MAD POSSUM

Tickle Your Fancy

 

Miksi vasta nyt kuulin ensimmäisen kerran tästä Kruununhaassa sijaitsevasta australialaisesta pikkukahvilasta?! Hyvää kahvia ja raakakakkua tarjoavassa nelipöytäisessä Mad Possum:issa oli sopivasti Best Things Brunchin' pop-up, jolloin kahvilasta sai herkullisia bowlejakin!

Bowleja tai ei, Mad Possum on juuri sellainen paikka, jota olen tälle puolelle Helsinkiä toivonutkin! Täydellinen valinta lauantain iltapäiväkahveille <3 Aion tulla toistekin :)

 

 

Mad Possum

Vironkatu 11

Helsinki

 

// Coffee pause at Mad Possum <3

 

xx Sara

Kommentit

emiliakeijusofia

wau miten hienoja annoksia!

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö! <3

Katarina Kirvesmäki (Ei varmistettu) http://keepongrowing-kk.blogspot.com

Ooh, miten ihanan näköinen paikka! :) Täytyy kävästä joku päivä.

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 täällä oli tosi symppis tunnelma!

unepetitelife
une petite life

Kiitos suosituksesta! :) ihan nappiin osui tämä postaus, sillä päivittäiset reittini kulkevat Krunan kautta, pitääpä pistäytyä :)

Brunssikeijo (Ei varmistettu) http://brunssikeijo.wordpress.com

Moikka! Ihanan näköisiä kuvia! Jos ymmärsin oikein, niin noi smoothie bowlit on Best Things Brunchin pop up -tapahtuman käsialaa, eivätkä ne kuulu Mad Possumin perusvalikoimaan. Harmillista! https://www.facebook.com/events/172849593205839/

Kannattaa seurata Best Things Brunchin Facebook-sivua, sieltä löytyy infoa noista tapahtumista. Kirjoitin kesän tarjoiluista postauksen: https://brunssikeijo.wordpress.com/2017/02/15/love-you-long-time-best-th...

saratickle
Tickle Your Fancy

Heiii tosi hyvä kun pistit viestiä, multahan oli mennyt tällainen ihan ohi! Toivotaan, että Mad Possum laajentaa menuaan, joku tämän henkinen sopisi sinne nimittäin ihan mielettömän hyvin <3 :)

Täytyykin seurata Best Things Brunchin tapahtumasivua, kiitti vinkistä :)

 

Brunssikeijo (Ei varmistettu) http://brunssikeijo.wordpress.com

Jej! Joo, kaupungissa olisi kyllä Best Things Brunchin kokoinen paikka vapaana :) Mutta nautitaan näistä pop upeista :) Nythän oli tulossa joku jooga-aamiaisjuttu, siitä oli juttua Facebookissa.

Kivaa päivää!

Kommentoi