Marjasmoothie herneproteiinilla

Tickle Your Fancy

Kasvisruokavaliokokeilut ovat selvästi lisääntyneet tammikuussa ja tämä näkyy myös omalla lautasellani. Myös minä olen kuluneen kuun aikana kasvattanut kasvisruokapäiviäni reilusti ja saatan helposti elää viikonkin ilman lihaa. Sillä liha on jäänyt vähemmälle, enkä maitotuotteitakaan juuri käytä, olen hankkinut proteiinini muista lähteistä: pavut, linssit, soija, kananmunat ja proteiinijauheet.

Smoothieisiin "piilotetut" kasvispohjaiset proteiinijauheet on helppo ja terveellinen keino turvata päivän proteiinitarve. Esim. herneproteiini on neutraali lisä smoothieissa! Se ei maistu läpi, ainoastaan koostumuksesta tulee hieman "jauhoisempi". 

 

Marjainen proteiini smoothie

1 banaani

1 avokado

jäisiä mustikoita

jäisiä viinimarjoja

1 rkl herneproteiinijauhetta

soijajuomaa

päälle 1 kiivi & kookoshiutaleita

 

 

Protein berry smoothie

1 banana

1 avocado

frozer blueberries

frozen red currant

1 tbsp bean protein powder

soy milk

serve with 1 sliced kiwi & coconut flakes

 

xx Sara

Kommentit

nakedtruth
naked truth

Heippa! Mäkin oon viime aikoina suosinu kasvisruokaa ja haluan vaihtaa myös heraproteiinin johonkin kasvispohjaiseen proteiinijauheeseen. Osaatko sanoo, mikä on neutraalein ja paras vaihtoehto? Riisiproteiini on kuulemma pahaa. :'D Haluaisin kokeilla hamppuproteiinia, mutta aattelin kysyä vinkkiä sulta :)

Neaaakss (Ei varmistettu)

Hamppuproteiini on tosi hyvä! Ne siemenet maistuu hyviltä ihan pelkästäänkin, on tosi pehmeän ja miedon makusia :)

(Voisko tästä kommentoinnista tehdä helpompaa?? Eka oli jo valmiiksi varattu nimi ja sit kolme kertaa meni muka väärin toi sanavahvistus :( teki mieli vaan antaa olla!)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtia, että diggailet! :)

Kurjuus! Mä oon antanut tästä kommentoinnista jo palautetta. Pidetään peukkua, että jotain asialle tehtäisiin!

Kaleface (Ei varmistettu)

Ite syön täysin kasviperäistä ruokavaliota ja proteiinijauheet käytössä juuri smoothieissa. Hamppuprodea en suosittele! Maistuu ihan kauheelle ja tekee smoothiesta ikävän väristä :D herneprode on mun lemppri sen neutraalin maun vuoksi! Ja pikku vinkki maun peittämiseen: lime! Siinä on ihanan raikas maku joka peittää ihmeen hyvin proteiinijauheen sivumaun :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti vinkistä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mun lemppari on myös herneproteiini, kaikista neutraalein! :)

Verotuksesta kiinnostunut (Ei varmistettu)

Moi Sara! Noiden edellisten postausten perusteella minua alkoi kiinnostaa bloggaajan työ, kun sitä tekee ammattimaisesti. Kun kerran toimit yrittäjänä, kirjaatko esim. yrityksiltä saamasi asukuvissa esitellyt vaatteet liiketoiminnan tuottoina (ja käytön jälkeen vähennät ne tulonhankkimiskuluina) ja tällaisten smoothieita varten ostamasi ainekset liiketoiminnan kuluina, vai kuinka? Verohallinnon ohjeet eivät anna kovinkaan konkreettisia neuvoja liittyen bloggaajan tulonhankkimiskuluihin, Suurkiitos avusta jo etukäteen! Itsekin haaveilen toiminimen perustamisesta...

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiva kuulla, että kiinnostaa! :) Riippuu tosi paljon tilanteesta. Ruokaa harvemmin vähentelen (puhutaan aika pienistä kuluista) ja vaatteiden kohdalla lasketaan prosentuaalinen vapaa-ajan käyttö. Nää on yllättävän monimutkaisia juttuja, olisin ihan hukassa ilman kirjanpitäjääni :D Verohallinnolta on vinkkailtu, että selkeämpiä ohjeita olisi luvassa tänä vuonna. Toivon todella, että näin tulee olemaan!

Verotuksesta kiinnostunut (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksestasi! Voisitko suositella kirjanpitäjää? Sellaisia, jotka ymmärtävät bloggaamisesta, on varmaan aika vähän...?

saratickle
Tickle Your Fancy

Uskoisin, että näissä ollaan jo aika perillä ihan yleisesti :) Soveltamista vaaditaan anyway!

Kommentoi