MADRID PHOTO DIARY

Tickle Your Fancy

 

Ensimmäinen vierailuni Madridissa jätti huippuhyvän fiiliksen. Vähän kuin turisteista puhdistettu Barcelona. Muutenkin kaupunki vaikutti muotiviikoista huolimatta jotenkin ihanan rauhalliselta.

Tähän aikaan vuodesta Madrid on vieläpä ilmastoltaan aika täydellinen kaupunkikohde (etenkin jos vertaa keskikesään..). Lämpötila pysyy suunnilleen 20 kieppeillä.

Haluan  ihan ehdottomasti palata tänne ajan kanssa uudestaan koluamaan läpi kaikki viihtyisät puistot, pikkuputiikit ja upeat rakennukset kattoterasseineen. Ravintoloista puhumattakaan!

 

 

Ps. Joko alkaa muotiviikkokuulumiset puuduttamaan? :D En malta odottaa, että pääsen kunnolla ajan kanssa tekemään blogiin muitakin kuin kuvapainotteisia reissukuulumispostauksia.

Islannista, Madridista, Nykistä ja Tukholmasta tulossa ainakin omat vinkkipostauksensa blogiin. Treeni- ja ruokajuttujakin on tiedossa! Yay!

 

xx Sara

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Upeita kuvia! Tulee matkakuume :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe, kiitti kovasti :)

JenniH (Ei varmistettu)

Moikka, milloin mahtaa tulla vinkkipostaus Madridista? Olen itse lähdössä sinne perjantaina ja varsinkin hyviä ruokapaikka suosituksia kaipailen! :)
Ihanaa syksyä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heyy! Ei varmaan ennen viikonloppua kylläkään, mutta tsekatkaapa Dray Martina (alkupalapitsat, hummus ja juustokakku on taivaallista!!!), Macarena ja Perrachica!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Olen menossa Aasiaan loppuvuodesta ja luinkin juuri ihania Vietnam-postauksiasi alkuvuodelta. Matkavinkkejäsi olisi kuitenkin paljon helpompi löytää kootummin jos tagit olisivat vierailtujen maiden tai kaupunkien mukaan. :) Vieno toive!

saratickle
Tickle Your Fancy

Todella tarpeellinen vinkki, hyvä kun muistutit! Mulla on itseasiassa tulossa suurempikin sivustouudistus, kunhan saadaan hommat rullaamaan. Mutta tosiaan, Vietnamista en ole tainnut tehdä mitään koottua vinkkipostausta edes, pistetään se to do -listalle :)

Anyways, ihanaa ihanaa reissua! Nauti, Vietnam on ihan huippu!! :) 

Kommentoi