Maya-kyliä ja piirrettyjä

Tickle Your Fancy

*Pr-matkan tarjoaa TUI

 

Päivä starttasi tänään 5:30. Noustiin lauttaan Holboxilla ja hypättiin lauttamatkan jälkeen minibussiin. Ajokilometrejä on kerääntynyt aika lailla ja vaikka päivä onkin koostunut suurimmaksi osaksi bussissa istumisesta, se on mielestäni ollut reissun tähän mennessä paras ja ehdottomasti ikimuistoisin. 

Matkanteko oli sitä paitsi leppoisinta ikinä, katseltiin bussissa nimittäin piirrettyjä! Ps. Kuinka hyvä leffa on Disneyn Un Poco Loco?!

Ajeltiin minibussilla ympäri Jukatanin niemimaata, pysähdeltiin kylissä ja nähtävyyksillä. Vierailtiin Chichén Itzan temppeleillä (yksi maailman seitsemästä ihmeestä!), polskittiin cenotella ja saatiin uusia ystäviä paikallisessa maya-kylässä. Vaikka espanjani on sieltä kämäsimmästä päästä, saatiin lasten kanssa jopa keskustelua aikaiseksi! Ihanat pikkutyypit koristelivat hiuksemme kukkasilla ja kynnet "lakattiin" tomaatiilla ja kukkasilla. 

Päästiin hetki sitten hotelliimme Playa Del Carmenissa. Hyökättin ensimmäisenä suihkuun ja tilattiin pitsaa. Makoillaan kylpytakeissa sängyllä ja tuumaillaan, että miltähän paikka näyttää auringonvalossa. En malta odottaa! 

Huominen päivä vietetään merellä, miten huippua!

Pssst. Kuvat Holboxilta ja maya-kylästä.

 

 

xx Sara

Kommentit

John Lennon (Ei varmistettu) https://instavideo-downloader.com

Tässä hyvin jakava artikkeli. Tämä on todella mielenkiintoista tietoa minulle. Kiitos jakamisesta!
https://instavideo-downloader.com

taliya (Ei varmistettu) http://www.sensageonline.com/

Oletko koskaan käyttänyt suojakertoimellista päivävoidetta? Jossa SK 15 tai korkeampi? :) Silloin todennäköisesti osaat erottaa koostumuksesta UV-filtterin. UV-suodattimet, niin kemialliset kuin fysikaaliset, tekevät kosmeettisen valmisteen koostumuksesta aina jäykemmän kuin mitä se olisi ilman UV-suodatinta. Kun on tarpeeksi käyttänyt UV-suojallisia voiteita oppii tunnistamaan tämän ”jäykkyyden” :) Voide voi olla koostumukseltaan hyvinkin ohutta,

https;//thepolicytimes.com

https://youtu.be/kxlUdmBNxj8
https://youtu.be/SUYduT3wZck
Thank you!

Kommentoi