MALDIVES MOMENTS

Tickle Your Fancy

dress here*

swimsuits Halla x Halla

shorts 2hand, sunnies here*, sandals here*

bikini top Halla x Halla // bikini top here*, skirt here*

dress here*

*adlink

 

Näihin hetkiin palaaminen saa varpaat pistelemään. Mahtava reissu, mahtavassa ympäristössä. Seurassakaan ei ollut valittamista <3 Ollaankin jo sormet syyhyten suunnittelemassa uutta vastaavaa. Kohde vaihtuu, mutta sama jengi pysyy!

Vaikken pistäisi pahakseni heräämistä tuolta tropiikin keskeltä, ei tämän aamuinenkaan paha ollut. Heräsin kasin pintaan kasvoilla edelleen hymy eilisen illan menoista. Olipa ihana nähdä ystäviä illallisen ja synttärijuhlien merkeissä. Ja vielä polkea illalla Alepa pyörällä rantaviivaa pitkin kotiin (tuntematta kylmyyttä!!). Taivas oli auringon laskettua niin turkoosi, että piti ihan pysähtyä sitä tuijottamaan.

Tänään on meidän vuoro järjestää juhlat. En edes muista milloin olisin viimeksi pitänyt bileet! On ilmapalloja, koristeita ja vaikka mitä, YAY!

Mutta nyt tämä likka huitaisee loput aamukahvista naamaan ja suuntaa kohti treenejä. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

 

xx Sara

Kommentit

elinaanana (Ei varmistettu)

hei! oisko mahdollista, että kirjottaisit nuiden vaatteiden merkin/ostopaikan, sen sijaan, että laitat mainoslinkin suoraan sivulle? Puhelimella selatessa ei jaksaisi avata kaikkia linkkejä nähdäkseen mistä hame (tai mikä vaan) on peräisin. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Moi! Jos mulla on linkkejä, niin ne on oikeastaan aina Zalandolta :) 

eeve (Ei varmistettu)

Hei miksen oo päässy lukeen tuota galaxy s8 postausta? se blogloviniin ilmesty mutta täällä ei näy ollenkaa:/ uutta puhelinta hankkimassa ni haluisin lukea:D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä julkaisin tuon postauksen vahongossa ennen aikojani. Se on ollut tsekattavana nyt asiakkaalla tämän viikon ja julkaistaan uudestaan nyt tulevalla viikolla. Eli ihan pian :) <3

Kommentoi