään! Snadisti sellanen maalaispoika tuli kaupunkiin meininki näissä kuvissa. Eduskuntatalo taustalla ja kaikki.


overalls Zara / glasses Vero Moda / shirt Gina Tricot* / sandals Zara / backpack Bershka / watch Daniel Wellington* (* = gifted)

T.Sara

Kommentit

maija (Ei varmistettu)

Hui! Sullahab on tapahtunu hirmu muutos kropassa, näyttää että on lähteny ihan kaikki ylimääränen. Viilasitko ruokailuja, lisäsitkö reenejä vai minkä lopputulos tuo upea kroppa on? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei tästä aiheesta tulossa muuten postaus iltapäivällä, joten sillon selviää :)

Marjutt (Ei varmistettu) http://elamaaliikunnalla.fitfashion.fi

Lappuhaalareita tuntuu ainakin meillä olevan ihan joka merkiltä (Only, Outfitters, Sisters Point)! Voisin kuvitella, että ainakin Onlyn malli olisi hyvinkin sun mieleen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voisi toimia! :) Mutta tää on kyllä nyt rakkaus!

reetta v. (Ei varmistettu) http://city.fi/blogit/reettavee

Mun mielestä sen pitääkin olla iso! Hirmu söpö tollasena. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oon ihan samaa mieltä :)

lena / london and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Mun on pitänyt pitkään käydä suppaamassa, ja vihdoin eilen löysin täältä Lontoostakin paikan jossa sitä voi kokeilla. Toivon sormet ristissä että viikonlopuksi tulisi huippu ilma, haluun kokeilla sitä tosi paljon. Enkä tykkää myöskään tuulesta, joten jää kyllä väliin jos tilanne sitä vaatii. :D
Mua tosin vähän pelottaa se, että tipun veteen sieltä laudalta vaikka olisi tyyntäkin. En ole koskaan kokeillut joten en yhtään tiedä mistä on kysymys....

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää oli vasta mun toka kerta! SUPpaus on ihan huippua ja voin luvata, ettei sieltä laudalta ihan helpolla putoa. Me tehtiin ekalla kerralla kuperkeikkojakin sen päältä putoamatta! Etenkään jos lauta on iso ja alottelijoille sopiva :) Nauti!!

Minna (Ei varmistettu) http://carefreecasualness.blogspot.com/

No hei tosiaan joo, ilman myrskyä ens kerralla, pliis! Mietin kotiin tullessa järkyttyneenä, (kauhee sanoo) et oli ehkä ahistavin suppailureissu ikinä kun on tottunut sellaseen lepposaan hengailuun, eikä mihinkään merten taisteluun. :D

Söpö oli haalarisi, pitikin kysyä mistä se on, kun itsekin oon etsinyt joka kesä sopivaa mallia. Ne istuvat näyttää usein vähän pieniltä ja oudoilta.

Ihanaa mökkireissua ja leudompia tuulia teille sinne! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihan osuvasti kuvattu :D Toivotaan vähän leudompaa settiä viikonlopulle!

Joo tän tosiaan löysin Zarasta. Mä oon ihan samaa mieltä, ne istuvat on jotenkin vaan outoja ja mauttomia!

tuuli (Ei varmistettu)

Olis hauska kuulla miten tapasitte poikaystäväsi kanssa. Jos et halua kertoa yksityiskohtia niin edes tunsitteko entuudestaan/tutustuitteko kavereiden kautta/ ihan randomilla/ jossain reissussa/ baarissa tms:D!

saratickle
Tickle Your Fancy

Me tavattiin itseasiassa aikoinaan sen omissa tupareissa, johon mä jostain ihmeen syystä yhteisen ystävämme kanssa päädyin lähtemään. Tuparit oli siis Joensuussa. Mä kirjotin niistä blogiinki aikoinaan jos joku muistaa :D 2,5 vuotta sitten tavattiin ja hiljalleen ollaan päädytty tähän tilanteeseen :)

Marjo (Ei varmistettu)

Vitsit, ihana asu! Tosi raikas. <3__<3 Jopa noi kiroamani sandaalit näyttää tässä hyvältä, apua... :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah ihana paljastus!! :D <3

Elli M. (Ei varmistettu)

Aivan mainiot nuo lappuhaalarit!!

http://vaatevaras.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä tykkään myös! Kiitos :)

Henna (Ei varmistettu) http://hennakaarina.blogspot.fi/

Looking goood!! Mulle tuli nyt kamala himo tommoseen löysempään lappuhaalariin, kun oma on vähän tiukemman mallinen!

Tanja Juusola (Ei varmistettu)

Ihana ja tooosi sulonen asu! :) ja ennen kaikkea rento ;)

Linda (Ei varmistettu) http://mysecrets-linda.blogspot.fi

Ihan sairaan kiva asu!:)

Kommentoi