Maanantai party skirt

Tickle Your Fancy

Tossa epätoivoisesti rinkkani sisään vaatteita etsiessäni tulin siihen tulokseen, että mulla taitaa olla liikaa glittervaatteita. Joka toinen laatikosta vedetty hame sisälsi paljetteja ja topeistakin varmaan joka kolmas kimaltelee. Näin uudenvuoden allahan nää on erittäin jees, ja viikonloppujorauksissakin toimivat (lasketaanko näihin muuten bisset alakerran baarissa tai punaviini himassa? Parempi olisi koska muuten näitä viikonloppujorauksiakaan ei taida juuri olla), mutta muuten onkin sitten aika hiljasta.

Koska uusiavuosia ja jorausiltoja tulee vastaan sen verran harvoin, päätin pukea glitterhamoseni päälle ihan vaan maanantain kunniaksi.  Meneehän tää arkenakin, vai meneekö?

pipo Cubus*, takki Zara, aurinkolasit 2hand, paita Vila, hame Gina Tricot*, kengät Dinsko (*=saatu blogin kautta)

T.Sara

Kommentit

Q (Ei varmistettu) http://www.mymindwithme.blogspot.com

ihana nalletaki!

Tuulia (Ei varmistettu)

Ihan helposti menee arkena, kun muuten asu on suhteellisen basic! :) Tohon kun tunget vielä glittertopin päälle niin vois olla vähän överi ;) mutta nyt on just hyvä!

Sofia (Ei varmistettu) http://nuagedemoutons.blogspot.fr/

I love this look, you're really beautiful ! <3
Great pics too :)

http://nuagedemoutons.blogspot.fr/
(Would you mind to follow each other ?
Just take a look to my own blog and let me know, I follow you right back :) <3 )

millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.com

Helposti menee arkena! Ihan mahtava asukokonaisuus! <3

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu) http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

Mä just tänään kirosin etten omista mitään glitteripaljettihelmijouluvalo-överi toppia, mekkoa tai hametta :D Olis ollu niin kiva laittaa huomenna päälle! Aamusta äkkiä kaupoille vielä EIKU!

emmainkeri (Ei varmistettu)

No voi elämän kevät nyt taas ku mä tarttisin just tommosen bling-hamosen tai mekon kun siihenkin sais paidan sit päälle :DD Tää asu on mun silmään ihan napakymppi! Eikä menis överiks vaikka keksis jonkun korunkin vielä lisäks tohon, ja ehdottomasti voi laittaa päälle juhlaankin. Luonnonvalkonen/beige takki ja musta paljettihame sopii jotenkin tosi hyvin yhteen :)
Superihana muuten toi tokavika kuva, yllätyin ku yleensä noita tavallisia asukuvia! Söpö!!

Nelli (Ei varmistettu) http://www.mdnepa.fi/
Hanna (Ei varmistettu)

Hei mikähän mahtaa olla tuon täydellisen takin hinta? <3 Katsoin sitä syksyllä helsingissä käydessäni mutten muistanut hintaa kurkkailla, nyt tajusin sen olevan täydellinen, mutta zarasta kun ei voi tilata niin minkäs teet... Ajattelin kuitenkin ihan vertailun vuoksi kysyä, kun löysin vastaaavan 140euron hintaan :D ja se vähän kirpaisee haha :D

Urheilija (Ei varmistettu)

Luin sun postauksen vuodelta 2010 jossa kerroit kisakallion lop kurssista. Saitko siis asua siellä asuntolassa sen koko 4kk vai pitikö esim. viikonlopuiksi lähteä pois? Itelläki ois tarkoituksena tuonne mennä :)

Kommentoi