MASSAKAUSI ÅRESSA

Tickle Your Fancy

Saavuttiin eilen illalla Annikan ja muutaman muun bloggaajan kanssa Visit Swedenin vieraina Åreen! Viime visiitistä onkin vierähtänyt se 10 vuotta. Yhdessä vaiheessa käytiin täällä perhetuttavien kanssa useamminkin laskemassa, mutta nyt ollut vähän taukoa juu :D

Åre on kyllä yks laskettelukeskusten suosikeista. Kylä on ihanan tunnelmallinen ja täynnä kivoja kuppiloita, kauppoja ja ravintoloita.

Meidän epäonneksemme kylässä riehuu parhaillaan myrsky (46m/s taisi olla tuuli toissayönä) ja saadaankin jännittää päästäänkö tänään rinteeseen. Seuraavan kolmen päivän ohjelmassa on kyllä niin paljon kaikkea muutakin (lue syömistä!!!), ettei ainakaan jää tekemisestä kiinni.

Eilen nautiskeltiin myöhäistä dinneriä Wernensissä. Mm. ostereita, siianmätiä ja ihan naurettavan herkullista suklaakakkua.

Nyt se on juostava taas. Leipomoaamiainen odottaa!! :)

 

T. Sara

Kommentit

Myy (Ei varmistettu)

Hei, ei liity aiheeseen, mutta... Olen ihaillut hiustyyliäsi :) minkäväriset hiukset sinulla on luonnostaan? Onko blondin värin ylläpito hankalaa? Miten hoidat latvoja?

Tv. Blondiksi tahtova brunette :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kääk mun tukka on tällä hetkellä ihan karseessa kuosissa! Ensviikolla häämöttää jo kampaaja! :D Mulla on vaalea tukka luonnostaan :) Latvoja käytännössä huollan sillä, että käyn kampaajalla tasaisin väliajoin (nyt ollu taukoa) ja käytän hiusöljyjä!

hei (Ei varmistettu)

Tää vaikutti musta ehkä osittain sponsoroidulta postaukselta? Olikos?

saratickle
Tickle Your Fancy

Hmm. Ei oo kyllä kyse sponsoroidusta postauksesta :) Mikäli on, kirjoitan sen kyllä aina heti postauksen alkuun! :)

Ella (Ei varmistettu)

Maksoitteko matkaliput, majoituksen, rinneliput ja ravintolaskut itse?

Miksi kirjoitit uuteen Veto pois-postaukseen (Åressa Visit Swedenin vieraina)? Tuliko matkasta kesken kaiken sponsoroitu?

Anna (Ei varmistettu) http://www.pikkukioski.fi

Hui! Ihan järkyttävän kova tuuli ollut siellä!! :) sehän on ollut jo aivan tajuton hirmumyrsky!! :)

Help (Ei varmistettu)

Moi Sara! Oon 15-v ja kärsin ahmimisesta. Oon yrittänyt tsempata itseäni syömään terveellisesti ja se onnistuukin muutaman päivän ajan. Mutta sitten tulee repsahdus. Liikun paljon ja monipuolisesti, mutta kyllä tuo ilta-ahmiminen alkaa joskus näkyä. Ihailen sun elämäntyyliä ja asennetta, voisitko kertoa, onko sulla mulle mitään vinkkejä?

P (Ei varmistettu)

Vau huikee mahollisuus teillä, kun noin vaan pääsette Åreen! Lasketteletko suksilla vai laudalla?

Kommentoi