Maauimala ja mansikat

Tickle Your Fancy

Tänään vietettiin maakkipäivää ja nautittiin kelistä!

Päällä Zaran sortsit ja kirppispaita

Maauimalalle on meiltä kotoa matkaa semmoset 300metriä, juuri sopivasti

Lokit tuli ja homma kusi. Kyllä me vartti istuttiin laukut päässä ja rukoiltiin ettei meitä pommitettaisi jätöksillä, mutta piinaavien minuuttien jälkeen luovutettiin ja lähdettiin kaupungille ostamaan mansikoita

Nii niistä keleistähän me nautittii tähän asti. Suomen kesän ihanimpia puolia on se että siinä vaiheessa kun kello on 5 ja tuulee nii on ihan perseestä ja jäätävän kylmä. Onneksi oli auringonottopyyhe laukussa :D Tällä varustuksella ja ilmeellä käveltiinkin sitten kotimatka

Kommentit

Naomi (Ei varmistettu)

Oh my days that person jumping from that height must be scared must be!!! :D

great outfit :D

http://fashion-in-pictures.blogspot.com/

Naomi (Ei varmistettu)

Oh my days that person jumping from that height must be scared must be!!! :D

great outfit :D

http://fashion-in-pictures.blogspot.com/

caa (Ei varmistettu)

Toi banneri on niin kiva! Onko noi ne raksapersesortsit vai jotku muut?:D

-laura (Ei varmistettu)

oi ihanat bikinit sara ! mistä ne on ja paljon makso ? ja muutenki söpö tuo viimonen kuva *:)

Maddy (Ei varmistettu)

OMG! You re soooo pretty! i love you greay harem pants. Where re they from?
http://maddinka.blogspot.com

jebba (Ei varmistettu)

Etkö sä pese noita kirpparivaatteita ennen ku laita ne päälle? :O

tannttu (Ei varmistettu)

Noihin sortseihin tulee kävellessä kiva munapussi :DDDD

aada (Ei varmistettu)

millä värillä sä värjäät hiukset? : )
ps. oletko kesätöissä?

nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Mistä olet ostanut noi sun bikinit??? =)

henna- (Ei varmistettu)

Onko toi paita alunperin H&Mltä? Näyttää ainakin samalta kun mun pitsipaita, joka on tosin valkonen. :)

sabbee (Ei varmistettu)

noi shortsit on ihanat! paljon makso?
sun hiukset on nii ihanat. btw, onks sul klipsipidennykset?:D oot nii nätti

S<3 (Ei varmistettu)

Oot ihanan ruskee!<3 Mistä noi sun bikinit on? Todella kivan väriset ja sopii loistavasti ruskettuneelle iholle:)

vtoraya1-polovina (Ei varmistettu)

hei, sinulla on hyvin viileä tyyli kertoa miten sait tämän uimapuku?

oooouti (Ei varmistettu)

hei onko toi nivean rasva jotain porkkanajuttuu? Oon miettiny jo kauan et pitäis hommaa porkkanaöljyy mut toi näyttäää lupaavalta !
ps. Olet sairaan nätti ja ihanat hiukset =)

purkkatatuointi (Ei varmistettu)

ihania kuvia : ) oonki yrittäny tosta uima-altaasta löytää kuvia, kun siellä on heinäkuussa ikäkausimestaruus uinnti :DD

hoo (Ei varmistettu)

Hei millä sävyllä värjäät sun hiukset vai värjäsitkö kampaajalla? Ja osaatko sanoa et minkä vaaleat hiukses on?=) (siis esim. tuhka, kulta, hunaja:D)

lindazz (Ei varmistettu)

Olet niin kaunis ja blogistasi on paljon iloa tavallisiin päiviini :) Kuitenkin minua on ruvennut häiritsemään sinun urheilusi. Blogisi perusteella alat vaikuttamaan pakkourheilijalta ja näytät anorektisen laihalta. Aika huolestuttavan laihalta huomaten sen minkälainen lukion alkuaikana olit. Kaiken olen siis päätellyt blogisi ja sen kuvien perusteella, mutta enhän sinua oikeasti tunne. Liikunnallinen saa olla, mutta varohan ettet innostu liikaa.. Liikaurheilukaan ei ole hyvästä!

ems (Ei varmistettu)

olin itekin tulossa tänään maakkiin :D mutta sitten loppujen lopuksi päädyin meidän omalle parvekkeelle.
Ihana asu, niin kuin sulla yleensäkin :)))

janinaaaaaaaaaaaaaaaaa (Ei varmistettu)

oottekste eronnu jompen kaa?

DaisyLine (Ei varmistettu)

wow ! we have the same swimwear ! :D

-laura (Ei varmistettu)

tää on vielä pakko sanoa ! =) bongasin sut pikkuserkun ja serkun (nyt oli pakko sanoo tuokin asia :D) molempien kaverilistalata facesta ja en onneks menny kuviikaa läpi :D mut ne reissu kuvat ja miami-orlando 2009 kuvat on ihania !! =) nyt alko niin pirskatisti tekemään mieli ulkomaille (:

janni.E (Ei varmistettu)

Ainii missä kuvas jonski on kalju? :D

Kaneli22 (Ei varmistettu)

Hei Sara! Luin viime kesänä sun ja Jannin labels or not blogia ja oikeastaan siitä asti olenkin päivittäin (tai joka päivä, kun olette postannut :D) teidän molempien juttuja.

Ensinnäkin ihmettelen sitä kriittisen ja aivan törkeän palautteen määrään, jotta saatte jatkuvasti! Että jotkut sitten jaksaa. Toivottavasti, ette ota niitä turhan vakavasti !!

En ikinä ennen ole kommentoinut teidän kummankaan blogiin mitään, mutta nyt kuitenkin tuli sellainen olo, että on pakko kirjoitta...
Muistan jo viime kesänä kauhistelleeni sun laihuutta. Toki Janni on ihan yhtä kuikero, mutta vaikuttaa sua jotenki ns. terveemmällä tavalla laihalta.
Järkytykseni olen huomannut, että nyt olet vielä hoikempi! Kävin jopa katsomassa viime kesän kuvia sinusta ja verratessa niitä nykytilanteeseen oli ero huomattava. Olet kaunis ja upea ja vaikutat oikein mukavalta ihmiseltä, mutta tiedäthän, ettei sun tarvi olla alipainoinen ollaksesi hyvännäköinen?

Olen tullut tästä sun muodonmuutoksesta surulliseksi, sillä ennen sun urheilupostaukset ja liikuntapäiväkirjat tsemppas itteekin liikkuun, mutta nyt kun näen, millaisiin tuloksiin sun treeni johtaa, en enää pidäkään sun tapaa urheilla kovin inspiroivana ;(

puolustaja (Ei varmistettu)

Tehdään nyt yksi asia selväksi: Sara ei ole anorektikkoa nähnytkään! Ehkäpä hän ylläpitää upeita muotojaan runsaalla liikunnalla ja tarkkailemalla syömisiään, mutta anoreksiaksi en suostu tätä vielä kutsumaan.

Ihmiset, jos olette oikeasti tunteneet anorektikon, tai seuranneet anorektikon kirjoittamaa blogia (sellaisiakin on pilvin pimein) ero on huikea!

Onko kukaan koskaan tullut ajatelleeksi, että naiset keräävät perinnöllisistä syistä johtuen rasvansa eri paikkoihin kropassa? Puhutaan ompuista ja päärynöistä. Sara on selkeästi sitä tyyppiä joka saa koipensa helposti pysymään ihanan kapoisina. Toisille tämä on mahdotonta,jos haluaa säilyttää 'terveen paperit'.

EIkö voitaisi vaan kaikki nauttia toisitamme? Sara näyttää tolta, joku muu joltain muulta ja on silti YHTÄ IHANA!

Laajentakaa kauneuskäsitystänne mimit! Sekin on terveellistä!

Ja lpouksi vielä Saralle vinkki: listaappa joskus liikuntapäiväkirjan lisäksi myös (rehellinen) ruokapäiväkirja. Luulisi sen myötä tämän naurettavan napinan jo loppuvan!

Katar (Ei varmistettu)

Ootte siskos kanssa ihan samannäköisiä!

Lokit on mun mielestä kesän yksi karseimmista puolista. Varsinkin kun sattuu asumaan meren tai muiden vesistöjen lähellä, ne on varsinainen riesa. Piknikit ovat jääneet historiaan jo ihan sen takia, että ne talon kokoset ihmissyöjälokit hyökkailee täysin armottomasti :(

http://kivena.blogspot.com

henhilla (Ei varmistettu)

Oon saanut käsityksen että sulla olis poikäystävä, mutta miksi et ole sen kanssa tai ainakaan en ole saanut pienintäkään vihiä postauksissasi että olisit ollenkaan? Voisitko valaista minua hieman, vaikka henkilökohtaista saattaakin olla. Kauniit bikinit, H&M.stä(kö)?

Kaneli22 (Ei varmistettu)

puolustaja:

Anoreksia voi olla myös eri asteisina! Olen itse sairastanut juuri samanlaista syömishäiriötä kuin Saralla vaikuttaa olevan: järjettömästi liikuntaa ja siihen suhteutettuna liian vähän ruokaa, jolloin kroppa näyttää juurikin tuollaiselta.

Onneksi itse ymmärsin, että tilanne ei ole luonnollinen, sillä minulta loppui kuukautiset jne. En usko ikinä parantuvani tästä sairaudesta, vaan se jyskyttää päässäni ikuisesti. Olen kuitenkin pakkottanut itseni hiukan löysäämään ja todennut, että elämää on myös ei-alipainoisena. Yritän rakastaa kroppaani, mutta valitettavasti kaikki aiheuttamani tuhot eivät ikinä korjaannu ja esimerkiksi kahden vuoden jälkeenkään kuukautiseni eivät ole palanneet.

Sina (Ei varmistettu)

Have you tought about writing in english?
I love your blog, but i only look at the pictures because i don't understand finnish :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Mäpä vastaan tälleen yhteisesti kun tuli paljo samoja juttuja :)

Bikinit on hennesiltä viime kesänä ostettu. Maksoivat juhannuksen jälkeisissä aleissa 1,95e kpl!

tosta anorektikkojutusta vielä, musta tuntuu että täällä ei oo puoletkaan tavanneet anoreksiaa sairastavaa ihmistä. mua jotenki harmittaa vietävästi kun jotkut on aina sitämieltä että liikun pakosta. onko teillä käynyt mielessä että rakastan liikuntaa ja sen harrastaminen tuo minulle törkeen hyvän mielen ja olon? sellasten ihmiosten jotka kammoksuvat kaikkea urheiluun liittyvää tätä mun liikuntarakkautta on varmaan ihan mahdotonta koskaan ymmärtääkkään, mutta älkää nyt hemmetti soikoon tuomitko. Siinä missä jotkut tykkää eläimistä tai piirtämisestä niin minä tykkään juoksemisesta. ehkä sen takia olen opiskelualanikin valinnut. en lähtenyt liikunta-alalle jotta pysyisin hoikkana

Kaneli22 (Ei varmistettu)

En sanoisikaan, että sinulla on anoreksia, vaan syömishäiriö. Enkä odottanutkaan, että mitään myöntäisit. Itse ainakin häpeän sairauttani. En halua puhua asiasta kenellekään, jopa omalle avopuolisolle asiasta puhuminen on hyvin vaikeaa enkä osaa usein pukea ajatuksiani sanoiksi.

Yleensä en kommentoi blogiasi mitenkään, vaikka olet ehdottomasti lempibloggaajani. Nyt olen kuitenkin oikeesti huolestunu susta, eikä tarkotuksenani ole haukkua sua. Itselläni tilanne on se, että yritän paranuta tuosta kamalasta sairaudesta ja valitettavasti en taida voida enää lukea blogiasi. En usko, että paranemiselleni tekää hyvää katsella, kuinka toinen tekee itselleen samaa, mitä itse olen ennen tehnyt ja kuinka sadat lukijat ihailevat ja kehuvat tätä uskomattoman upeaksi ja pyytävät liikunta- ja ruokapäiväkirjoja jne. Tekee pahaa katsoa mitä teet itsellesi. Toisaalta, minun on myönnettävä, että tunnen myös kateutta: miksi en enää pysyt tuohon samaan? Miksi en enää jaksa liikkua noin paljon ja syödä vähän ja sekin vähä terveellisesti? Mieleen alkaa nousta pettymystä ja itseinhoa. Tulee olo, että on luuseri ja läski. En siis itsekään ole vielä terve ja siksi minulle ei tee hyvää seurata sinun blogiasi, sillä haluan parantua ja mennä eteenpäin. Tämä taitaa jäädä viimeiseksi kerraksi, kun tulen blogiisi. Tahdon kuitenkin vielä kerran kiittää sua Sara mahtavasta blogista. Sulla on hauskat jutut ja useimmiten repeen niille totaalisesti. Hyvää jatkoa ja toivottavasti joskus ymmärrät, mitä tarkoitin ja 'paranet'.

nipsutin (Ei varmistettu)

mitä v*ttua nää anorektikko/syömishäiriö jutut on?!?!? C'MOON HEI! tää on niiiiiiiiiiin kaukana mistään tommosesta! liikuntaa on tosi terveellist harrastaa ja yleiskunnon ylläpitoki on a ja o. urheilusta rakastavia sattuu olemaan paljonki. jos teit ei kiinnosta nää saran jutut ni olkoot, älkää lukeko.ja teet itelles sara kyl iha oikein! syöt terveellisesti liikut etc! ja mä en oo kyl nähny tääl blogissa mtn ruokapvkirjaa..?? sara kyl iha ite tietää mitä tekee ja tehkööt mitä tahtoo! mitä h*ttoo se lukijoille kuuluu? mä en tajua...mä vaan luen tätä hyvää blogia ja kattelen kivoi kuvii ja juttui ne kivasti piristää pvää!

essie (Ei varmistettu)

Hajosin tolle vikalle kuvalle :DD

Siiri (Ei varmistettu)

Ensimmäisenä huomioni meni pitsipaitaasi. Aaaaivan ihana. Kaupoista löytyy vain kireitä pitsivärkkäyksiä, jotka eivät rannalle sovi mutta tuo passaisi meikäläisenkin bikinien päälle. ;)

Luen blogiasi ensimmäistä kertaa, ja en voinut olla huomaamatta keskustelua anoreksiasta. Olen itse harrastanut balettia 10 vuotta, ja nähnyt valehtelematta joka vuosi jonkun joukkuekaverinki lopettavan ja joutuvan letkuihin. Tämä bloggaaja ei näytä siltä, että niin kävisi. Oma äitini on samanlainen vouhottaja syömisistäni, vaikka sitä koittaa vaan pitää kroppansa itselleen miellyttävänä. Jos oma ystävänne sairastaa syömishäiriötä, niin koittakaa saada hänet hoitoon. Netissä, blogissa toisen syyttely ei kuitenkaan varmasti auta asiaa...

barbiegames (Ei varmistettu)

Helpful information provided I’m very delighted to see this post..many thanks for presenting all of us great information.Great walk-through. I appreciate this kind of write-up.
http://www.dressupgames8.com/flashgames/wedding-dress-up/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/girls-make-over/
http://www.dressupgames8.com/flashgames/room-decor/
http://barbie-cooking.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.