Mattohimotuksia

Tickle Your Fancy

Nyt se iski. Jäätävä sisustuskuume!! Piipahdettiin eilen tsekkaamassa Elloksen Spring/Summer 2016 mallistoa ja bongasin mm. niin naurettavan upeita mattoja, että kaikki maailman muut matot jää nyt kyllä kakkoseksi!! Jompi kumpi näistä piristämään meidän mustavalkoharmaata olohuonetta pls!?! Ps. Myös marmoripöydät ovat tervetulleita.

ihana Aladdin taikamatto!!

 

Spotted these perfect rugs in Ellos SS16 launch yesterday. Love the colours and print too, soo fresh! Definitely gonna buy one of these to our livingroom next year!

 

xx Sara

Kommentit

Tuo alempi matto on huikea! Harvemmin innostun matoista, mutta tuo on pakko saada. Tuleeko nuo myyntiin koska? Mitenköhän sitä muistaisi sen vielä siinä vaiheessa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Sitä alempaa lähdetään metsästämään täälläkin :D Kuulemma vuodenvaihteen jälkeen! :)

Jasminen (Ei varmistettu)

Eikää miten ihania mattoja! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö!!! <3 <3

Giassilina (Ei varmistettu)

Siis toi ekan kuvan matto &lt;3!! Mun eka ihan oma asunto valmistuu joskus syksyllä 2016, mutta kai voin ostaa ton maton jo heti kun se on saatavilla? :D Matto vaikuttaa niin paljon kämpän fiilikseen ja oon aivan kyllästynyt olemassa oleviin vanhoihin mattoihini ja haluun ehdottomasti jotain noin raikasta sinne uuteen kotiin!

saratickle
Tickle Your Fancy

No Amen!! Toi on varsinainen piristys! Kivan värinen, mut silti hillitty, love it!!!!

Lina-Maria (Ei varmistettu)

NO HEI VAU!!! Sairaan hienoja mattoja molemmat!!

Nyyyh mulla on varastossa muutamia vuosia vanha matto, jonka joskus vielä kotikotona asuessa pyysin joululahjaksi. Se on edelleen aivan törkeen hieno. Vähän näiden mattojen tapainen, persialainen matto mutta just näillä värimaailmoilla. Asun vaan ulkomailla nykyään, joten ei oo heti ekana tullu mieleen raahata mattorullaa lentokoneeseen... Enkä tiedä paljon sellasen postittaminen maksaa.
Ah.... Tulipa ikävä mattoa! :D

Miiiii (Ei varmistettu)

Kivojahan nuo on, mutta kun tietää niin monen muun haluavan nämä bloggaajien mattohehkutuksen jäljiltä, niin kyllästyttää jo oikeestaan nyt ajatuskin niistä tsiljoonist kuvista, joita ensi vuoden puolella tullaan näkemään.. :D

Kommentoi