MAGICAL WINTER

Tickle Your Fancy

 

Reisiä nipistelee. Samoin poskipäitä. Silmäripset tuntuvat jäätyneiltä ja hiukset ovat kaksi olkapäillä roikkuvaa kohmeista suikaletta. Mutta arvatkaa mitä, ei haittaa.

Saatiin nimittäin loppiaisaamun käppäilyreissulta päivän tarvittava D-vitamiini annostus (edit huom. eipäs saatukaan. D-vitamiinia ei kuulemma Suomen auringosta saa ennen huhtikuuta. Noh, luojalle kiitos ravintolisistä) ja päästiin vieläpä ikuistamaan tuo upea höyryävä merimaisema. Aivan hullun kaunista!!

Kun lumi narskuu jalkojen alla, pakkasilma pistelee keuhkoissa ja reisiä nipistelee, sitä tuntee olevansa jotenkin erityisen elossa. Enkä taida olla ainoa. Luontokin tuntuu heräävän harmaan loppuvuoden jälkeen eloon. Kauan odotettu talvi on vihdoin tullut, enkä voisi olla siitä enempää innoissani! 

Mahtavaa loppuviikkoa kaikille! Ps. kävelylle meren äärelle, iso suositus!

 

Pictures: Elisa Lepistö, edit by me

Urban Outfitters down coat

Lindex knit (old)

Lindex pants

Vagabond/Zalando shoes (here*)

Le Specs/Zalando sunnies (here*)

Chanel bag

(*adlink)

 

// Cold but oh so beautiful. 

 

xx Sara

Kommentit

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Siis VOU, mitä kuvia! Ja olette te kyllä hulluja, kun lähdette tuonne kylmyyttä uhkaamaan! Kovasti tekisi mieli itsekin kuvata, mutta sormet ovat kuoliossa alta aikayksikön :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa! Yes we are! :D Kiitos! <3

Ma Tilda (Ei varmistettu)

Kylmä on kaunista, auringonlasku -30 asteessa saa hetkeksi unohtamaan kylmyyden. D-vitamiinia vaan ei auringosta ennen huhtikuuta Suomessa saa, vaikka paistetta riittäisikin, harmi.

saratickle
Tickle Your Fancy

aah, tää olikin uutta tietoa meikäläiselle! 

Tasaraita

Kauniita kuvia, mutta kuinka kummassa te tarkenette siellä lenkkeillä tuollaisissa kuteissa? Itsehän olen verhoutunut pitkillä kalsareilla ja farkuilla, pitkähihaisella ja paksulla villapaidalla ja lämpimällä untuvatakilla sekä lampaankarvakengillä, ihan vaikka vaan pieni hetki pitäisi ulkona kulkea. Ja kyllähän siellä kulkee kun on tarpeeksi päällä. Mutta nyt on kyllä parina päivänä voinut unohtaa kaikki kivannäköiset nahkanilkkurit kaappiin. Varpaat ei vaan kestä palella yhtään.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kerroksia ihmiset, kerroksia!

Meikällä on alla Craftin kerrasto, talvipohjalliset, villasukat, yht kolme paitaa, untuvatakki, paksut housut (joiden alla kerraston housut) pipo, kaulahuivi, vuorelliset talvilapaset....

Aina ei tarvi näyttää eskimolta, vaikka lämpimästi olisikin pukeutunut :)

Tasaraita

No niin, olihan siellä sitä vaatetta. Se ei vaan kuvista näkynyt. Musta tuntuu, että kun itsellä on kerroksia noinkin paljon päällä niin Michelin-ukko-vaikutelma on taattu. Ehkä se vaan tuntuu siltä. :) Noista kuvista ei ainakaan pysty sanomaan, että olis topattu puoli vaatekaappia päälle. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe jep :D Mä veikkaan, että se vaan tuntuu siltä itsestä! Ei sitä muilla niinkään huomaa. Meillä oli elisan kanssa molemmilla jättireidet ja quasimodo yläkroppa-fiilis, mutta eipä se ainakaan toistemme silmissä siltä näyttänyt! :D

Telmakihmiser (Ei varmistettu)

Hei ihania kuvia! Saanko udella mistä tuo ihana pipo on ostettu? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos! :) Kirppislöytöjä tämä! Mutta tismalleen samanlaisia myydään Helsingissä vielä Stockan edessä kojuissa ja esim Kauppatorilla!

Kommentoi