Makuelämyksiä Sandrossa

Tickle Your Fancy

Puolisen vuotta ollaan puhuttu Sandroon menemisestä, mutta suosittu ravintola on joka kerta ollut täyteen buukattu. Huom. jotain tekemistä saattaa olla myös meidän pöytävarauksien ajotuksissa. Tyyliin pitäiskö tänä viikonloppuna tai mennäänkö huomenna? Nyt olin kerrankin viikon etuajassa, sillä halusin viedä poikaystäväni synttäridinnerille kyseiseen ravintolaan. Pöytä kannattaa siis varata ajoissa.

Pohjoisafrikkalaista ruokaa tarjoavan, Helsingin Kalliossa sijaitsevan ravintolan brunssi on monesti valittu kaupungin parhaaksi. Lauantaisin tarjoillaan vegebrunssia ja sunnuntainen brunssi kantaa samaa nimeä kuin menu, johon mekin eilen päädyttiin.

Ilmapiiri Sandrossa on ihana! Ravintola on trendikkäästi sisustettu ja henkilökunta superystävällistä. Värikkäät annokset ja henkeen sopivat astiat saavat sinut unohtamaan, että istut kolmannella linjalla. Meidän syyskuulle suunniteltu Marokon reissu taisi juuri saada sinettinsä.

Tupa oli täynnä, kuten odotettuakin. Lueskeltiin hyvältä näyttäviä listoja ja arvailtiin mitä annokset sisältävät. Mukava brittitarjoilija tuli opastamaan listojen kanssa ja suositteli meille ensikertalaisille Marrakech Madness menua kahdelle. Annoksen saa valita lihalla tai vegellä. Menun kuuluu vielä jälkkäri. Tarjoilija suositteli, että tilatkaa toinen lihalla ja toinen vegellä, jolloin pääsemme maistelemaan monipuolisemmin. Näin tehtiin ja tilattiin vielä lasit talon viiniä.

Odoteltiin ruokia jonkun verran, n puoli tuntia. Vaikka nälkä kurnikin vatsassa, musta tää oli ihan ymmärrettävää, sillä suuria seurueita oli paikalla useampi. Ruokia tuodessaan tarjoilija pahoitteli annosten viivästymisestä ja sanoi, että talo maksaa tilaamamme viinilasit. Reilua!

Sanotaan, että yksi ehdottomasti  parhaista ruokaelämyksistä minun elämässäni. Mun näköisen tunnelman ansiosta menee jopa suosikkini Gaijinin edelle, ainakin hinta-laatusuhteeltaan. Ruokaa oli pal-jon ja kaikki oli hyvää. Huhhuh. Sunnuntaibrunssi on tosiaan nimetty tämän menun mukaan, eli sinne on vielä päästävä.

Myös talon hamppareita olen kuullut kehuttavan. Niitä näytti menevän pöytiin aika paljon. Onko kukaan testannut?

Jälkiruoaksi tarjoiltiin vielä minttuteetä ja baklava. Innolla odotettiin mitä tuo jälkiruoka pitäisi sisällään. Kieltämättä näyttää pestopasteijoilta, mutta maku oli jotain aivan muuta. Herkullista ja sopi mainiosti minttuteen kanssa. Hyvin upposi nämäkin, vaikka pääruoan jälkeen vähän epäiltiin :D

Ennen kuin edes ehdittiin poistua ravintolasta, pistettiin ystävillemme viestiä ja lyötiin lukkoon brunssipäivä. Jälkeenpäin kotona harmiteltiin ettei otettu alkudrinkkejä. Päätettiin, että seuraavalla illalliskerralla. Juuri ennen nukahtamista keskusteltiin vielä siitä, mitä meinataan syödä seuraavalla kerralla. Tämä jos joku on hyvän ravintolan merkki!

Sanon tän teille silläkin uhalla, että se ehkä vaikeuttaakin tulevien pöytävarauksieni tekoa: käykää Sandrossa!

 

T.Sara

Kommentit

Ohikulkija (Ei varmistettu)

Käytiin muutama viikko sitten siellä brunssilla juurikin sunnuntaina. Ei oltu varattu pöytää, mutta mentiin melko heti avaamisen jälkeen. Ihmisiä oli silloin jo jonkun verran ja jos haluaa isolla seurueella mennä kandee varaa pöytä. Meitä oli kaksi ja mahduttiin hyvin -ulos terassille. Se olikin paljon parempi vaihtoehto lämpimänä päivänä. Hiukan rauhallisempaa ja raikkaampaa, kuin sisätiloissa.
Oli kyllä ehdottoman hyvä brunssi ja käymisen arvoinen. Jälkkäripöydässä kakkuja oli kahdeksaa eilaista ja päälle vielä keksejä. Kuoharit, smoothiet ja mehut kruunasi koko setin.
Menemme toistekin.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei mahtavaa kuulla, eli kaikkia pöytiä ei siis varata etukäteen! Tuli nälkä tosta listauksesta. Saatiin varattua brunssi kymmenelle, mutta päivä sopi kaikille vasta elokuussa. Josko teidän taktiikalla menis kahdestaan ajoissa joku sunnuntai, ihan vaan tsekkaamaan mitä tuleman pitää ;)

Thänks! (Ei varmistettu)

Sait ylipuhuttua, sinne lähti pöytävaraus loppuviikolle! :D Suuret kiitokset vinkistä!! Oli juuri mietintämyssyn alla, että mitä erityistä tehtäisiin poikaystävän kanssa, kun palaan vaihtokevään jäljiltä takaisin Suomeen, sopi vielä hyvin kun poikaystävällä on afrikkalainen isä :D Miksi multa on mennyt tällanen ravintola täysin ohi aiemmin... Tuo brunssi kuulostaa kyllä kanssa ihanalta! Eiköhän sekin pidä mennä myöhemmin testaamaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Wippii! Ette pety, lupaan :) Oi vaihtokevään jäljiltä, voi sitä jälleennäkemisen riemua. Ihanaa yhteistä viikonloppua ja kesää teille :)

Emmi (Ei varmistettu) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Tämä ravintola täytyy ehdottomasti testata seuraavalla HEsan reissulla, PA ruoka on parasta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ehdottomasti! Kuuluu meikäläisen suosikkeihin myös

Kati (Ei varmistettu)

No nyt tekee kyllä mieli tuonne! :D On jo ikävä Marokkolaista keittiötä, oltiin poikaystäväni kanssa reissussa alkuvuodesta! Ihan loisto matkakohteen ootte valinneet! ;)

k.a (Ei varmistettu)

Onneni cn asua naapurissa, joten sandrosta on tullut yksiöluukkuni jatke. Käyntejä avaamisen jälkeen 1-3/kk, enkä saa tarpeekseni! Yleensä mielummin tutustun uusiin paikkoihin, mutta lammasburgerit, seitansalaatti ja muut herkut on tehny ylitsepääsemättömän vaikutuksen! Toisinaan tulee käytyä myös lounaalla, kahvilla tai ihan pelkällä viinillä. Pöytävarausta ei oo tullu tehtyä, aina on löytynyt yks (viimeinen) vapaa pöytä. Palvelu on ollut lähes aina poikkeuksellista, eli ystävällistä, rentoo ja aitoa, kiire tosin joskus rajoittaa ulosantia. Hillitön ihmismeteli on toisinaan miinus, toisen korvan tärykalvovammani takia on melko vaikee välillä kuulla vastapäätäistuvankaan puhetta, mut onneks hyvä ruoka tekee puhumisen tarpeettomaks :D

K" (Ei varmistettu)

Osasit tän kyllä myydä hyvin, nam! Paljonkos tuo teidän kokonaisuus maksoi? :)

Pohjosesta (Ei varmistettu)

Kuulostaa todella hyvältä ravintolalta ja pian koittaval Hesan reissul pitää kyl käyä testaamas. Ainoa juttu mitä ihmettelin postauksessa: Millanen aikakäsitys sielä pääkaupunkiseudul on? Ravintolassa on ihan normaalia, että asiakas oottaa ruokaa 30 minsaa. 45-60 odotuksesta henkilökunta kertoo sit etukäteen. Joten ihmettelen kyl ilmasia viinejä. Tosin kertoo, että ravintolalle asiakkaan tyytyväisyys on tärkeää. Kaikinpuolin kuulostaa rafla tosi hyvältä. Innol ootan kokeilureissua :)

Kommentoi